HIRSIZLARIN ZAAFLARI! :)

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Evet konu dağılmış. Eleştirilerinizi sınıflar ve aşk ilişkileri bağlamında yaparsanız sanırsam başlığa daha bağlı kalırız.
Ancak gene de bir lafı söylemeden geçemeyeceğim. Onurlu, gururlu erdemli barbarların yaptığı ölü soyuculuk hırsızlıktan çok mu kabul edilir bir şeydir?

Tamam şimdi barbarlar ve aşka yakın olarak açtığım kısımdan devam edeyim:

"
3. Barbar kadını çocuğunu evde bırakıp savaşa gitmez, çocuğu yoksa ve savaşçıysa elbette savaşa diğerleriyle beraber gider, ne anasa ne danası ona engel olmaz zaten hehe
"
Ã?ocuğu olan erkek barbarlar savaşa girmeyip evde hamur mu yoğuruyor? Ã?ocuğu yoksa da karısına karşı sorumluluk hissetmez mi? Anası ve danası engel olmuyorsa bu onların kültürsel yetiştirilişinden kaynaklanmıyor mu? Kadınlarınızın korkak olduğunu hiç sanmıyorum, güçsüz olduklarını da -hatta bazıları erkeklerinden bile güçlüdür- ancak neden onlar savaşa girmeyi istemiyorlar. Neden kenarda durup savaşın sonucunda hangi yakınlarının öldüğünü beklemeyi tercih ediyorlar? Ya da uzun bir seferde kocalarının kendilerini aldatıp aldatmayacağını şansa mı bırakmayı tercih ediyorlar?

Aklımda çok soru oluştu, birazını cevaplarsan tartışmaya farklı bir noktadan devam edebiliriz. :D
Taşlar unutana dek...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bak hala sanat diyolar. Arkadaşım sanat manat hikaye... O dediğiniz sanat yapanlar örnek vermek gerekirse Star Wars'taki Bounty Hunter'lar gibi seçilmiş özel insanlar. Yoksa hırsızları genel olarak alırsak "Scum of the Universe" (Evrenin pisliği) diye gayet rahatça açıklayabiliriz.

Yani hala bana sanat muhabbeti yapmayın onlar anca Entreri (ki kendisi aynı zamanda savaşçıdır), Conan (ki kendisi aynı zamanda barbardır) işte bu adamlar sanat yapar ama diğerleri pisliktir göz var nizam var hiç kasmayın bence :)

Bak Palisdan önce laf atıp sonra konuyu değiştirmeye çalışıyo sen de az değilsin haaaa :)

Barbarlar ölü soyarlar mı? Evet bazıları soyarlar inanışlarına göre değişir. Hatta ben de soyarım ölen adamın artık onlara ihtiyacı yok. Öldükten sonra kendini altınlarınla beraber gömdürür müsün yoksa yakınlarına verilmesini ya da açlara ihtiyacı olanlara dağıtılmasını mı tercih edersin.

Ben barbar Kralı olsaydım bencillik edip ölümlü dünyanın mallarını diğerlerinden esirgeyen ölüleri soymayı kanun bile yapardım :mrgreen:

Peki yeniden barbar kadınlarına dönelim. ASIL SANAT OLAN SAVAşTIR! Birini arkadan bıçaklamak ya da cebindeki parayı çalmak değil!

SAVAş BİR TAKIM OYUNUDUR.
Bazıları forvette oynar diğerleri defansta...
GOLÃ? ATAN FORVET, GOL ATTIRMAYAN DEFANSTIR.
Yani defansın rolü de en az forvet kadar önemlidir. Erkek barbarlar genelde forvet, kadın barbarlar da çoğunlukla defans oynar. Umarım sorunun cevabını alabilmişsindir dostum :)

Aldatma olayını tam anlayamadım ama bir barbarın (kabilede yetişen yani erdemli olanların) ölene kadar beraber olmaya yemin ettiği karısını aldatacağını sanmıyorum. Tabii karşı cinsi yalnızca "obje" olarak gören barbarlar da vardır (misal Conan) fakat dediğim gibi Conan bir kabileden gelmiyor, 4 yaşından 16 yaşına kadar bir esir kampında köle olarak yaşıyor. Okuma yazmayı hatta adam gibi konuşmayı bile bu yaştan sonra öğreniyor.

