Alternatif Hırsız Sonları
-
feverbeast
- Kullanıcı

Alternatif Hırsız Sonları
Benim oynadığım ve yarım kalan bir oyunda (ben lvl2 barbarken, lvl3 thief olan biri vardı)
1) Hırsız, düşük hp ile tuzak disarm ederken yüzüne gözüne bulaştırdı.
2) Üstüne bir de resurrect olduktan sonra bir mağaraya dalıp şimdi adını hatırlayamadığım bir yaratığın öğlen yemeği oldu.
*Gerçi ben de oyunun bitimine yaklaşırken, yakın dövüşte ölmüştüm. (Ballı npcler ve ballı zarları!)
Okuduğunuz kitaplarda (aslında özellikle oynadığınız oyunlarda) hırsızlar nasıl öldü? Başka bir deyişle, bir hırsızın sonu nasıl gelebilir?
1) Hırsız, düşük hp ile tuzak disarm ederken yüzüne gözüne bulaştırdı.
2) Üstüne bir de resurrect olduktan sonra bir mağaraya dalıp şimdi adını hatırlayamadığım bir yaratığın öğlen yemeği oldu.
*Gerçi ben de oyunun bitimine yaklaşırken, yakın dövüşte ölmüştüm. (Ballı npcler ve ballı zarları!)
Okuduğunuz kitaplarda (aslında özellikle oynadığınız oyunlarda) hırsızlar nasıl öldü? Başka bir deyişle, bir hırsızın sonu nasıl gelebilir?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Bir hırsızın sonu eğer şansızsa her şekilde gelebilir.Benim favorim idam sehpasından kaçıp uzaklaşmaya çalışırken oklanmaktır.Hancıyı soymaya kalkmakta muhtemel bir ölüm getirir.(en azından son iki oyundur o yüzden öldüm)
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Eğer bir kanderse görüldüğü yerde öldürülmeli. Özelliklede bir cüceye bulaşmışsa kafasına bir balta saplanmalı. Birisi benim sakalları kesmeye çalışırken ölmüştü. Sitede uzun süredir var olanlar bilirler...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Evine girdiği soylu, yüksek mevkiiden bir adamın cambiyon muhafızınca görülen hırsız kardeşimiz, bir de pişkinlik yapıp, merdivenlere yönelip (sakni gidecekmiş gibi) "bana nereye gideceğimi sen söyleyemezsin" der..
Bu da son sözleri olur zaten.
Yarımelf hırsızımız, binlerce defa uyarılmış olmasınsa rağmen, gemide uslu durmaz ve *kaptanın* kesesine dadanır...tabii yapan bulunur ve arkadaşa son bir uyarı verilir. Arkadaş küfürle yanıt verince son perde denizde sırtında oklarla yüzen bir yarımelf cesediyle biter...
Bu da son sözleri olur zaten.
Yarımelf hırsızımız, binlerce defa uyarılmış olmasınsa rağmen, gemide uslu durmaz ve *kaptanın* kesesine dadanır...tabii yapan bulunur ve arkadaşa son bir uyarı verilir. Arkadaş küfürle yanıt verince son perde denizde sırtında oklarla yüzen bir yarımelf cesediyle biter...
Doğru onlar sonra geriye vermek için keseye atıyorlardı bulduklarınıfingolfin wrote:Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Kenderler kesinlikle hırsız değildir
Bir hırsızın sonu nasıl gelebilir? Corax'ın kılıcını çalmaya çalışabilir mesela.
Bu arada çalma işi benim baltam içinde geçerli. Çalmayı bırak dokunsa ölür...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

Hırsızlar birçok dala ayrılır. Bir hayatı ciddiye almayan laubali hırsızlık yaparak yaşayan hırsızlar(sadece para çalarlar) , bir de güç peşinde olan hırsızlar vardır. Güç peşinde olan hırsızlar çoğu zaman uzuna takip ve para ödüllerinin sonunda avcılar tarafından öldürülürler yada avcılar onlar tarafından avlanır(genellikle bu olur) .Akıllı bir thief hiçbir zaman ölzem bence. Bir thief neyi çalacağını bilmelidir.Mesela gorath ın baltasını çalabilirler.
-
feverbeast
- Kullanıcı

Ben daha değerli birşeyler... mesela elmas ve yakutlardan oluşan bir hazine ya da işe yarar, büyülü gücü olan bir nesne çalmak daha faidelidir diye düşünüyorum. Zira, taşıyamadıktan sonra (str=10) Gorath'ın baltasını çalmak neye yarar...
Ama iyi dedin: Akıllı bir thief hiçbir zaman (eceli hariç) ölmez. Ã?ünkü attack'a sneak, defend'e yağlı tabanway diye bir söz var. Aslında 1 dk öncesine kadar yoktu, ben uydurdum.
Bir hırsız her şeyden önce kaçmasını bilmeli. Bir plan varsa, o da planın içinde kendi planını yapmalı. Yapmazsa, ya bir daracağında akbabalara yem olur ya da kazığa oturulur. Mâlum, hırsızlar pek sevilmez. Hâlâ anlayabilmiş değilim nedenini. Biz onurlu insanlarız
Onurumuzla çalarız 
Ama iyi dedin: Akıllı bir thief hiçbir zaman (eceli hariç) ölmez. Ã?ünkü attack'a sneak, defend'e yağlı tabanway diye bir söz var. Aslında 1 dk öncesine kadar yoktu, ben uydurdum.
Bir hırsız her şeyden önce kaçmasını bilmeli. Bir plan varsa, o da planın içinde kendi planını yapmalı. Yapmazsa, ya bir daracağında akbabalara yem olur ya da kazığa oturulur. Mâlum, hırsızlar pek sevilmez. Hâlâ anlayabilmiş değilim nedenini. Biz onurlu insanlarız
If you"re with me, i share my house and food;
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

bi wizardın asa sını calarsa o caldıgı asayı onun munasiip biyesine monte ederim asama yamuk yok ona gore

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı