ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus sabahın ilk ışıklarıyla uyanmıstı. yatagından kalkıp kırmızı cüppesini giydi duvarda yaslanmıs sekilde duran asasını aldı ve kapıdan cıktı. "efendi yemineri görmeliyim"dedi ve karanlık bir koridordan gecti. önünde her zamanki gibi bir labaruvutar vardı kapıda yeminer the lich yazıodu kapıyı caldı ve "gel" sesini duydu. iceri girdigi anda karsısında yeminer in ona deniz mavisi gözleriyle baktıgını gördü. theodorus sessizce"efendim ben geldim bir konuyu konusmak icin"dedi.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan saldırının gerçekleştiği mekandan ayrıldıktan sonra atını ölümün tapınağına doğru sürmeye başladı...Bu cinayetlerin Lord Oren'in inananları tarafından gerçekleştirildiği kesindi,bilinmeyen ise Lord'un gerçekten bunlara izin verip vermediğiydi.
Tapınağa ulaşan başbüyücü atından indi,tapınaktan içeri girdi ve başrahibe seslendi.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

muhafızların değişen duygularını hisseden burock, tapınağın yeni bir ziyaretçisi olduğunu annamıştı. odasında, devasa adamla karşılıklı oturuyor, ona sorduğu soruyu yanıtlamasını bekliyordu. Ziyarteçiyi fiziksel olarak karşılayamazdı. Bunun yerine, muhafızlardan birine, yeni ziyaretçiyi içeri alması ve özel odasına kadar yol göstermesi için emir verdi.

erethan bir süre kapıda öylece bekledikten sonra, hayaletimsi muhafızlardan birinin aniden hareketlendiğini görünce irkildi ve diline hemen büyü sözleri geldi; fakat hayalet muhafızın tavrı saldırgan değildi. Dosdoğru tapınağın içine doğru süzüldü ve erethanın onu takip etmediğini görünce durdu.

Diğer muhafız ise hiçbi şey olmamışçasına ebedi nöbetini sürdürmekteydi...
War, war never changes...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas atini tapnaga geri sürerken tek bir muhafiz görünce sasirmisti. Bunun nedenini ögrenmek icin Burockun odasina dogru yürümeye basladi.
Odaya vardiginda kapiyi caldi ve girmek icin izin istedi.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

"ikinci adım için biraz daha bekleyeceğiz TheoDorus ve bu adımımız dehşet yaratmayacak.. daha politik bir asdım olacak..şimdilik izleyelim ve görelim" dedi Yeminer TheoDorus'a ve başka bir diyeceği var mı diye TheoDorus 'a bakmaya devam etti... oldukça sakindi.. ne coşku ne de kızgınlık.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus aslında bir konuda konusmak istiyordu ama suan zamanı olmadıgın fark etti ve yeminere "peki efendim bir herseyi zaman göstericek" dedi ve odadan yavasca cıktı.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

"Girin!"
dediğinde başrahip, muhafızı tarafından odaya getirilen yeni konuğu bekliyordu. Bu nedenle, kapı açılıp da Ariakas içeri girince, burock bayaa bi şaşırdı.

"Ewet lord Ariakas... sizin için napabilirim?"
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

tapınagın kapısına geldi ve merdivenleri hızla cıktı...ebedi muhafızlar icin tanıdık bi yüzdü o yuzden tereddütsüz yanlarınddan geçti...

başrahip e bildirmesi gereken bişi vardi....

başrahip in odasının kapısına geldi ve kapısına vurdu ...içeri girmek için izin istedi...
Caradoc The DeathKnight
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan muhafızı dikkatle inceledi niyetini anlamıştı muhafıza doğru ilerledi,muhafız onun ilerlediğini görünce yoluna devam etti,Erethan muhafızı bir kapının önüne gelinceye kadar takip etti,belliki burası başrahibin odası idi,Erethan kapıyı açtı ve içeri girdi...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Lord Ariakas'tan hemen sonra içeriye bi kişi daha girdi. Bu, tanıdık bi yüz değildi. Muhtemelen konuk bu kişiydi.

"Hoşgeldiniz, bayım. Sizi bu tapınağa getiren nedir acaba?"

Bu sırada dev adamın geldiğinden beri neden tek bir kelime etmediğini düşünüyordu. Bu düşünceyi aklından uzaklaştırdı ve yeni misafiri buraya getiren muhafıza, yerine dönmesi için emir verdi.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''Ben sadece muhafızlardan birinin yerinde olmadığını görünce şaşırdım da ondan gelmiştim'' dedi eğilerek selam verdikten sonra Ariakas.
NO_FEaR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NO_FEaR »

ölümü dünyaya yaymak, yeni canlar almak, ölü ruhları beslemek için yola çıkan no fear , ileride çok büyük be ihtişamlı yapıyı gördü , orayadoğru harekete geçti yaklaştıkça ölümün gücü onun üzerinde daha da artıyordu, kapıya doğru ilerledi kapının her iki tarafındaki bekçileri gördü, birisi ağlıyordu , birisi gülüyordu, doğru yere gelidğini anlamıştı bundan sonra yapacağı her şey onun onun kaderini belirleyecekti, tapınağın kapısından içeri girmek için ilerledi.
yaşamayı ölüm olamadan anlayamazsın
tek kaçınılmaz son ölümdür
Ölüm dünyaya yeniden hakim olacak
Ölümün adresi de benimdir.
Dark_Devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_Devil »

ölümun kokusu beni buraya cektı ben de burda kendı benlıgımı bulmaya geldım bana verılen emırlerı acımasızca yerıne getırdım kana olan susuzlugum gun gectıkce artıyo belkı burda gideririm :twisted: [/b]
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus tapınaktan tam cıkarken 2 tane buraya doru gelen yabancı gördü." hımm yeniler "dedi sırıtarak. yanlarına giderek "büyücü theodorus sizi büyük bir serefle selamlar dostlarım. "der :twisted:
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Tapınağa daha yeni gelen calis.Kapının dışındaki 2 kişi yi gördü.Bunlar yeni kişilerdi
-Tapınağa hoş geldiniz yabancılar .
İç lerindeki öüm isteğini görebiliyodu.
No one hears him cry so he turns to evil...
Locked