ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Tapınağın dışında beklemekte olan üstat Firble'a selam verdiği sıra kapının önünde oluşan sislerden bir şekil karşısında bir vücuda büründü ve konuştu:
"İsteğinizi öğrenirsem size yardımcı olurum..."
Palisdan bir an sislerden oluşan bu kişiye şaşırsa da pek dışarıya vurmadı: "Merhaba bayım..." dedikten sonra biraz duraksadı, biçiminden bir hata yapıp yapmadığını kestirmeye çalıştı sonra devam etti, "Lord Oren'le konuşmak için gelmiştim. Eğer onun adına siz konuşacaksanız önce size kendimi tanıtayım. Ben Brogel Ozan Okulundan çıkma yarımelf ozan Palisdan ve Hırsızların ve Ozanların Tanrısı, Yalanların Prensi, Yanılsama ve Gölgelerin Efendisi Lord Quel-Shin'in başrahibi ve yoldaşların rehberiyim. Sizin adınızı öğrenme şerefine erişebilir miyim?"
Taşlar unutana dek...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Dikkatle adamı süzdü ve adamın referansına karşılık vermek üzere öne eğildi.

- Ben Ölümün ve Kaos'un efendisi Lord Oren'in basit hizmetkarlarından Tapınak şovalyesi 'Unholy'

Gözlerini bir an için kıstı ve yüzyıllar önce unuttuğu gerçek ismini hatırlamak istedi ve tekrar Palisdan'a baktı...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bu esnada Yeminer tekrar tapınakta şekillendi. Yıllarını bu saçma işler için harcamaya niyetli değildi her ne kadar yılları sonsuz da olsa...

"Lord Oren_Dautry" dedi yeminer.. sesinde bıkkınlık olduğu belliydi.
"Bilirsiniz kişiler bizim için önemli değildir. Bırakın isteyen kaosa hizmet etsin. Diyarların yeterince uzun süre kaostan uzak kaldığını düşünüyorum. Bildiğiniz üzere ta Corax zamanından demon lordları ile bir anlaşmam var ve onlar anlaşma şartlarını yerine getirmek için sadece cehenneme bir kapı açmamı bekliyorlar."
"yandaşlarınıza söyleyin lordum artık beklemek istemiyorum. Kaos isteyen onu kendi yaratsın. Kuvvatlerim yakında diyarlara inecek ve bu kuvvetlerin yanında bulunmak isteyen size hizmetlerini sunsun... kaosa destek versin."

Daha sonra da Yeminer Lord Orenle konuşmak üzere özel diyarına geçti. Bu konuşmalar diyarlarda bazıları için duyulmaz olmalıydı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firblenin orada kalması anlamsız hale gelmişti. İçindeki o his bunu daha da güçlendirmişti. Bu paladeeynin seçtiği yoldu. O yolda yürümek istiyorsa yürüyecekti. Lord Dragonfire ın da Ozan Firblenin de artık yapacağı bir şey kalmadı dedi kendi kendine olayları izlemekten başka. Bu süre boyunca tapınakta olacaktı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Arka tarafta sessiz bir şekilde sinirlerine hakim olmaya çalışan Dragonfly,yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye başlamıştı,bilinci neredeyse onu alıp bir yerlere götürmüştü,o fark etmiyordu ama tapınağın zemininde gıcırtılarla ilerliyordu , nefesini derinden ve burnundan alıp veriyordu, içindeki öfke neredeyse ona hakim olacaktı. sözleri sakin idi ama bir süre sonra belirgin bir şekilde hırıltılı çıkmaya başladı ,vücudu irileşmeye başladı, derin bir nefes aldı ve pelerinin içinde fark edilmeyen eski haline döndü...

