Fantastik Sinema

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

conan the barbarian 'ın tekrar çekilmesini isterdim ayrıca ejdarha mızrağı ve drizzt'in filmlerini isterdim düşünseniz ya nasıl bir şey olurdu helese drizzt...kim oynardı bimiyorum.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

arzın merkezine seyahet bence çok sağlam bir filmdi.sonra conan ,red sonja,ha bide bilmem izleyen varmı ama olga mı altay mı ne diye bi filim vardı conan vari bişey çok sağlamdı o ya.ve yine çok eski bir film adını tam hatırlamıyorum ama kurul du sanırım adam lar dev bir kulenin içine giriyordu filan kule sürekli değişiyordu labirent gibi . mükemmel bir filmdi ya .hatırlayanlara:)
umarım önümüzdeki yıllarda bir çok fantasy film çıkıcaktır.
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Dl

Post by haplo25 »

Keşke olsa da bir Dragonlance ya da Death Gate Cycle ya da Malloryon filmi izlesek yaww
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

he valla ne güzel olur bi buz yeli vadisi olsa :D dl olsa
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

DL

Post by haplo25 »

En çokta Dl yi merak ediom nasıl yaparlardı? Yönetmenler niye yapmıo acaba kesinlikle Lord of the Rings ten daha fazla seyirci toplayabilirdi. Tabii Dl büyükler arasında fazla bilinmesede. Death Gate yapsalar son param olsa giderim. Malloryon a da. Buzyeline daha geçemedim. Orada Regis le Drizzit in karşılaşması mı anlatılıo? 8)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yaw Drizzt'in filmlerinin görmek çok istiorumda, ellerine gözlerine bulaştırırlarsa die tırsmıyorum desem yalan olur, ama önce Dl filmleri çekiliir bence o da tutarsa lotr gibi para babaları kayıtsız kalamaz başlarlar çekmeye artık
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Abi dl tralier protect gibi olurdu heralde (yapanlara saygı)

bence çekmesinler okuduğumuz kitapların filmini benim beynimde oluşturduklarım her filimden daha güzel çünkü(herkeze göre farklı).
bişey yapacaklar hayallerimi yıkacaklar çekceklerse kitabı yazılmamış bi hikayeyi çeksinler.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Spawndoğru söylüyor. Kitapların sinemeyauyarlanması, çoğu zaman okuyucularında hayal kırıklığına yol açıyor. O yüzden eğer bir film çekilecekse daha önce kimsenin okumadığı bir senaryosu olması çok daha iyi olur.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

winterwolf wrote:Spawndoğru söylüyor. Kitapların sinemeyauyarlanması, çoğu zaman okuyucularında hayal kırıklığına yol açıyor. O yüzden eğer bir film çekilecekse daha önce kimsenin okumadığı bir senaryosu olması çok daha iyi olur.
doğru diyosun aslında hiç bilinmeyen bir senaryo üstüne olmalı film
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Bence Drizzt'in filmi en azında ilk üç üçlemesi çekilmeli.Hatta Drizzt'i Johny Depp oynamalı.Zaten Depp'in gözleri doğal olarak sürmeli yani drizzt gibi marjinal bir role Depp çok yakışır...

Sizce?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Belki de kimse fantastik sinema diye bir başlık açmaya gerek duymamıştır gandalfoftheday. çünkü bu konuda fazla tartışılacak bişi yok. en iyi film LOTR 8)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

en iyi fantastik film lotr çünkü sağlam bi alternatif rakibi yok..
Drizzt'i oynucak aktörde de Depp ii bi seçim ama Wesley Snipes ve Jet li
e'de ii olabilir, aksiyon sahneleri çok önem taşır çünkü Drizzt'e yapılcak bi seride
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

bi düzeltme yapiim. ben en iyi fantastik film demedim. tüm zamanların en iyi filmi LOTR 8)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yanlış anlamsışm kusra bakma,lakin katılmıorum, en çok beklenen ve hayalkırıklıı yaratmadan alnının akıyla seyirciye ulaşan film Lotr olabilirde, gelmiş geçmiş en ii film dalında tartışılır gibi gelio bana, ama en güçlü adaylardan biri olduu konusunda hemfikiriz
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Aslında haklı olabilirsin dusununce çok film var ama daha iyi bişi gelmiyor aklıma...
Post Reply