Matrix hakkında.....

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
legacy_user_2

Matrix hakkında.....

Post by legacy_user_2 »

şimdi ben bir matrix cd si aldım, (malesef korsan, orjinali çıksın orjinal alcam)bozuk çıktı. şimdi kırsam diyorum ama düşündümki o cd aslında yok o yüzden kırmadan eğip bükebilirsin. hatta aslında eğer o cd yoksa o filmde olmaz, bende film izlememiş olurumm? yanlışmı? eğer doğruysa matrix diye bir film de olmaz, böylece matrix yalanlanmış olur. e eğer matrix yalanlanmış olursa cd gerçek olur. o zaman film de gerçek olur ve izlemiş olurum. böylece matrix filmi doğrulanmış olur ve matrix in doğru olma payı olmuş olur. ve bu kısır döngü böyle sürer gider....
ya biliom ne çok kargaşa fln var ama ne bilim işte böle şeyler kafama takılıo. haksızmıyım? yorum bekliom =)
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya neden her sitenin bir delisi olmak zorunda?ya hastamısın olm alla alla yani sorunun ne eğer bi sorunun varsa git bi doktora görün yada ben bi kampanya başlatcam MUZZY e yardım die
Durden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Durden »

Düşündüğün şeyler bana gereksiz geldi.Bence filmi sinemada birkaç defa izleyip tadını çıkarmaya bak...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

eğleniyoruz şunun şurasında

Post by Estebin »

bence MUZZYye haksızlık yapıyorsunuz. o kadar düşünmüş taşınmış komik bir terslik bulmuş ve onu paylaşmak istemiş. hevesini kırmak yerine teşvik edin :) doğrusu ben onun bu teorileri ile oldukça eğleniyorum ve birisinin bu eğlenceyi kesmesini istemem. ayrıca MUZZYye yardım kampanyasına katılıp onun bu düşüncelerine katkıda bulunmaya uğraşıcam :D şu an forumdasınız eğlenmeye bakın :wink:
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

eğlence iide sıyırmamak lazım diorum bu herif bu mesajları ya kafayı çekip atıyo yada uzuuuun sörfler sonunda buraya uğruyo
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

şimdi matrixteki geeçeklik varsa bile film var sonuçta simulasyonun bir parçası olarak var ama bilgisayarda karşılaştığımız diğer şeyler kadar gerçek... Öte yandan da matrix filmdeki gerçekliğin doğru olup olmadığını da bilemezsin.. Ve bir şey onun olmadığını ispatlayana kadar iki gerçeklik de vardır.. Yanılmıyorsam bu görecelilik adındaki bir fizik teorisi (fen alanında ve mühendislikte okuyanlar doğru mu söylüyorum bilirsiniz...) O açıdan sen hangi gerçekliğe inanıyorsan o gerçektir (aslında inanmadığında gerçektir.. Belki o cd de bir bilgisayar simulasyonu belki gerçekten elde tutulabilen bir varlık... Hatta birisi birini kesin doğrulayana kadar ikisi de.... Sana görecelilik konusunda bi iki kitap okumanı sonra da olanları aklından çıkararak filmi izlemeni öneriyorum Sonuçta bir şey bana sanal bir dünyada yaşadığımı ispatlasa bile benim yapacağım bu olurdu...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben derim ki eğer matrix gerçekse tek neo benim:)))
aLEmCi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aLEmCi »

Muzzy bencede bi Matrix'i Sinemada Seyredi vEr ondan sonra geL burda tartI$masInI yapaLIm ..
Image
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya olm bırakın eğlensin çocuk
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

demek neo sensin maniak neo nun bir hırsız olabileceği aklıma gelmezdi... Vay be hem de bir shadow dancer... Acaba ajanlar kim peki reyneld krallığının muhafızları falan mı yoksa..
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

biraz daha hayal gücünü kullan bence:(((
Symoon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Symoon »

Matrix'in filmini bir kere en fazla iki kere izlesen yeter de. Oynu çıktı biliyorsunuz. Orjinali çok pahalı. Kopyası bile 5 Cd. Baya hoş bir oyun. Her ne kadar beklediğim gibi çıkmadıysa da. Onu al. Yanlız biliyorsunuz Neo falan oynatamıyorsunuz.
Dünya Futbol şampiyonası'nda 3.
Dünyada işsizlik oranında 3.
Ne mutlum Türküm diyene!
Başarılarımızın devamına içelim!
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

hadi ya oyunu çıktı mı? hiç bilmiyordum. bu ne demek? en yakın zamanda bir CD satıcısına uğrayacağım :D Neo oynatmasam bile eğlenceli olması lazım. özellikle CD sayısı o kadar çok olduğuna göre grafikleri manyak olsa gerek.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya boşwerin niobi de zevkli neo olsan zevk almassın onu durdur bunu durduy yane bi yere kadar
planeswalker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by planeswalker »

önce yeni olaraktan herkese selam.bence oyuna verdiğin paraya yazık olur.arkadaşlar ben mesajımın yanında- solda resimi nasıldeğiştirebilirim :!:
KARANLIğI GÃ?RÃ?P DE İÃ?İNE GİRMEK KOLAYDIR.ZOR OLAN IşIğI GÃ?RÃ?P DE YİNE AYNI CESARETLE KARANLIğA GİRMEKTİR.BUNU YAPABİLİR MİSİN?
Post Reply