Fantastik Sinema
arzın merkezine seyahet bence çok sağlam bir filmdi.sonra conan ,red sonja,ha bide bilmem izleyen varmı ama olga mı altay mı ne diye bi filim vardı conan vari bişey çok sağlamdı o ya.ve yine çok eski bir film adını tam hatırlamıyorum ama kurul du sanırım adam lar dev bir kulenin içine giriyordu filan kule sürekli değişiyordu labirent gibi . mükemmel bir filmdi ya .hatırlayanlara:)
umarım önümüzdeki yıllarda bir çok fantasy film çıkıcaktır.
umarım önümüzdeki yıllarda bir çok fantasy film çıkıcaktır.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Dl
Keşke olsa da bir Dragonlance ya da Death Gate Cycle ya da Malloryon filmi izlesek yaww
DL
En çokta Dl yi merak ediom nasıl yaparlardı? Yönetmenler niye yapmıo acaba kesinlikle Lord of the Rings ten daha fazla seyirci toplayabilirdi. Tabii Dl büyükler arasında fazla bilinmesede. Death Gate yapsalar son param olsa giderim. Malloryon a da. Buzyeline daha geçemedim. Orada Regis le Drizzit in karşılaşması mı anlatılıo? 
yaw Drizzt'in filmlerinin görmek çok istiorumda, ellerine gözlerine bulaştırırlarsa die tırsmıyorum desem yalan olur, ama önce Dl filmleri çekiliir bence o da tutarsa lotr gibi para babaları kayıtsız kalamaz başlarlar çekmeye artık
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Abi dl tralier protect gibi olurdu heralde (yapanlara saygı)
bence çekmesinler okuduğumuz kitapların filmini benim beynimde oluşturduklarım her filimden daha güzel çünkü(herkeze göre farklı).
bişey yapacaklar hayallerimi yıkacaklar çekceklerse kitabı yazılmamış bi hikayeyi çeksinler.
bence çekmesinler okuduğumuz kitapların filmini benim beynimde oluşturduklarım her filimden daha güzel çünkü(herkeze göre farklı).
bişey yapacaklar hayallerimi yıkacaklar çekceklerse kitabı yazılmamış bi hikayeyi çeksinler.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
-
winterwolf
- Kullanıcı

Spawndoğru söylüyor. Kitapların sinemeyauyarlanması, çoğu zaman okuyucularında hayal kırıklığına yol açıyor. O yüzden eğer bir film çekilecekse daha önce kimsenin okumadığı bir senaryosu olması çok daha iyi olur.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
doğru diyosun aslında hiç bilinmeyen bir senaryo üstüne olmalı filmwinterwolf wrote:Spawndoğru söylüyor. Kitapların sinemeyauyarlanması, çoğu zaman okuyucularında hayal kırıklığına yol açıyor. O yüzden eğer bir film çekilecekse daha önce kimsenin okumadığı bir senaryosu olması çok daha iyi olur.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Bence Drizzt'in filmi en azında ilk üç üçlemesi çekilmeli.Hatta Drizzt'i Johny Depp oynamalı.Zaten Depp'in gözleri doğal olarak sürmeli yani drizzt gibi marjinal bir role Depp çok yakışır...
Sizce?
Sizce?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
en iyi fantastik film lotr çünkü sağlam bi alternatif rakibi yok..
Drizzt'i oynucak aktörde de Depp ii bi seçim ama Wesley Snipes ve Jet li
e'de ii olabilir, aksiyon sahneleri çok önem taşır çünkü Drizzt'e yapılcak bi seride
Drizzt'i oynucak aktörde de Depp ii bi seçim ama Wesley Snipes ve Jet li
e'de ii olabilir, aksiyon sahneleri çok önem taşır çünkü Drizzt'e yapılcak bi seride
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
yanlış anlamsışm kusra bakma,lakin katılmıorum, en çok beklenen ve hayalkırıklıı yaratmadan alnının akıyla seyirciye ulaşan film Lotr olabilirde, gelmiş geçmiş en ii film dalında tartışılır gibi gelio bana, ama en güçlü adaylardan biri olduu konusunda hemfikiriz