Gözleri aşağı bakıyordu ,olduğu yere diz çöktü ,henüz değil burada değil sözleri kısık dudaklarından yavaça çıktı....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

İçindeki intikam hırsı artık engellenemez olmuştu,babasını öldüren kan içici aklına geldikçe ,vücudu kasılıyordu.
Herkesin arkasında kalan ve kendi ile savaşan Dragonfly çığlıklar atarak yerde kıvrıldı intikam yeminini gerçekleştirmek için gün sayarken karşısına çıkan başka bir kan emici onun damarlarındaki kanını beynine göndermişti ve hayvan içgüdüsü ile hareket ediyordu.
Onu kutsayan tabiat artık ona bir hayvan gibi davranıyor ve onu bir avcı olarak bir savaşçı olarak yetiştirdiğini apaçık belli ediyordu...
Lyssa ya bakarak onun adıı haykırdı ve ona doğru yürümeye başladı...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Lord Oren in robe u tekrar hareketlendi ve bir şerit halinde Dragonfly ın önünün kapadı...

Paçavralar dönüyor, savruluyor ve yanında Dragonfly ı da sürüklüyordu. Dragonfly nerede ise nerde olduğunu unutacak akdar sersemlemişti ki kendini tapınağın bir köşesinde buldu...

"sana bir sözüm vardı...."

dumanla toplanır ve aradan Maximilianın babasının katili olan vampir ortaya çıkar. dişlerini göstererek Maximilian'a tıslar..

"Al Maximilian senin uğraşın burda.."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Toz bulutu ortadan kaybolduğunda gözleri Lyssa yı aradı ama yuvarlanırken duyduğu sözler aklını alıp başka bir yere götürmüştü,sözler saniyeler içinde beyninde ayıklandı,gözleri onu aradı.
Yeden kalktı tıslama sesine doğru küçülmüş buz beyazı göz bebeği ile onu babasını öldüren Kara Loncanın Lordu Zent e baktı hala o pis dişleri ile ona bakıyordu.
Bir hırlma ile ona doğru adım attı vücudu olduğu yerde büyüyor ve irileşiyordu,fidanların minik dallarını düzelten o elleri artık birer pençe olmuştu,kolları vücudunu sardı,ortam kemik kırılma sesleri ile inledi her çatırtı bir haykırma ile kesiliyor ve ardından bir kırılma sesi daha bir tane daha ve en sonunda karanlıktan daha karanlık,gökyüzündeki ay kadar parlak renkli tüyleri ile Tabiat ananın savaşçı bir kurtu Kaosun tapınağındaydı....
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oren vampiri yakaladı ve kurtadamın önüne doğru fırlattı..

"Senin hesabın onunla Maximilian , Lyssa ise benim misafirim en azından şimdilik....."

Vampir havalandı ve yere çarptı.. yerde geriye doğru sürünürken bir yandan da kurtadama dişlerini döstermekteydi...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yeri tırnakları ile sıkıca kavrayan Dragonfly yerde ona doğru gelmekte olan pis kan içiciye doğru atlar.

Bir toz bulutu havalanır ,o karmaşada kimse bir şey görmemektedir duyulan tıslama sesleri ve hırıltılardan başka hiç bir şey anlaşılamamaktadır.Bir an gelir Zent toz bulutunun içinden Dragonflyı dışarı fırlatır.Duvara çarpan bedeni çiziklerve yarıklarla dolu olan Dragonfly tekrar toz bulutuna dalar.
Sesler birbirine karışır hiç azalmayan inleme ve çığlık sesleri artık herkesi rahatsız ediyordur.Bir kere daha toz bulutundan birisi daha dışarı fırlatılır.Sıçrayarak yere inen Zenttir bu Dragonfly ortadaki toz bulutundan yarı siyah yarı kırmızı kürkü ile çıkar ikiside nefes nefesedir.
Ölümüne yapılan bir şavaştır bu...

Dragonfly yerleri tırmalayarak bir kez daha Zente saldırır.Artık yuvarlanmaları heryerı dağatmaya başlamıştır.Her yere kan sıçrıyordu.Ortada duran Lyssa nın önüne kadar gelen kavga bir anda durakladı , yerde yatan beden Zentin bedeniydi yüzünde bir pençe izi vardı ,karnındaki yarıktan her seferinde kan dışarı fışkırıyordu...

