night böyle senaryolar hep üretilir sen inanma onlara
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
??? ya night ben buna cevap vermek isterdim ama norti benle tartışmak istiyormuş valla benle tartışmak isteyen kişiler nadir olduğundan dolayı bu fırsatı kaçırmak istemiyorum umarım mazur görürsün norti abi mangal gününde tartışacaz senle bak bi kere söz verdin kaçmak yok
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
tamam tamam hallettik...
ne diyoduk? senaryolar üretirler mi? kimler evet haklısınız üretirler ama senaryolarda kendi içlerinde gerçekler değil midir? ya da her şey bir senaryodan ibaret değil midir?
güç amacın, k
haklısın da o orada fanların bazı küçük ipuçlarından yola çıkarak düşünülmüş teorilerden bahsediyor..
halkın isteklerini dikkate almayanlar dikkate de alınmaz. bence hiçbir yazar etkilenmeden duramaz.. (tabi inat etmediği sürece ki bu da yazarın başarısını düşürür)
güç amacın, k
ben kesinlikle buna katılmıyorum.bu ne doğaçlama yazılmış çin hp kitaplarını alıp okuyalım o zaman..zaten hp gitti,ölüyor fantazi kapsamında birde (sizi kastedmiyorum)sadece hp ye fazla kafayı takmış fanların kitabı kurcalamaları çok sinir bozucu..
bir yazar kendi kitabındatanrı dır istediğini yazar elbette ama olaylar önceden tahmin edilirse o gerçek in ne değeri kalır ki?
galadlirim wrote:sadece hp ye fazla kafayı takmış fanların kitabı kurcalamaları çok sinir bozucu
O kafayı fazla takmış fanlardan biriyim ben.
Kitap karıştırılmak için yapılmış sanki. En ufak bilgi bile (bkz;figg'lerden alınmış çadırlar) serinin sonraki kitapları için önemli olabiliyor. Küçük ipuçlarından başka kaynak da yok, Rowling zaten tek kelime etmiyor. Bir söyleşisinde fanların açtığı söylenti sitelerine girdiğini, çok etkilendiğini söylüyor. Remus isminin mitolojideki remus ve romulus adlı kardeşlerden gelmesi gibi bazı ufak tefek şeyleri sitelerden aldığını böylece fanlarının düşüncelerine önem verdiğini gösterdiğini söylüyor.
Bence söylentiler çok eğlenceli. İki sene boyunca bir kitabı bekleyip, hakkında hiç bir şey öğrenmeye çalışmamak ayıp oyur. Ã?ğrenmeye çalıştığında da karşına sadece "söylentiler" çıkıyor...