yine tekrarlıyorum ki bence Harry Potter çocukların hakkını vererek okuyabileceği bir seri değil
tamam klasik fantastik edebiyat anlayışına pek uymuyo ve kahramanları okul çağında
ama günümüz dünyasını başka bir yönden ele alıyor olması(ki bu ilk kez yapılmıyor bildiiniz gibi) ve ne bilim bence son derece sürükleyici olması bana ve bir çok arkadaşıma Harry Potter'ı sevdirmiştir.
Bence okunası ve sevilesi bir seri...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Yok abi ben acaip gıcık kaptım seriden... İlk başta süper gelmişti oturdum 2 yıl önceki yaz tatilinde 3 kitabını okudum ama ondan sonra bir de baktım sıkıntıdan ölüp geberiyorum. Bi kere abi sıfır yenilik, mekan aynı mekan... Bi de filmini yaptılar hayal gücümü kısıtladılar... Bence pek fazla okunması gereken bir seri değil, tavsiye etmiyorum...
harry potter nedir be??
bana gayet gerekiz geldi okumak.okuyan arkadaşlar var ama sevemedim bir türlü.filminin fragmanını izlemiştim o yüzden de olabilir.fragmanı da hiç sevmemiştim.
Bazılarına sıkıcı gelmiş, evet, ilk başladığımda bana da sıkıcı gelmişti.
şimdi aslında okuduğum her cümlenin gelecek kitaplarda bir önemi olduğunu fark ettim.
Filmi be de sevmiyorum. Yarım yamalak, hayal gücünü kısıtlamaktan başka hiç bir işe yaramıyor.
kitap gereksiz değil.
ama hiç okuma isteği uyandırmıyor bende.okumak gereksiz geliyor BANA.
önemli olan kısım da bu.
başka biri bu kitabı çok beğenebilir.hiç bir şey de diyemem.
Ben de pek beğenmedim. Ucuza geliyo diye setini aldım herkes met ediyodu. Baktım bayıyo. Ben de para boşa gitmesin diye okudum hepsini. Ayrıca herkes 5. kitap çok uzun falan diyo ama onun o kadar kalın olmasının nedeni yazılarının çok büyük olması. Herhangi bir DL ya da FR kitabı gibi yazıları olsa o kitap 650 sayfayı geçmez. Neyse, sadece birinci kitabı sevdim. Bir de 4 fena değildi. Diğerleri çok bayık ...