Yerde yatan bedenin üzerinde olan Dragonfly pençeleri ile Zentin omuzlarına bastı ,hareketsiz duran ama hala nefes alan vücudu seyretti Dragonfly.İçi kan dolmuş gözleri ile ona bakan Dragonfly kan içicinin boynuna doğru dişlerini yaklaştırır , koklar hırıltısı bir anda yükselir ve son hamlesi olarak onun boynunu ısırarak parçalar ,her parçayı bir tarafa savurur taki baş bedenden ayrılıncaya kadar böyle devam eder.Vücuduna pençeleri ile vuran bitkin kurt havayı koklar gözleri bir noktada takılır baktığı kişi önünde durduğu Lyssa_von_Zarovich dir.
Ama yaptığı savaş onu yorgun düşürmüştür,bedeninin dinlenmeye ihtiyacı vardır...Yavaşça yere uzanır ve gözlerini kapatır bu sırada gözlerinden beklenmedik bir kaç damla yaş düşer...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Bu durumda Lord Quel-Shin'in başrahibiyle görüşmek için Lord Oren'in basit bir hizmetkarını mı yolladığını varsaymalıyım Tapınak şovalyesi Unholy? Peki sizinle görüşeceğim konularda Lord Oren'in sizin ağzınızdan çıkan sözcükleri harfiyen kabul edeceğini de aynı şekilde söyleyebilir misiniz şövalye Unholy? Onun adına tapınaklar arası görüşmeyi yönetebilecek bilgi ve yetkiye sahip misiniz?
Bunların dışında sizinle tanışmaktan memnun oldum ve ilerde de konuşuruz umarım. Elbet konuşulacak bir hoşsohbet konumuz vardır diye düşünüyorum, ortak ilgi alanları gibi. Sorularımın amacı herhangi bir şekilde saldırı değil ancak eğer bir konuşma ve hatta sonucunda anlaşma yapmayı planlıyorsam bunun basit sebeplerle engellenmesi veya bürokrasiye takılmasından hoşlanmam, aynı zamanda Lord Quel-Shin'in bir hizmetkarına hakettiği muamelenin yapılması gerektiğini düşündüğüm gibi. Umarım bu söylediklerim sizi rahatsız edecek niteliğe sahip değildir, çünkü şu an tamamen bana mantığımın söylediklerini söylüyorum size. Yoksa sizinle tanışmak benim yani Ozan Palisdan için onur olmuştur.
Taşlar unutana dek...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

şovalye olduğu yerde hafifce dikleşti ve adamın gözlerinin içine baktı. Donuk ses tonu ile sakin ve yavaş bir tavırla konuştu.

- Lord'unuzun hizmetkarları daima Tapınağımızda hak ettikleri ilgiyi göreceklerdir. Sizin tapınağınızı ziyaretimizde karşımıza çıkan engeller sizede uygulanacaktır ki karşımıza hiçbir engel çıkmamış olması sizin misafirperverliğinizi gösterir, ayrıca merak etmeyiniz Rahip sizinle konuşmaya yetkili kişiyim ki sizi böyle karşıladığım için üzgünüm fakat Tapınağın Güvenliğinden sorumlu kişiyim...Ayrıca unutmayalım Rahip hepimiz Tanrılarımızın yanında sadece basit hizmetkarlarız...

Adamın gözlerine baktı ve geriye doğru bir adım attı. İçeriden gelen seslere aldırmadan adamın önünde dikildi.

