METUCON 2005

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

http://www.bkft.metu.edu.tr

ehe toplanıp gidilesi bi organizasyon.. aynı oyunda olmak isterim frpworld tayfasıyla...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Galiba siteden ilgili sayfaya girilmiyor. Eee tabii henüz çok erken.. Bence ama bu defa biz de bir şeyler hazırlayalım. Hem daha çok uzun bir süremiz var.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Valla geçen sene yapılana katılamadım öss yüzünden ama busene allahın emri kesinlikle katılacağım ve büyük bir ihtimalle izmir tayfası olarak katılacağız 12 kişi felan olucaz zevli olduğunu arkadaşımdan bizzat öğrendim kedisi izmir tayfasındadır spawn katılmıştı geçen sene baya zevk almış organizasyondan ayrıca burada olucak izmircona da bekleriz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bizde 1-2-3 kişi gelebilirz belli olmaz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

bu iþler acayip zevkli oluyor hele doða ile iç içe olmak acayip güzel
atv lerde acayp güzel ve güçlü araçlar herkese öneriyorum
Atv ye ben kızıl denize gittiğimde binmiştim kumda acayip zavkli oluyor bırde senın sayende karda deneriz mereti bakalım ne kadar farkı var :)

He bu arada uludağda piyasa yaparız dimiiii
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

piyasa ne demek abicim piyasanın en iyisini yaparız ne istediğinizi sööleyin dağda bana 10 dakka verin eilinizde :wink:
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

peki, beyler, frp world olarak toplanıyor musunuz metu con'da?
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

dostum,

metucan 2004 de ben, burock,The kirath, oren dautry, hükümlü, erethan , iaderia, just win...daha simini hatırlayamadığım -lütfen kusura bakmasınlar- bir sürü kişi ordaydı.

hayatımda en çok eğlendiğim 3 gündü belkide.

2005 de gene orda olacağız....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

arkadaşlar
ordayız 2 kişi
ben ve quel saruk
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Findor abi yazın gelemesemde kışın mutlaka oradayım her sene Uludağa kesin bir kere çıkıyorum.Ã?nideyken dağcılık klubü ile zirvesine çıkardım.

Mezun olunca sosyete kısımında otellerde kaldık :)

Hep Kar Otelde kalıyorum.
Ankara ve Bursada kesin görüşüceğiz.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
sator
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sator »

8O Amanin gençler ilgi gerçekten de baya yüksek olmuş... Konuyu açtığımdan beri pek gelip bakma fırsatım olmadı. Özür dilerim..

Metucon a gelip memnun ayrılmış olan arkadaşların mesajlarını ve metucon 2005 için olan beklentiyi görünce gerçekten de çok iyi hissettim :). FRPWorld olarak (organize halde :wink: ) metucon 2005 e gelmeniz gerçekten çok hoş olabilir. Hepinizi bekleriz. Ama ne kadar önce organize olursanız bizim için o kadar iyi. Ã?ünkü metucon 2005 in çalışmaları çoktan başladı ve 3 hafta önce demiş olduğum gibi farklı bişiler yapmayı amaçlıyoruz. Her konuda desteğinizi bekliyoruz. Destek derken bu konu altında gösterilmiş olan ilgi bile yeter :).

Metucon sitesi şu sıralar aktif değil. Genelde 10 mayıs gibi felan hareketlenmeye başlar (ne kadar daha erken yapabilmek istesek de..). Ama aklınızı kurcalayan herhangi birşey olursa bana ulaşmaktan çekinmeyin: esatora@yahoo.com

Herkese iyi oyunlar. Bu arada ankara tayfasından zincir zırh yapmak isteyen varsa memnuniyetle öğretebilirim. Bi mail yeter :)...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Dragonfly wrote:Her kes katılmayı düşünüyor.
Kesin gelicem diyen yok sanırsam.

Beyler bayanlar, eğer yanımdaki tren koltuğunda oturmak isteyen varsa şimididen plan yapsın, yoksa yaya kalır.

Ben işlerim olması durumunda bile Metu Con a gitme kararı aldımki Türkiyenın en büyük holdinginde çalışıyorum.Bu ciidi kaarı ben verebildiysem sizler hayli hayli verirsiniz.

Birde benım ayrı bir nedenim var.
Ankaradaki Frp dostlarımı özledim sadece iki defa görüşmemem rağmen hepsi ile sıcak bağlar kurduk.

Görüşmek üzere, herkez hazırlansın Dragonfly Metu conda olacak.
ben de diceemi dedim. mart sonu askere almazlarsa metuconda ordayım, beklerim :D
War, war never changes...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Aynı tarihlerde Gebze'de işlerim olacağı için gelemiyorum. :cry: Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.
Only God can Judge me!
sator
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sator »

Evet arkadaşlar bu sene 4 gün yapıyoruz MetuCON'u :). Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Her sene biraz daha ciddi bir şekilde ele alıyoruz galiba... Neyse..

1. günün akşamında hep beraber Star Wars III: Revenge of the Sith'e gitme planlarımız var.. Hatta ilgili afiş bile hazırladım ;). 2. gün oyun oynanmayacak. Onun yerine Star Wars 4,5,6 filmlerinin toplu gösterimi, Fantastik Sanatlar Atölyesinde Kostümlü Parti için kostüm tasarımları, Panayırda çeşitli yarışmalar gibi, kısaca hep beraber azıp kuduracağımız :) etkinlikler tasarlıyoruz.

Ay sonuna kadar baya bir oyun açılır. Telaşa gerek yok... En azından sizin için :???: ...

Kapıda çıkan sorunları gündeme getireceğim toplantılarda. Kültür işleriyle o işi halledersek buradan açıklarım ama konuya açıklık getirene kadar kayıt zarflarıyla ODTÃ?'ye giriş hala geçerli..

Image
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ya valla iyi hoş diyonda ben çalışıyom valla sadece cuma gecesi binip pazar geri dönüşü planlıyom sen şimdiden 1. günün akşamına bunları yapacaz gibi şeyler söylersen valla kalbim dayanmaz buna :P bende Star Wars III: Revenge of the Sith'e gitmek istiyorum yaaa
hühüühühü :P şaka bir yana keşke başından beri orda olabilseydim :D ama ben kesin geliyorum...
Post Reply