Harry Potter
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
abi film geliyor yarın neredeyse uyuyosunuz
bu arada acaba gerçekten organizasyon yapsammı azkaban a?
yani sırf biraz fazla izlemek için
bu arada acaba gerçekten organizasyon yapsammı azkaban a?
yani sırf biraz fazla izlemek için
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Organizasyon yapılırsa Ankara'daki gruba dahil olabilirim. İsterseniz Etkinlikler'de bir başlık açabiliriz. Gelene de bir binbir çeşit fasulye şekerlemesi vereceğimizi söylersek gelenler çoğalır. 
Yeni filmin fragmanını gördüm ve güzel yapmışlar bence. Fakat Sirius'u gözüm tutmadı (belki de bu filmde tutmaması da gerekiyordu) belki daha iyi bir aktör seçimi yapabilirlermiş gibime geldi.
Fakat filmlerde seçilen karakterlerin çoğu kitapta kafamda canlanan kişilere çok benziyor; Snape, McGonagall, Dumbledore...
Yeni filmin fragmanını gördüm ve güzel yapmışlar bence. Fakat Sirius'u gözüm tutmadı (belki de bu filmde tutmaması da gerekiyordu) belki daha iyi bir aktör seçimi yapabilirlermiş gibime geldi.
Fakat filmlerde seçilen karakterlerin çoğu kitapta kafamda canlanan kişilere çok benziyor; Snape, McGonagall, Dumbledore...
Taşlar unutana dek...
bende filme gidicem. daha fragmanını izleyemedim ama şu ana kadar tüm filmlerine gittim. bu arada yarın mı çıkıyodu. yok ya ayın 4 ünde ama malesef bir geleneği terk etmek zorunda kalıp ilk gün gitmiicem. malum final bayramı 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Biz Bursa'ya gelelim diyecem de yakın zamanda Bursa'ya yolum düşecek gibi gözükmüyor.
Sana da fasulye yollarız ama topluca gidersek.
Ya da sonra online bir aktivite yaparız -ki yapıyoruz denebilir- ona katılırsın.
Yalnız yaşının tutmamasını anlamadım, film için minimum yaş sınırı mı var? Bilmiyordum.
Ruh emicileri fragmanda kaçırmışım desem deli gözüyle bakarsınız herhalde, demeyim en iyisi. Bir daha izleyim onun yerine. Ama ben de tutmadım patiayağı, hoş şirin olmasını beklemek de pek gerçekçi olmuyor ama.
Cici köpek cici cici.. Ah ısırdı!
Yalnız yaşının tutmamasını anlamadım, film için minimum yaş sınırı mı var? Bilmiyordum.
Ruh emicileri fragmanda kaçırmışım desem deli gözüyle bakarsınız herhalde, demeyim en iyisi. Bir daha izleyim onun yerine. Ama ben de tutmadım patiayağı, hoş şirin olmasını beklemek de pek gerçekçi olmuyor ama.
Cici köpek cici cici.. Ah ısırdı!
Taşlar unutana dek...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ne olcak canım hiç mi kardeşimizle sinemaya gitmedik hem o senden bile baya bi küçük...
Bu arada Harry Potter bu gün vizyona girdi... Var ya gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Baya bi güzelmiş... Ah bi yarın finalim olmasa.. ah şu finaller bi bitse...
Ama sizde uyuyosunuz ya. Finali olmayanlar gitmiyo mu sinemaya.. Ben burada hayri pıtır'ı seven baya bi kişi var sanıyordum ya
Bu arada Harry Potter bu gün vizyona girdi... Var ya gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Baya bi güzelmiş... Ah bi yarın finalim olmasa.. ah şu finaller bi bitse...
Ama sizde uyuyosunuz ya. Finali olmayanlar gitmiyo mu sinemaya.. Ben burada hayri pıtır'ı seven baya bi kişi var sanıyordum ya
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k