Konuyu daha farklı bir noktaya getirmek gerekirse... Türk Milleti de Kurtuluş Savaşında erkekleri ön cephede savaşırken kadınları arka planda çalışıyordu ve kadınlar olmasaydı savaşı kazanamayabilirdi.

Saygılar sayın Palistan eleştirilerinizi bekliyorum :wink:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Barbarlar mı sanat yapıyor? Bak bu gerçekten iyiydi! :D Daha kalabalık bir yerde bu espriyi yapsan büyük kahkaha toplayabilirdin. :D
Ellerinizde sopaları baltaları nefretinizle ve teknik bile olmadan savurmaya sanat mı diyorsun? Belki siz baltanızı savururken üstünüze çizilen çiziklere sanat derim ama ortada kendinizi telef etmenize sanat demekte zorlanıyorum. Sanat dediğin zerafet içermeli, bir hırsızın parmağının çevikliği gibi ya da yürüyüşündeki kendine hakim tavır gibi.

şimdi şu bahsettiğin hırsızlara gelelim. Entreri ki kendisi tam anlamıyla hırsızdır ve hiçbir savaşçı yanı yoktur. Diğer savaşçılardan daha iyi dövüşebiliyor diye onu savaşçı saymak haksızlık olur, bu onun deneyiminin yüksek olmasıyla alakalı. Hırsızlar maymuncuk dışında metal eşya kullanmayan insanlar değildir onlar da silah kullanmayı bilir ve hiç de kötü kullanmazlar gerektiğinde. Conan'a gelince onun tavırlarını zaten hiçbir zaman zarif diye nitelendirmedim etmem de. Sana Tzigone gibi daha güzel (ve kadın) bir örneği verebilirim ancak istersen, kendisi sanatçıdır.

Üstünü soymak istediklerinizi öldürmek onu sadece yetenekle almaktan daha mı kabul edilir orasını tam anlayamadım? Bunun için bir kanun çıksa şehirde pek canlı insan kalmaz gibime geliyor. Ama tabi bu bir sanattı değil mi?...

Hırsızlıkta bir takım oyunudur kıyaslarsan; bazıları içeri girer bazısı gözcülük yapar bazıları diğerlerinin arkasını kollar tam bir görev paylaşımı hakimdir. Ancak bizler kimin takımın neresinde yer alacağına cinsiyetine bakarak karar vermeyiz, bunu cinsiyet ayrımcılığı sayarız. İsteyen ve yetenek sahibi olan herkes takımın istediği yerinde oynayabilir.

Benim bildiğim kadarıyla bir sefer sırasında açıklıkta tek başına duran bir barbara seksapeli yüksek bir kadın yaklaşırsa barbar onu kolay kolay reddedemez. Zihinlerine yapılan hamleleri reddetmekte zorlanabiliyorlarmış.

Konuyu söylediğin o farklı noktaya getirmeyelim, forumun konusu ve adabı dışında. Uygun düşmez.

Benden de saygılar Corax, eleştirilerinizi bekliyorum.
Taşlar unutana dek...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ã?ncelikle sayın Palistan söylediklerimin tek bir kelimesini bile anlamadığınız için ve büyük ihtimalle de ayrıntılı bir biçimde okumadığınız hatta okuduysanız bile üzerinde biraz bile düşünmediğiniz için teşekkür ediyorum (Yakasından bir iki düğme açar, göleğinin kollarını sıvar)

Bundan sonra yazdıklarımı daha iyi okumanızı rica ediyorum...

Barbarlar sanat yapıyor demedim... Savaş bir sanattır dedim, savaş yalnızca kafa göz kopartmaktan ibaret değildir sayın Palistan. Taktikleri vardır, ama tabii sizin gibi savaştan kaçmaya alışkın hırsızlar için bunlar da pek önemli değildir sanırım. Buna kanıt olarak sözlerimi çarpıtarak saldırmaktan başka bir yol bulamamanız da gösterilebilir.

Teknik olmadan savaştığımız fikri kesinlikle hatalıdır nitekim bir barbar bir savaşçıyla veya bir paladinle denk bir savaşçıdır yetenek olarak. O halde savaşın ustalarını beğenmediğinizi savunuyorsunuz nitekim bunu deneyimli bir barbarın karşısında söyleyip de hayatta kalabilmenizin pek de imkanlı olduğunu zannetmiyorum (ya da onurunu zedelediğiniz bir Kord Paladininin ya da Doğudan gelen acımasız bir savaşçının) Savaşçıların değişik maharetleri olduğu doğru bunun eğitimini aldıkları için fakat bir barbarın bir Paladinden bu maharetler bakımından farkı yoktur. Hatta bir hırsızdan da farkı yoktur. Yani barbarlara sıvamaya çalıştığınız şey sizin çoktan elinize bulaşmış kendi kendinizi eleştirdiğiniz için teşekkürler.

