++ÖLÖ RUHLAR HANI++
Gorath sıkıntı ile theodorus'a baktı ve "Sorun sayılmaz!" dedi. "Sadece yeni bir eleman bulmam gerekli. Köle almak bana çok pahalıya mal olmaya başladı. Aldıklarımın hepsi ölüyorlar." Sıkıntı ile homurdandı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath sıkıntı ile homurdandı. Buradaki olay hakkında ne anlatabilirdi ki? Gidip bir sandalye çekti ve oturarak Unholy'e ve Theodorusa baktı. "Bir şeyler içmek isteyen var mı?" diye sordu. Bakışlarını ikisinden Galadlirime çevirdi ve kızların onunla çoktan ilgilenmiş olduklarını görünce rahatladı. Müşterilerini bekletmekten hoşlanmazdı.
Hala handa 'Drow yardım et' çığıkları duyuluyordu... Bu çığlıklara neşe ile haykıran ruhların çığlıkları eşlik ediyordu. Aynı şekilde kızlarda bu ölümlere alışmaya başlamışlardı ve işlerini yapmaya devam ediyorlardı...
Hala handa 'Drow yardım et' çığıkları duyuluyordu... Bu çığlıklara neşe ile haykıran ruhların çığlıkları eşlik ediyordu. Aynı şekilde kızlarda bu ölümlere alışmaya başlamışlardı ve işlerini yapmaya devam ediyorlardı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hanın kapıları sert ve hiddet dolu bi şekilde açıldı.İçeriye giren caklis ti .Gözleri bi alevi topunu andırıyodu.belliki çok kızgındı
-Hangi ter biyesiz eski dostum gorath ın hanında böyle ahlaksızca dawranışlarda bulunuyor.
Daha sonra gorath unholy ve the.... yanına gitti.
-Hangi ter biyesiz eski dostum gorath ın hanında böyle ahlaksızca dawranışlarda bulunuyor.
Daha sonra gorath unholy ve the.... yanına gitti.
No one hears him cry so he turns to evil...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

Gorath sıkıntı içinde handakilere bakar ve homurdanır. Handaki ruhların çığlıkları yeniden etrafta yikselmeye başlamıştır ve Gorat ariakasa katılabileceğini belirtir. şimdi hanına yeni bir çalışan bulma derdi vardır. Bunu dostlarına açıklar. Sürekli ölümler yaşandığını ve artık yetenekli ve kolay kolay ölmeyecek bir kişinin hanında çalışmasını ve ona yardımcı olmasını istediğini onlara açıklar.
Yeniden homurdanır ve üç dostuna bira ikram etmek için fıçılardan birisini açar....
Yeniden homurdanır ve üç dostuna bira ikram etmek için fıçılardan birisini açar....
-
LordAriakas
- Kullanıcı