- Tek bilmek istediğim ne amaçla geldiğinzidir Rahip içeride uygunsuz bir durum ile karşılaşmanızı istemem...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Lord Oren'in adına konuştuğunuza göre sizinle konuşacağım, önemli olan kimin ne kadar basit hizmetkar olduğu değil kimin tapınağın diğer üyeleri adına da konuşabildiğidir, beni yanlış anlamanızı istemem.
Diyarın her üyesine olduğu gibi Lord Oren'in inancına sahip kişiler de Gölgedeniz Tapınağı'nda hoş karşılanır, kapımız ve misafirperverliğimiz herkese açıktır.
Tamam o zaman, bir Dragonfire inananının, elimdeki ismiyle paldyneey'in inancı ile kumar oynadığını duydum ve hırsızların tanrısının bir rahibi olarak dikkatimi cezbetti konu, konuyu konuşmaya başlamadan önce bana olayın ne olduğunu anlatmanızı rica edebilir miyim? (rp dışı: anlattım desen yeter)
Taşlar unutana dek...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Birkaç dakika süre ile Tapınak şovalyesi Palisdan'in öğrenmek istediği konuyu dikkatle ona anlattı.

- Ayrıntıları öğrenmek isterseniz Lord'um size ayrıntıları verecek tek kişidir, Tapınağımıza hoş geldiniz...

Kapılar ve Ölümün Tapınağı tüm ihtişamı ile Rahibin önünde açıldı. şovalye sislere karıştı ve merdivenlerden akarak yok oldu.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Lyssa_von_Zarovich wrote:
Oren_Dautry wrote:
Lyssa_von_Zarovich wrote:üzerindeki baskının gitmesiyle kendine gelen "genç kız" oren in önünden çekilmesiyle havuza doğru seri adımlarla yaklaştı. Hiçbir zaman esas kaynağından alınmadıkça bu zevki tatmayı sevmezdi. Ancak açlığının dayanılmaz baskısı sonucu ağzını havuzdaki fıskiyelerden birinin önüne koydu. Ve şok oldu.

Kanın tadı inanılmaz taze ve güç vericiydi. Ilık ve yumuşak. İçinden "işini biliyorsun , oren" diye geçirdi. Ã?ylesine açtı ki ağzının etrafından çenesinin altına süzülen kırmızı sıvıyı bile elleriyle silip yalamaya çalışıyordu. Bir süre sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Rahatlamıştı. Açlık hissi mükemmel bir tatmin duygusu ile yer değiştirmişti.

Ağzından süzülen son damlaları da temizledikten sonra, sonra gene her zamanki kibirli ve havalı tavrı ile lorda döndü.

" teklif mi?? aslında ben, senin bana bir teklif yapmak isteyeceğini düşünmüştüm. Gördüğüm kadarıyla etrafın acemi çaylaklarla dolu. Senin gibi cömert ve zeki birisi etrafında daha tecrübeli ve acımasız tipler barındırmalı.bazıları gibi önüne gelen her vampiri bir acemi sanacak safları değil "

"haksız mıyım Lord Oren_Dautry ?"

sadece şanssız bir tesadüf
acemilerle karşılaştın ki artık arqamızda değil.....birdaha da olamayacak
ama geri kalanlar ise oldukça ustadır....

ayrıca iş konuşmaktan bahseden sendin..

"geri kalanlar hiç de önemli değil "arkadaş". onların hiç birinde benden daha üstün bir yan göremiyorum bu yerde beni ilgilendiren ve içimde saygı uyandıran tek şey senin gücün. ve açıkçası bu yüzden seni takdir ediyorum."

"lord, temsil ettiğin güçler diyarda ne durumda, ben burda olduğum süre boyunca ne kaos nede ölüm gördüm.geldiğim diyarda bir gecede olan katliamların hesabı tutulamaz."

"işte sana bunu teklif ediyorum, bu diyar her gece kaos ve ölümü yaşatmayı"

"ve tabii burası bu güçlerin ve olguların mekanıysa, yoksa benim zaten burda bir işim yok"

Burda işler ilkel yöntemlerle yürümez.. vahşi köpekler gibi etrafa saldırıp yerlere kanlı salyalarımızı akıymayız... Ölüm bir sanattır..Kaos da öyle.. bir savaşcının ustalaşması gereken sanatlar.......
Locked