Kendine hakim yürüyen bir hırsız olduğunu sanmıyorum "çoğunlukla" hepsi arkadan vurulma korkusu içinde karanlıklardan sinerek yürüyen ezikler. Ayrıca etrafınızda 4 tane daha arkadaşınız var diye kabadayılık taslayarak egolarını tatmin eden zavallılar. 5 barbar yanyana olsa o hırsızların "kendinden emin" yürüyüşlerini görebileceğimizi sanmıyorum.

Entreri bir savaşçı ve hırsızdır sayın Palistan. Kitapları okuduğunuzdan eminim fakat bilgi eksiğiniz var en kısa zamanda bu açığınızı kapatmanızı dilerim. Hatta sizi youlmaktan kurtarayım buyrun:

ARTEMIS ENTRERI (FORGOTTEN REALMS CAMPAIGN SETTING SAYFA 158)
LEVEL 12 FIGHTER
LEVEL 4 ROUGE
LEVEL 1 RANGER
LEVEL 1 ASSASSIN
TOPLAM LEVEL: 18
Sanırım yeterince açıktır Entrerinin "ne kadar hırsız" olduğu :mrgreen:
Basit bir hırsız olsaydı hayatta kalabileceğini de zannetmiyorum!

HAHAHAHAH hırsızlar demek silahları "iyi" kullanırlar...
Sanırım hırsızların yalnızca "basit" silahları kullanabildiğinden haberiniz yok. Ne kadar "iyi savaşçılar" oldukları ellerinde LONGSWORD tutmaktan aciz olmalarından belli!

Zarif mi? Sert dünyanın zarif çocukları mısınız siz hırsızlar? Zarif olsaydınız bardlar gibi müzik çalardınız ve kimseye bulaşmazdınız. Sert olduğunuz için hayattasınız... (ve tabii her önüne gelen hırsız olabildiği için "çok" olduğunuz için hayattasınız)

Neden birinin üstünü soymak isteyeyim ben pislik bir hırsız mıyım? :wink:
Ben "ölü soyuculuktan" bahsetmiştim. Yani mezar soygunculuğu eğer daha açık yazmak istersen. Daha çok etik ve ahlak kavramlarıyla bağlantılı bir durum, yani toplumsal bir kural değil, ama tabii yazdıklarımı okumadığınız için anlamamış olmanız doğal...

Cinsiyet ayrımı denemez buna "yetenek ayrımı" demek daha doğru. Barbar kadınları savala daha az ilgileniyorsa onların ön saflarda savaşıp telef olmaları mantıksızdır eğer gerekli savaşçı eğitimleri varsa ön saflarda savaşırlar. Bunu özellikle belirtmiştim daha önce de... Bana kendimi tekrarlatıyorsunuz sayın Palisdan...

Barbar'ın ahlaki görüşüne bağlı bu kadın reddetme meselesi. Eğer evli ise büyük ihtimalle reddedecektir, kadının Ghost'un anlattığı tarzdaysa yine yetiştiriliş tarzına göre değişir. Haklısın büyük ihtimalle kadının baştan çıkartmasına kapılacaktır ama onun için kabilesini asla satmayacaktır...

Bundan sonra yazdıklarıma benim sizinkilere verdiğim değeri vererek okumanız temennisiyle...

Bilge Barbar :wink:
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

rp dışı: Konunun başlıkla uzaktan yakından alakası kalmadı, kesilebilirse iyi olur. Sınıflar ve aşk tartışmasından hırsız mı savaşçı mı'ya döndük. O kısımlar kesilebilirse eski yerden devam edebiliriz bu başlıkta. Diğer başlıkta da bilahare konuşuruz.

rp içi: Yazdıklarımı benim yaptığımı söylediğiniz şekilde ters algıladıktan sonra benim söylediklerinizi okumadığım ifadenizi kale almamayı tercih ediyorum.

