Matrix hakkında.....
-
legacy_user_2
Matrix hakkında.....
şimdi ben bir matrix cd si aldım, (malesef korsan, orjinali çıksın orjinal alcam)bozuk çıktı. şimdi kırsam diyorum ama düşündümki o cd aslında yok o yüzden kırmadan eğip bükebilirsin. hatta aslında eğer o cd yoksa o filmde olmaz, bende film izlememiş olurumm? yanlışmı? eğer doğruysa matrix diye bir film de olmaz, böylece matrix yalanlanmış olur. e eğer matrix yalanlanmış olursa cd gerçek olur. o zaman film de gerçek olur ve izlemiş olurum. böylece matrix filmi doğrulanmış olur ve matrix in doğru olma payı olmuş olur. ve bu kısır döngü böyle sürer gider....
ya biliom ne çok kargaşa fln var ama ne bilim işte böle şeyler kafama takılıo. haksızmıyım? yorum bekliom =)
ya biliom ne çok kargaşa fln var ama ne bilim işte böle şeyler kafama takılıo. haksızmıyım? yorum bekliom =)
eğleniyoruz şunun şurasında
bence MUZZYye haksızlık yapıyorsunuz. o kadar düşünmüş taşınmış komik bir terslik bulmuş ve onu paylaşmak istemiş. hevesini kırmak yerine teşvik edin
doğrusu ben onun bu teorileri ile oldukça eğleniyorum ve birisinin bu eğlenceyi kesmesini istemem. ayrıca MUZZYye yardım kampanyasına katılıp onun bu düşüncelerine katkıda bulunmaya uğraşıcam
şu an forumdasınız eğlenmeye bakın 
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
şimdi matrixteki geeçeklik varsa bile film var sonuçta simulasyonun bir parçası olarak var ama bilgisayarda karşılaştığımız diğer şeyler kadar gerçek... Öte yandan da matrix filmdeki gerçekliğin doğru olup olmadığını da bilemezsin.. Ve bir şey onun olmadığını ispatlayana kadar iki gerçeklik de vardır.. Yanılmıyorsam bu görecelilik adındaki bir fizik teorisi (fen alanında ve mühendislikte okuyanlar doğru mu söylüyorum bilirsiniz...) O açıdan sen hangi gerçekliğe inanıyorsan o gerçektir (aslında inanmadığında gerçektir.. Belki o cd de bir bilgisayar simulasyonu belki gerçekten elde tutulabilen bir varlık... Hatta birisi birini kesin doğrulayana kadar ikisi de.... Sana görecelilik konusunda bi iki kitap okumanı sonra da olanları aklından çıkararak filmi izlemeni öneriyorum Sonuçta bir şey bana sanal bir dünyada yaşadığımı ispatlasa bile benim yapacağım bu olurdu...
Matrix'in filmini bir kere en fazla iki kere izlesen yeter de. Oynu çıktı biliyorsunuz. Orjinali çok pahalı. Kopyası bile 5 Cd. Baya hoş bir oyun. Her ne kadar beklediğim gibi çıkmadıysa da. Onu al. Yanlız biliyorsunuz Neo falan oynatamıyorsunuz.
Dünya Futbol şampiyonası'nda 3.
Dünyada işsizlik oranında 3.
Ne mutlum Türküm diyene!
Başarılarımızın devamına içelim!
Dünyada işsizlik oranında 3.
Ne mutlum Türküm diyene!
Başarılarımızın devamına içelim!
-
legacy_user_4
- planeswalker
- Kullanıcı