++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

oo anda kapı hızlıca acıldı iceri kırmızılara bürünmüs bir büyücü girdi. gözleri kan cüppesi kadar kırmızıydı. icerinin cok dagınık oldugunu gördü ve yerde ölü bir adam gördü. hemen gorathın yanında gidip "bir sorun mu war dostum"die sordu ve handakilere ters ters baktı.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath sıkıntı ile theodorus'a baktı ve "Sorun sayılmaz!" dedi. "Sadece yeni bir eleman bulmam gerekli. Köle almak bana çok pahalıya mal olmaya başladı. Aldıklarımın hepsi ölüyorlar." Sıkıntı ile homurdandı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus goratha kızgın bir sekilde"peki o zaman bunları kim öldürüyor dostum"dedi ve handaki kurtadama baktı. onu buralarda hic görmemisti yeni olmalıydı. yeniden goratha dönerek "anlat dostum burda neler oldu bilmek istioyrum."
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath sıkıntı ile homurdandı. Buradaki olay hakkında ne anlatabilirdi ki? Gidip bir sandalye çekti ve oturarak Unholy'e ve Theodorusa baktı. "Bir şeyler içmek isteyen var mı?" diye sordu. Bakışlarını ikisinden Galadlirime çevirdi ve kızların onunla çoktan ilgilenmiş olduklarını görünce rahatladı. Müşterilerini bekletmekten hoşlanmazdı.

Hala handa 'Drow yardım et' çığıkları duyuluyordu... Bu çığlıklara neşe ile haykıran ruhların çığlıkları eşlik ediyordu. Aynı şekilde kızlarda bu ölümlere alışmaya başlamışlardı ve işlerini yapmaya devam ediyorlardı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Hanın kapıları sert ve hiddet dolu bi şekilde açıldı.İçeriye giren caklis ti .Gözleri bi alevi topunu andırıyodu.belliki çok kızgındı
-Hangi ter biyesiz eski dostum gorath ın hanında böyle ahlaksızca dawranışlarda bulunuyor.
Daha sonra gorath unholy ve the.... yanına gitti.
No one hears him cry so he turns to evil...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Calisi orda gören Ariakas onun yanina gitti ve Gorath, Thedorus ve Unholy'nin mesgul oldugunu söyleyerek olanlari Calis'e anlatti.

rp disi:niye thedorusun ismini tam yazmadin :?:
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

RP DIşI:HER şEYİ SAN AÃ?IKLAMAK ZORUNDA MIYIM.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ã?nümden çekil ölüm şovalyesi.Calis lord ar.... . Hafif çe yana doğru iter.Daha sonra masadakilere selam vererek masaya oturur.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

rp disi:bak benim ismimi de yarim yamalak yazmis :mad .

Ariakas da Calis'in pesinden masya oturur ve "eger rahatsizlik vermiorsam size katilabilr miyim?" der
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath sıkıntı içinde handakilere bakar ve homurdanır. Handaki ruhların çığlıkları yeniden etrafta yikselmeye başlamıştır ve Gorat ariakasa katılabileceğini belirtir. şimdi hanına yeni bir çalışan bulma derdi vardır. Bunu dostlarına açıklar. Sürekli ölümler yaşandığını ve artık yetenekli ve kolay kolay ölmeyecek bir kişinin hanında çalışmasını ve ona yardımcı olmasını istediğini onlara açıklar.

Yeniden homurdanır ve üç dostuna bira ikram etmek için fıçılardan birisini açar....

LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas Gorath i durdurur ve "Benim tapinakta bir isim vardi onu halledip geri gelicem" der ve özür dileyerek sessizce handan uzaklasir :arrow: .
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus arkadaslarının oturdugu masaya oturur bir icki ister ve gorath a dönerek "bak dostum burası bir han ve seyler olabilir fakat sende onlarn cezasını vermelisin :twisted: . unuttunmu sen kaosun cücesisin. cezalarını sen vermessen kim verecek" dedi ve kız garsonun getirdigi ickiden bir yudum aldı
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

O sırada hana giren Vilthas, theodorusun olduğu masaya yonelir..
"Theodorus haklı, artık bu olaylar karşısında birşey yapmadan duramazsın.." dedi ve bir kadeh kırmızı şarap istedi
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Theodorus ve vilthas a katılıyorum:SAna boşu boşunamı kaosun cücesi denio.Bence onları gerektiği cezayı vermelisin.
:twisted: Ã?LÃ?MÃ? :twisted:
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Uzun zamandır içinde duymadığı bir şeyi hissetti Vilthas: öldürme arzusunu..

Diyarda kaos tekrar hüküm sürecek, çok yakında..
Post Reply