lütfen yardımmmmmm
FRP öğrenmek istiyorum. lütfen yardım edinnn :(
FRP öğrenmek istiyorum. lütfen yardım edinnn :(
arkadaşlarben artık frp öğrenmek ve oynamak istiyorum. mesela bir karakter nasıl oluşturulur. karakter oluşturulurken neye dikkat edilir, ırklar hakkında detaylı bilgileri nasıl öğrenebilirim. hangi zar ne işe yarar. oyun esnasında kullanılan kitaplar hakkın da türkçe içerikli bilhgileri nereden ve nasıl öğrenebilirim vs. vs. (Heroes Of Might And Magic III ve IV'ü sürekli oynuyorum belki saçma bir ayrıntı ama en azından bir çok yaratığı ordan öğrendim
)
lütfen yardımmmmmm
lütfen yardımmmmmm
İlk olarak sitedeki akademi bölümünü tavsiye ederim.Gayet güzel açıklamalar var. Ama her oyuncunun elinde olması gerektiğine inandığım D&D Oyuncunun Elkitabından da pekçok şeyi öğrenebilirsin.(bildiğim kadarıyla tek türkçe phb o var
) Gerisi de oynayarak edineceğin tecrübeyle tamamlanır.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Rica ederim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana.
Büyük yayınevlerinde var. Bi de yukarıda bahsetmeyi unutmuşum D&D macera seti diye birşey daha var. O da ilk başlayanlar için kuralları biraz daha basite indirgeyerek anlatıyor.Hazır karakter kağıtları falan sunuyor. Ama seçim sana kalmış. (bende hangisi var diye sorarsan ikisi de var
)
Büyük yayınevlerinde var. Bi de yukarıda bahsetmeyi unutmuşum D&D macera seti diye birşey daha var. O da ilk başlayanlar için kuralları biraz daha basite indirgeyerek anlatıyor.Hazır karakter kağıtları falan sunuyor. Ama seçim sana kalmış. (bende hangisi var diye sorarsan ikisi de var
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bence de sitedeki frp kursuna bak yaaaa. hakketen çok güzel anlatıyor frp nedir diyee ben soran arkadaşlarıma direk tavsiye ediyom vallah. Genel olarak aldığım tepkiler de olumlu idi....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Et beee Aiakos sen de bana ödevlerimde yardımcı olursun ödeşiriz tabii bi bölümünü de Cyan abim yapacak ama sana da bir bölümünü sorarım artık
)))
HARBE GİDEN