Savaş bir sanattır dedin, barbarlar da savaşıyor (mantıksal çıkarım) demek ki barbarlar sanat yapıyor gibi bir çıkarımda bulundum hatamı gösterebilirseniz sevinirim.
Hırsızlar savaştan kaçmaz sadece yeteneklerini savaşın kaderini etkileyecek noktalarda kullanmayı tercih ederler. Ã?nünüzdeki pusuları saptayan, düşmanlara tuzaklar kuran, kilitli kapıları açan ve dostlar/düşmanlar arasında hayati istihbaratlar yapan hırsızlar hayatlarını basit bir kılıç oyununa bağlamaya ihtiyaç duymazlar. Bu durumda hırsızlar savaşların kazanılmasını sağlayan en önemli gruplardanken nasıl taktiksel davranmadıklarını iddia edebiliyorsun anlamakta cidden güçlük çekiyorum, hırsızların tabur şeklinde yanyana dizilip ellerinde mızraklarla ileri atlamalarını mı bekliyorsun?
Barbarların disiplinli savaşçılar olmadıkları ve hatta var olan güçlerini disiplinsizlerinden aldıkları bilinen bir gerçektir. Bu disiplinsiz ve savaşta kendilerini kaybeden savaşçıların savaş meydanında belli formasyon taktik ve akılcı manevralar sergilemesini beklemek akla uygun değildir. (paladin ve savaşçı örneğini nerden karıştırdın anlamadım şu anda sadece barbarlara laf atılmaktaydı tüm konuları tek başlıkta konuşabilecek olsaydık forumun kendisi olmazdı değil mi? :wink: O yüzden daha da dağıtmadan orayı geçiyorum.)

5 barbar sadece daha fazla kas gücü demektir ancak 5 hırsız bir ekip demektir arada fark var. Aynı zamanda hırsızların yöntemleri farklıyken yüzyüze dövüşü tercih etmeleri ancak barbarca bir mantıksızlık olurdu, çok daha kolay şekillerde o 5 barbar halledilebilir, önemli olan kılıç ve bilek gücü değil zekadır.

Entreri konusundaki kaynağının güvenilir olduğunu varsayıyorum. Entreri eğer öyleyse ne olmuş? Herkesi Entreri hayranı falan mı sanıyorsun kendin Conan hayranısın diye? şahsen Entreri'nin çok çok çok çok eksik yanları olduğunu düşünürüm ve çoğunluğu bir gölge yoldaşının mantığına uymayarak yaptığı salaklıklar üzerinedir.

Hırsızlar eğer hiç silah tutmasalar da karşılarındaki ile baş edebilirler. Aynı şeyi barbarlar için söylemek ütopik (tekme ve yumruklarını da silahtan sayıyorum, şimdi o detaylara girmeyelim, ne demek istediğim ortada ve lafa iki tur fazla attırmaya gerek yok.)

Zarif birisi sert olamaz mı? Ve sert birisi zarif? Bu konuyu bir daha düşünmeni rica edeceğim.

Katilsiniz orası kesin. Anlamsız ve basit nedenlerden (şu kısa boylu içkisini üstüme döktü) insan öldürmekten hazzediyorsunuz, medeniyetin gerisinde barbarca tavırlar sergiliyorsunuz. Üstüne üstlük o basit nedenden öldürdüğünüz basit insanı öldürmeyi maharet sayıyor dahası bir de onun cesetini soyuyorsunuz. Bir o kendi halindeki insanı yemediğiniz kalmış diyeceğim ama o da yok. Bunun onurlu, gururlu erdemli yanını gösterebilir misiniz bana? Neden o insanı sadece canlı bırakmıyorsunuz? Hırsızlar çulsuz kesiminden bir şey çalmazlar çalmaya değecek bir şeyleri yoktur zaten onların, genelde zenginlerden ve üstüne üstlük çoğunlukla parasını ciddi derecede korumaya değer görmeyecek derecede sonradan görmüş zenginlerden çalar.

Peki kadınlar konusunda bana şunu açıkla. Neden kadınlar savaşa ilgi duymuyor? Neden onlar da eşit yetiştirilmiyor ve yerlerinin evleri olduğu bilgisi benimsetiliyor? Dahası neden kadınlar savaşta erkeklerle eşdeğer bir eğitim almıyor ve ön saflarda savaşırlarsa telef olacakları şekilde yetiştiriliyor? Ben size kendinizi tekrarlamayacağınız farklı sorular soruyorum ama siz kendinizi tekrarlıyorsunuz, bunun kabahatini lütfen bana atmayın.

