Alternatif Hırsız Sonları

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Alternatif Hırsız Sonları

Post by feverbeast »

Benim oynadığım ve yarım kalan bir oyunda (ben lvl2 barbarken, lvl3 thief olan biri vardı)

1) Hırsız, düşük hp ile tuzak disarm ederken yüzüne gözüne bulaştırdı.
2) Üstüne bir de resurrect olduktan sonra bir mağaraya dalıp şimdi adını hatırlayamadığım bir yaratığın öğlen yemeği oldu.

*Gerçi ben de oyunun bitimine yaklaşırken, yakın dövüşte ölmüştüm. (Ballı npcler ve ballı zarları!)

Okuduğunuz kitaplarda (aslında özellikle oynadığınız oyunlarda) hırsızlar nasıl öldü? Başka bir deyişle, bir hırsızın sonu nasıl gelebilir?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

Bir hırsızın sonu eğer şansızsa her şekilde gelebilir.Benim favorim idam sehpasından kaçıp uzaklaşmaya çalışırken oklanmaktır.Hancıyı soymaya kalkmakta muhtemel bir ölüm getirir.(en azından son iki oyundur o yüzden öldüm)
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Eğer bir kanderse görüldüğü yerde öldürülmeli. Özelliklede bir cüceye bulaşmışsa kafasına bir balta saplanmalı. Birisi benim sakalları kesmeye çalışırken ölmüştü. Sitede uzun süredir var olanlar bilirler...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Kenderler kesinlikle hırsız değildir :)
Bir hırsızın sonu nasıl gelebilir? Corax'ın kılıcını çalmaya çalışabilir mesela. ;)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Evine girdiği soylu, yüksek mevkiiden bir adamın cambiyon muhafızınca görülen hırsız kardeşimiz, bir de pişkinlik yapıp, merdivenlere yönelip (sakni gidecekmiş gibi) "bana nereye gideceğimi sen söyleyemezsin" der..

Bu da son sözleri olur zaten.

Yarımelf hırsızımız, binlerce defa uyarılmış olmasınsa rağmen, gemide uslu durmaz ve *kaptanın* kesesine dadanır...tabii yapan bulunur ve arkadaşa son bir uyarı verilir. Arkadaş küfürle yanıt verince son perde denizde sırtında oklarla yüzen bir yarımelf cesediyle biter...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

fingolfin wrote:Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Kenderler kesinlikle hırsız değildir :)
Bir hırsızın sonu nasıl gelebilir? Corax'ın kılıcını çalmaya çalışabilir mesela. ;)
Doğru onlar sonra geriye vermek için keseye atıyorlardı bulduklarını :D

Bu arada çalma işi benim baltam içinde geçerli. Çalmayı bırak dokunsa ölür...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kender'i öldüreceğimi zannetmiyorum. Zaten kılıcımı taşımaya kalkarsa bel fıtığı geçirir bu da ona yeterli bir ceza bence, daha fazla gezip tozamaz...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ehehehe süper. Demek kılıcın baya ağır. Hımmmmmm...

The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Asilzade bir evde geceyarısı,
Korumalara yakalanan bir hırsız.
"Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım"
Araj_The_Wolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araj_The_Wolf »

Hırsızlar birçok dala ayrılır. Bir hayatı ciddiye almayan laubali hırsızlık yaparak yaşayan hırsızlar(sadece para çalarlar) , bir de güç peşinde olan hırsızlar vardır. Güç peşinde olan hırsızlar çoğu zaman uzuna takip ve para ödüllerinin sonunda avcılar tarafından öldürülürler yada avcılar onlar tarafından avlanır(genellikle bu olur) .Akıllı bir thief hiçbir zaman ölzem bence. Bir thief neyi çalacağını bilmelidir.Mesela gorath ın baltasını çalabilirler.
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Ben daha değerli birşeyler... mesela elmas ve yakutlardan oluşan bir hazine ya da işe yarar, büyülü gücü olan bir nesne çalmak daha faidelidir diye düşünüyorum. Zira, taşıyamadıktan sonra (str=10) Gorath'ın baltasını çalmak neye yarar...

Ama iyi dedin: Akıllı bir thief hiçbir zaman (eceli hariç) ölmez. Ã?ünkü attack'a sneak, defend'e yağlı tabanway diye bir söz var. Aslında 1 dk öncesine kadar yoktu, ben uydurdum.

Bir hırsız her şeyden önce kaçmasını bilmeli. Bir plan varsa, o da planın içinde kendi planını yapmalı. Yapmazsa, ya bir daracağında akbabalara yem olur ya da kazığa oturulur. Mâlum, hırsızlar pek sevilmez. Hâlâ anlayabilmiş değilim nedenini. Biz onurlu insanlarız ;) Onurumuzla çalarız :D
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

bi wizardın asa sını calarsa o caldıgı asayı onun munasiip biyesine monte ederim asama yamuk yok ona gore :) :) :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben kendi adıma konuşayım:
Zengin ve mutlu bir yaşam sürdü. Daha sonra oturmaktan sıkılıp tekrar hırsızlığa başladı :)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Bence bi hırsızın sonu bir büyülü eşyayı çalmaya çalışırken büyülenerek taşlaşmasıdır...Hatta sonradan eşyanın sahib gelir heykeli görür...Hizmetkarlarını çağırır..."Bunu da diğerleri arasına koyun"der....Nası???
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

:D Süper :D
Post Reply