ÖÖL RÖZGARI HANI!

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

ateşin kavuran sıcaklığında şarkı söylemek nasıl gelir sizin için bilmem ama yeni bir şey yapıyoruz şimdi. herkes yumuşak ve muhteşem minderlerimin üzerine oturacak ve harika bi gün geçircez...bi oyuufak ama eğlenceli...daha çok içimizdeki felsefi tarafı çıkarack ortaya ve şaşkılar söyleyeceğiz ardından...kabul mü saygıdeğer misafirlerim?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bu fikir cleriğin cok hoşuna gitmiştir we memnuniyetle sayın hanımefendi diye karşılık wermesine sebep olmuştur
çok zaman geçti çok şey değişti...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble girerken sözü duymuştur. Kabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul diye bağırarak içeri girer önce ben şarkı söleyecem bana ne bana ne????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

"Büyük bir zevkle hanımım."Gözleriyle minderleri aramaya başladı.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Kara Elf bu fikre alaycı bir tavırla ağız kenarıyla güldü. Han canını sıkmaya başlamıştı. Sanırım aradığını burada bulabileceğinden emin değildi. Sıkıntı içerisinde yavaşça handan sıyrılarak ayrıldı...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

hızla kapıdan çıkmak üzere olan Wuroldar dostuma yetişebilir miyim acaba?

"Lordum...konuşmanıza gerek yok! menekşe rengi gözleriniz daim bize yeterli...yanlız varlığınız ve inanın bana siz de aradığınızı bulacaksınız...."
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Diyarın sakinleri kendilerini peş peşe bir duygu selinin ortasında buldular.. herkesin kalbinde ve kafasında sırasıyla en çok korktukları anı, en acı çektikleri olay hatırladılar... ve dünyada en çok nefret edip intikam almak istedikleri varlığı gördüler.. üst süste gelen bu duygular diyarda çok kişinin dizleri üstüne çöküp yığılmasına sebep oldu...

Sonra...

Bir anda diyarın her köşesinde bir ses duyuldu, bugüne kadar duyulmuş en dehşet verici sesti bu:

Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar kokutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım.

Sesin susması ile diyarda herkes ruhunda rahatlamayı hisseti..
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

rp dışı: hepinizden suskunluğum için özür dilerim uzun zamandır trojanlarla savaşıyodum o yüzden cevap yazamadım umarım yanış anlaşılmamıştır sessizliğim................

rp içi: (şaklaban ortamı terk etmeden önce) etraftaki gergin vaarlıkları görünçe soytarı bir an sinirleri boşaldı sesi yülselmese bile oldukça sertti "Hey siz kavga bekliyenler bana ve şu şaklabana kaba sözleri sevliyesiz dandik bir yumruklaşmayı mı layik görürsünüzde bu kadar tedrigin olup hatta bizi durdurmak için silahınıza sarılırsınız buradaki kimsenin o kadar düşük seviyeli oluçağını sanmam sözlerim saldırgan gelmiş olabilir ama söyleyin başka nasıl karşımdakinin tam savunmasını görebilirimki ve sen şaklaban o sözlüğü nerden buldun yada daha doğrusu ne zaman YAZDIN kendi kavramların buradakiler ve dışardakiler için ne kadar geçerlidirde sen burda bunları sölersin"
o sırada içeri giren tanrıyı görür ve hisseder soytarı özlem dolu bir tiksintiyle bakar tanrıya ve "buradaki herkese iyi akşamlar ben izninizle odama çekiliyorum" der ver odasına girer taki garip bir şekilde içinde hissettiği nefret acı hüzün yani bir bakıma ruhuna yapılan işkence sonrası hanın salonuna döner bu duygu hoşuna gitmiştir..........
"şey bende şarkı sölemek isterdimde.............."
konuşurken gözlerini acının kaynağı olduğu belli olan varlıktan hiç ayırmaz ve suratında tiksindirici ve zevk dolu bir gülümseme oluşur ve gene en sakin gördüğü bir köşede mindere oturur.....
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Kapı yine ardına kadar açılır....içeriyi çabuk çabuk iki göz tarar. onu handan kovan (ama onun yüzünden değil hoşuna gitmediği için gitmiştir handan) "tanrı" şimdi yoktur...derin bir nefes alır ve elbisesindeki çıngırakların çıkardığı şıkırtıyla yürür. Bu sefere dikkat çekme gibi bir niyeti yoktur kendini bu yüzden garip hisseder aslında; ama ne olursa olsun görünüşü ve daha önce handa sergilediği kendine özgü davranışları yüzünden doğal olarak dikkatleri çeker. içerdekilerin tiksinti dolu bakışlarını üstünde hissederek bara oturmaya gider ve o sırada yüzünde safça bir gülümse ile merdivenlerden inen soytarıya dudaklarını kıvırarak sırıtır
bara yavaşça oturur.
Elini bar masasına vurarak birasını ister ve içerdekilerin komik sohbetlerini dinler hafif hafif gülerek: "ne kadar da aptal kimseler" diye düşünür 'içinden'.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

benden buraya gelen arkadaşa -artık kendine nası hitab ediyorsan hükümlü ben bilmiyorum şaklaban mı düzenbaz mı neyse artık- bir bira ama tabii ki daha fazla şişmanlamak istemiyosa kendi bilir
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

hadi bakalım kabul ettim gitti seni gidi yaramaz! ısmarlanan birasını aldı ve köpüğünü üfelyip, su gibi içmeye başladı...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Tenlerinizi üşüten bir esintiyi hissedin. Gözlerinizi kapatın ve itiraf ein...Size en acı vereni, yalanları, kandırılışları. Hüzne en uzun zaman hükmedemeden yaşadığınız zamanları. İtiraf edin sizi yaralayanları....en kara zamanınızı!
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ah üzgünüm leydim ama bu konuda sizi yanıtsız bırakmak istiyorum çünkü bunların içimde bir hapis hayatı sürmesi çok daha mantıklı we yararlı olacaktır kanımca
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

bu da ne böyle! doğuluların yaptığı gibi bir çeşit terapi mi? ah hanımım sen beş para etmez birisin...tekrar geldiğime pişman oldum...
neyse

bunları söyledikten sonra kapıyı çekip gitti.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

peki ben şu andan itibaren küçük soytarı seni hanımda bulunurmuyorum...ve yorumlarını okadarda arzulamıyorum..peki bana katılan leydilerim, lordlarım hala benle mi?
Post Reply