Kadının baştan çıkarmasına kapılıyorsa ölene kadar beraber olmaya yemin ettiği karısını aldatmış olmuyor mu? Yoksa sizin aranızda buna daha güzel bir söz uydurulmuşluğu var mı?

Evet bilge barbar sözlerinize yeterince değer verebildiysem ve böylece hayatımın amacını gerçekleştirdiysem ne mutlu bana. :D
Taşlar unutana dek...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Fırça da resim çiziyor, ama sanatı yapan fırça değil ressamdır. Yani barbar savaşsa da önemli olan savaşın tümü, her noktasıyla bir bütünü...

Ã?nünüzdeki pusuları saptayan, düşmanlara tuzaklar kuran rangerlarımız da var ve hırsızlardan daha iyi savaşırlar. Kilitli kapıları açmanın birden fazla yolu vardır. Dostlar/düşmanlar arasında hayati istihbaratlar yapanlara biz hırsız demeyiz, ajan deriz ve onlara basit hırsızlardan fazla saygı duyarız, nitekim her meslekten bir ajan olabilir.

Savaşlar kılıçlarla kazanılır, hırsızların istihbaratlarıyla değil...

Ã?n saflarda barbarlar savaşır, bu da bir taktiktir değil mi? Ya da ormanda saklanan bir grup barbarı düşman orduyu flank etmek için kullanırsan gayet etkili olabilirler. Hangi açıdan baktığına bağlı...

Bence 5 tane hırsızdan ekip değil ancak kaçmaya hazır bir fare ekibi olur. Birisi ağır yaralansa büyük ihtimalle diğerleri kaçar ve bunu gelişmiş komplike bir zeka çıkarımdan dolayı değil korkaklıktan kaçarlar. Ortada bir bağlılık mantalite farkı var yani.

Biraz önce Entreriyi öve öve bitiremiyordun yalnızca hırsızdır ve birçok savaşçıyı yenebilir diye, şimdi kendi söylediğinle çelişiyorsun. Eh, aptallar buna kanabilir tabii ama ben kanmam ne yazıkki... O kadar övülen hırsız asassin bilmemne denilen adam aslında savaşçı, yani iyi dövüşebilen bir hırsız örneğimiz hala yok olamaz da zaten...

Hırsızlar sözleriyle ve hareketleriyle ancak aptalları kandırabilir ve "baş edebilirler".

Zariften kastım burada kullanmak istemediğim bir sözcüğü nazikçe belirtmek içindi. Sanırım "zarif"in değişik mecazlarını düşünerek ne demek istediğimi anlayabilirsin.

Ben içkisini üzerine döktü diye adam öldüren bir barbarın gaddar bir katil olduğunu düşünüyorum. Her barbar bunu yapmaz, çünkü kendisi de bir tür düzenden gelmektedir. Ama tabii ormanda konuşmayı bile bilmeyen mağara adamı tarzında bir barbardan bahsediyorsak evet böyle birşey yapabilir ama o benim bahsettiğim barbar modeli değil zaten.

Ceset soymaya gelince, hırsızlar da aynı şeyi yapıyor sanırım bu noktayı gözden kaçırdın.

Onur gurur erdem'le ceset soyma arasında bir bağlantı kuramadım. Daha çok etik bir sorudur bu soyma olayı ve etik her kültür ve uygarlıkta farklılıklar gösterir.

Çok yanılıyorsun hırsızlar zayıfları sömürmekten başka bir işe yaramazlar. Eğer her hırsız başını zenginlerle belaya soksaydı, ortada hırsız kalmazdı zaten. Zaten ezilmiş fakir halkın kanını emerek, haraçla, yol keserek besleniyor hırsız guildleri bence biraz daha düşün bu konuda...

Kadınların savaşa erkeklerden daha az ilgi duyması onların mantalitelerine dayanıyor. Her toplumda kadın savaşçı daha azdır, çünkü kadınlar erkeklerle aynı fiziksel potansiyele sahip değiller. Bir kadının erkek muamelesi görüp savaşçı olarak yetiştirildiğini farzedelim. Erkek olan %95 ihtimalle ondan daha güçlü daha ağır daha dayanıklı bir savaşçı olacaktır.

