bizde bunu diledik ama olmadı. Artık yaşama zamanını doldurmuştu. O şimdi ölülerin yanında ve hiç olmadığı kadar huzurlu.ama ama ama onlar çok eğlenceli yaratıklar yaa keşke onu kurtarmak mümkün olsaydı :...((((
Midnight Poete Meydan Okuyorum
Eeee gnomlar hakkında şarkı yok bakıyorum yaahuuu.. Bu arada söz efla senin hanına uğrayacam yaa.. Vallahi Cyan abimde kendi hanına uğramıyo zaten günlerdir. Naapcaz??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
İhtiyaç duyduğum zamanlarda eğer holy ilham gelirse biraz da kendimi zorlayarak anında istediğim konuda şiirler düzebiliyorum ama herhangi bir şarkının temposuna uyduramıyorum onları. Karşılıklı şiir okuma gibi olur, belki öylesi de fena olmayabilir ya.
Hızlıca şiir düzme konusunda oyunlarda biraz pratik yapmıştım, ozanken ve arkadaşlarına savaşta gaz verip karşı tarafın moralini bozmak için şakır şakır şarkı söylemen gerekebiliyor da.
Gnomlar hakkında şiir yazayım da aklıma gnomların yazılabilecek bir yanı daha şimdilik gelmedi; buçuklukların keyfe düşkünlüklerini cücelerin çok çalışmalarını yazdım Ã?atlak Kazan'da ama gnomlar... Belki hızlı konuşmaları olabilir? Aklınıza daha ilginç bir şey geliyor mu?
Hızlıca şiir düzme konusunda oyunlarda biraz pratik yapmıştım, ozanken ve arkadaşlarına savaşta gaz verip karşı tarafın moralini bozmak için şakır şakır şarkı söylemen gerekebiliyor da.
Gnomlar hakkında şiir yazayım da aklıma gnomların yazılabilecek bir yanı daha şimdilik gelmedi; buçuklukların keyfe düşkünlüklerini cücelerin çok çalışmalarını yazdım Ã?atlak Kazan'da ama gnomlar... Belki hızlı konuşmaları olabilir? Aklınıza daha ilginç bir şey geliyor mu?
Taşlar unutana dek...
Ne 30 olmalı? Tam anlayamadım.
Mesajları elimden geldiğince çabuk gönderdim ben ama son 29-30 kıtalık olan şiiri toparlamak mesela 8 saatimi falan aldı, onu yollamak bir günden fazla süremi almış olabilir. Diğer şiirleri nerdeyse iki-üç günde falan gönderdik yanlış hatırlamıyorsam. Her gün bir iki atışma şiiri gönderiyordum bir ara.
Mesajları elimden geldiğince çabuk gönderdim ben ama son 29-30 kıtalık olan şiiri toparlamak mesela 8 saatimi falan aldı, onu yollamak bir günden fazla süremi almış olabilir. Diğer şiirleri nerdeyse iki-üç günde falan gönderdik yanlış hatırlamıyorsam. Her gün bir iki atışma şiiri gönderiyordum bir ara.
Taşlar unutana dek...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bir ozan olarak söyleyebilirimki elinizden geleni yaptınız örneğin ben sizinle atışma yapmayı hayal dahi edemem!
palisdan rp e de ozan olmak istermisin benide yanına çırak alırmısın demiştin asıl üstadlar siizlersiniz hep söylüyorum şunu..
palisdan rp e de ozan olmak istermisin benide yanına çırak alırmısın demiştin asıl üstadlar siizlersiniz hep söylüyorum şunu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