Harry Potter
En sonunda Azkaban Tutsağına gitmeyi başardım.
Hogwarts hakkında söyleyebileceğim tek şey büyüleyici olduğu. Sanki filmler okul, filmleri beklerken çektiğim çile de yaz tatilim. Ne kadar özlemişim, gölü, Hagridin(?)in sesini.ve draconun yüzünü ehem neyse.
Filmin senaryosunu şöyle anlatabilirim;Biri eline bir hp kitabı alıp barçalamış. Sonra adamlar bunu bulup birleştirmişler. Eksik olan parçaların yerine kendi kafalarından bir şeyle yazmışlar ama sonuçta eğlenceli bir senaryo yaratmayı başarmışlar.
Ya, söylenecek çok şey var da, anlatamıyorum.
En iyisi siz bişeyler yazın ben devamını getireyim.
Hogwarts hakkında söyleyebileceğim tek şey büyüleyici olduğu. Sanki filmler okul, filmleri beklerken çektiğim çile de yaz tatilim. Ne kadar özlemişim, gölü, Hagridin(?)in sesini.ve draconun yüzünü ehem neyse.
Filmin senaryosunu şöyle anlatabilirim;Biri eline bir hp kitabı alıp barçalamış. Sonra adamlar bunu bulup birleştirmişler. Eksik olan parçaların yerine kendi kafalarından bir şeyle yazmışlar ama sonuçta eğlenceli bir senaryo yaratmayı başarmışlar.
Ya, söylenecek çok şey var da, anlatamıyorum.
ewet norticus bu konuda aynı düşüncedeyiz ama ben hayalimde onları daha bir cüsseli düşünmüştüm ama farkettiniz mi siriusun ruhu ağzından çıkarken nefesi kesildi geri girince nefes almaya başladı bu bir film hatası zira ruhu alınınca yine yaşarlar ama hiçbir şey yapmadan sadece bir beden düşünmeyen sadece yaşayan
çok zaman geçti çok şey değişti...