Kabilelerde iş bölümü diye birşey vardır. Eğer her birey savaşçı olsaydı o kabile yok olmaya mhakum olurdu. Her kabilede savaşçı, avcı, şaman ve yemeklerle ilgilenecek bir grub insana ihtiyaç var. Kadınlar ayrıca psikolojik olarak savaşa daha az yatkındır. Misal olarak belli bir bölgedeki kadın katillerle erkek katil oranına bakılırsa kadınların fiziksel şiddete ve vahşete daha az yatkın oldukları görülebilir.

Karısı olan bir barbar o bahsedilen türde bir kadınla beraber olursa onurunu kaybeder ve kabilesinden sürülür. Bu olayın ortaya çıkmasına gerek yok, çünkü barbarın kendisi onurunu kaybettikten sonra bir daha kabilesine dönmeyi kaldıramaz eğer gerçekten deminden beri bahsettiğim değerlere bir saygı gösteren biriyse. Bana sorarsan, o tarz bir kadın büyü yapmadığı sürece beni baştan çıkaramaz karım evde beni beklediği sürece...

Hayatının tek amacı sözlerime değer vermek değildir umarım...

Saygılar...
Bilge Barbar
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

bence hırsızın tek bir zaafı vardır...O da kendi...Yani çok basit birşey...eer birşey hırsızın kendi için iyiyse hırsız onu yapar yada alır yada çalar :twisted: ...tabi çalması muhtemel...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

hehe eger hırsız uyanık bir hırsızsa kadını yı sana satıcam dige kandırır parasını tum mal varlıgını alır sonra loncadan zınnık koklatmadan kapı dısarı eder. Ama ben edemem yazık gunah valla bi lonca icin bir hanımı kırmaya deymez
for !_FRP_!
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

İşte benim kastettiğim şeyde buydu. kadınlar düşündüğünüz hiç bir şeyi üzerlerinde uygulayamayacağınız bir etki yareatabiliyor. bu sadece bir hırsız için değil...genel anlamda erkekler için geçerli bir tez (olmayanlarda var onlar muaf)

kadınlar ve sesleri...bu bir karar değişikliği için yeterli olmaz mı beyler ;)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: HIRSIZLARIN ZAAFLARI! :)

Post by findor »

Ghost_OF_A_Rose wrote:Tamam herkes dürüst olcak ama.. karışmam yoksa... ben bayan bir hırsız olarak oyunlarda çok kullanırım bu gücümü de.

tatlı hırsızlarım kadınların sizin üzerinizdeki etkisi nedir ki acep? ne biliyim ben mesela sizi ne kadar kontrol altına alırlar? Müthiş bir kadın sizin loncayı satmanızı bile sağlayabilir mi? herkes dürüst olsun...dedirtmeyin bidaaa.... :P
ohoooo şimdi kadınları anlatayım biraz size genelde 3 cümle kuruyorlarsa 2 si yalandır ve çıkarlarına göre davranırlar 1 tanesi doğrudur oda siz mutlu etmek için söylenmiştir yada sevdiğinden dolayı ve eğer ki buda iyi bağlama çeken tatlı mı talı şirinmi şirin güzel bir hırsız hatun ise o zaman yapacağınız pek birşey yok gibi gözüküyor ama ben irademe güveniyorum o yüzden bu tür kadınlara karşı kanacağımı pek sanmıyorum onun cazibesi ve çekiciliği ile alakalı olan birşey
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

şimdi şöyle bi durum var ayıyetten hırsızlık tam anlamı ile bir sanattır çünkü ortada verilen bir emek v tecrübe kullanılarak yapılan bir iş var o yüzden sanattır bence
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

şimdi evet gerçekten de hırsızlık bir sanat....bunu doğru söledin bak!

ama üç cümle ve iki yalan anlam konusunda tek bir şey söyleyebileceğim; kadınlar yalana ihtiyaç duyacakalrı bir anda susarlar ve vücut dillerini kullanırlar....yalana ihtiyaç olmadığında konuşmaksa soreun olmayacaktı...

hırsız kadınlarda ise evet gerçekten üçten iksi yalan olabilir;)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm sen de 6 cümle kurmuşsun Ghost...
Doğru olan 2 tanesi hangileri :)
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Bilmem siz bulun;)
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bi kere ilk cümlen yalan ghost :) hırsızlığı sanat diye nitelemek sanata ihanettir bence...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Post Reply