ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
"Hangi sıfatlamı Başrahip,ben bu diyarın ,şu an için, tek başbüyücüsüyüm ve bu bana bazı sorumluluklar yüklüyor,böylesine bir katliama kayıtsız kalmam beklenemezdi takdir edersiniz ki,insanlar ölecekse bu ölmeleri gerektiği için olmalı anlamsızca bir katliamla değil.Ve hayır cevaplarınız benim için yeterli değil başrahip çünkü ben bu katliamın lord Oren'in adına yapıldığını düşünüyorum,tapınağın onayı olsada olmasada,bu yüzden bu sizede sürülmüş bir lekedir,umuyorum olaya katılan kimseler hakettikleri muameleyi göreceklerdir,Orada ölen insanlara en azından hayatları için savaşma şansı verilmeliydi."
Bu esnada Yeminer konuşan kişilerin yanına yaklaştı...
"Selamlar başrahip " dedi Yeminer başrahibe ve konuştuğu kişiye dönerek
"Bir sorun mu vardı.. büyücü" dedi Yeminer... aslında sorunu biliyordu, bu sadece konuşmaya girmek için bir adımdı...
"Eğer bir konu hakkında görüşmek istiyorsanız labaratuvarıma gelin.." dedi Yeminer ve aynen geldiği gibi gitti.. arkasında sessizlik bırakarak.
"Selamlar başrahip " dedi Yeminer başrahibe ve konuştuğu kişiye dönerek
"Bir sorun mu vardı.. büyücü" dedi Yeminer... aslında sorunu biliyordu, bu sadece konuşmaya girmek için bir adımdı...
"Eğer bir konu hakkında görüşmek istiyorsanız labaratuvarıma gelin.." dedi Yeminer ve aynen geldiği gibi gitti.. arkasında sessizlik bırakarak.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

yeminerle konuşmak amacıyla tapınağa doğru yola çıktı daha yapılacak çok iş vardı, içeri girerken etraftakilerin kendisi ve yaptıkları için ona sanki bir hesap sorar ifadesindeki bakışlarını gördü ve ortalarına doğru ilerledi:
--işte buradayım tam karşınızda sorulacak sorulara hazırım bir şey konuşulacaksa lütfen yüzüme karşı konuşulsun...
--işte buradayım tam karşınızda sorulacak sorulara hazırım bir şey konuşulacaksa lütfen yüzüme karşı konuşulsun...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
"Sıfatınız isterseniz başbüyücü olsun, isterseniz başka bi şey, bu size, yüce lord oren'in tapınağına gelip de bu şekilde bi itham yöneltme hakkı vermez. Cevaplarınızı aldıysanız, hala bedeniniz ve ruhunuza sahipken burdan ayrılmanızı salık veririm, tabi eğer yeminer ile bi istişarede bulunmayacaksanız...."
Dev adamla konuşmak için yannız kalmak için sabırsızlanıyordu.
Dev adamla konuşmak için yannız kalmak için sabırsızlanıyordu.
War, war never changes...
"Ben yalnızca doğru yolu arayan bir savaşçıyım başrahip. Bu yüzden bütün tapınakları gezdim ve hayatıma bir amaç katacak olan bir ilah olup olmadığını öğrenmek için buraya kadar geldim...
Bu yüzden başrahiplerle konuştum fakat henüz kararımı vermedim. Tanrı'nı iyi tanımıyorum ve amaçlarını, vaatlerini ve dinini bilmiyorum. Bunları senden öğrenmeye geldim yüce başrahip..."
Bu yüzden başrahiplerle konuştum fakat henüz kararımı vermedim. Tanrı'nı iyi tanımıyorum ve amaçlarını, vaatlerini ve dinini bilmiyorum. Bunları senden öğrenmeye geldim yüce başrahip..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
"Madem ki bir savaşçısın, doğru yere geldin, oğlum. Zira Lord Oren, kaosun ve ölümün olduğu gibi savaşın ve savaşçıların tanrısıdır. Onun öğretisinin temelinde savaş vardır. Kaos, savaşa giden yolu açar; ölüm ise savaşın doğal sonucudur. Tüm bunnarın merkezinde ise savaş vardır yiğit, güçlü cesur savaşçılar vardır. Destannarı yazılan, zaferleri dilden dile aktarılan muzaffer savaşçılar. İşte, Lord Oren, bu muzaffer savaşçıların tanrısıdır. Peki, imansız savaşçı, sen o muzaffer savaşçılardan biri olmak ister misin?"
War, war never changes...
Kara cüppeler içindeki adam ilgisiz gözüküyordu. Konuyu değiştirdi:
"şu katliam hakkındaki fikriniz nedir? Tanrınız bu konuda ne düşünüyor? Hala sorularımın cevabını vermediniz yüce rahip. Ben bir vaaz için buraya gelmiştim, bir sorgulama için değil... İmansızlığım benim seçimim ve sizinkinin daha iyi bir alternatif olup olmadığını öğrenmek için buradayım..."
"şu katliam hakkındaki fikriniz nedir? Tanrınız bu konuda ne düşünüyor? Hala sorularımın cevabını vermediniz yüce rahip. Ben bir vaaz için buraya gelmiştim, bir sorgulama için değil... İmansızlığım benim seçimim ve sizinkinin daha iyi bir alternatif olup olmadığını öğrenmek için buradayım..."
That which doesn't kill you, makes you stronger