Midnight Poete Meydan Okuyorum

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

ama ama ama onlar çok eğlenceli yaratıklar yaa keşke onu kurtarmak mümkün olsaydı :...((((
bizde bunu diledik ama olmadı. Artık yaşama zamanını doldurmuştu. O şimdi ölülerin yanında ve hiç olmadığı kadar huzurlu.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Söz veriyorum birdaha içeride benim, arkadaşlarımın veya muşterilerin canına malına kastedilmedikçe kimseye zarar verilmeyecek.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ve ben de söz veriyorum içeride kaliteli müzik çalınmaya uğraşılacak.

Hatta özellikle buçukluklara deyim de bir anlamı olsun. şimdiden buçukluklar üzerine bir şarkı söyledim. Bir de cüceler üzerine söyledim bugün. :D
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eeee gnomlar hakkında şarkı yok bakıyorum yaahuuu.. Bu arada söz efla senin hanına uğrayacam yaa.. Vallahi Cyan abimde kendi hanına uğramıyo zaten günlerdir. Naapcaz??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Eeee gnomlar hakkında şarkı yok bakıyorum yaahuuu.. Bu arada söz efla senin hanına uğrayacam yaa.. Vallahi Cyan abimde kendi hanına uğramıyo zaten günlerdir. Naapcaz??
Bizim hanımıza gelip gnomlarla ilgili bir şarkı söyleyebilirsin mesela. :wink:
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Hmmm gnomlarla ilgili bir şarkı pekala olabilir. Neden olmasın? Ama önce aklıma bir karakteristik gnom özelliği gelmesi lazım. Dur bi düşüneyim. Gelince yazarım. Bu arada yardımcı olabileceklerin yardımını da beklerim. Bakarsın birden çok gnom şarkısı yazılmış. :D
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hadi baklım Palisdan bekliyorum bak...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

abi burda söz söylemek kolay siz bir yerde buluşup şu kapışma olayını yapsanız nasıl olur.Bizde kenardan seyretsek...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bence burada gayet güzel..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

labilir aslında izin alırsam belki conventiona böle bi şey eklenebilir gibi geldi bana siz ne diyonuz ki????
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

İhtiyaç duyduğum zamanlarda eğer holy ilham gelirse biraz da kendimi zorlayarak anında istediğim konuda şiirler düzebiliyorum ama herhangi bir şarkının temposuna uyduramıyorum onları. Karşılıklı şiir okuma gibi olur, belki öylesi de fena olmayabilir ya.
Hızlıca şiir düzme konusunda oyunlarda biraz pratik yapmıştım, ozanken ve arkadaşlarına savaşta gaz verip karşı tarafın moralini bozmak için şakır şakır şarkı söylemen gerekebiliyor da. :P
Gnomlar hakkında şiir yazayım da aklıma gnomların yazılabilecek bir yanı daha şimdilik gelmedi; buçuklukların keyfe düşkünlüklerini cücelerin çok çalışmalarını yazdım Ã?atlak Kazan'da ama gnomlar... Belki hızlı konuşmaları olabilir? Aklınıza daha ilginç bir şey geliyor mu?
Taşlar unutana dek...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Burada ki kağışmalarınız hiç te adil değil aranızdaki mesaj zamanı bır gunu geçiyor en azından 30 olmalı ki atışma atışma sayılsın.
İşte o zaman usta ortaya çıkar...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ne 30 olmalı? Tam anlayamadım.
Mesajları elimden geldiğince çabuk gönderdim ben ama son 29-30 kıtalık olan şiiri toparlamak mesela 8 saatimi falan aldı, onu yollamak bir günden fazla süremi almış olabilir. Diğer şiirleri nerdeyse iki-üç günde falan gönderdik yanlış hatırlamıyorsam. Her gün bir iki atışma şiiri gönderiyordum bir ara.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

ama ama naapayım yaa her zaman giremiyom ki internete yaaa. tabii haklısınız belki convenşına gelebilirsem yaparız öle bir şey hakkaten..
HARBE GİDEN
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bir ozan olarak söyleyebilirimki elinizden geleni yaptınız örneğin ben sizinle atışma yapmayı hayal dahi edemem!
palisdan rp e de ozan olmak istermisin benide yanına çırak alırmısın demiştin asıl üstadlar siizlersiniz hep söylüyorum şunu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Post Reply