FRP öğrenmek istiyorum. lütfen yardım edinnn :(

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Aiakos
Kullanıcı
Kullanıcı

FRP öğrenmek istiyorum. lütfen yardım edinnn :(

Post by Aiakos »

arkadaşlarben artık frp öğrenmek ve oynamak istiyorum. mesela bir karakter nasıl oluşturulur. karakter oluşturulurken neye dikkat edilir, ırklar hakkında detaylı bilgileri nasıl öğrenebilirim. hangi zar ne işe yarar. oyun esnasında kullanılan kitaplar hakkın da türkçe içerikli bilhgileri nereden ve nasıl öğrenebilirim vs. vs. (Heroes Of Might And Magic III ve IV'ü sürekli oynuyorum belki saçma bir ayrıntı ama en azından bir çok yaratığı ordan öğrendim :P )
lütfen yardımmmmmm
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

İlk olarak sitedeki akademi bölümünü tavsiye ederim.Gayet güzel açıklamalar var. Ama her oyuncunun elinde olması gerektiğine inandığım D&D Oyuncunun Elkitabından da pekçok şeyi öğrenebilirsin.(bildiğim kadarıyla tek türkçe phb o var :) ) Gerisi de oynayarak edineceğin tecrübeyle tamamlanır.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Aiakos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aiakos »

doğrusu bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum teşekkür ederim ilgin için. peki D6D Oyuncunun Elkitabı'nı nereden bulabilirim.
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Rica ederim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

Büyük yayınevlerinde var. Bi de yukarıda bahsetmeyi unutmuşum D&D macera seti diye birşey daha var. O da ilk başlayanlar için kuralları biraz daha basite indirgeyerek anlatıyor.Hazır karakter kağıtları falan sunuyor. Ama seçim sana kalmış. (bende hangisi var diye sorarsan ikisi de var :) )
Aiakos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aiakos »

majenta gerçekten çok teşekkür ederim. bu arada akademi bölmünü hazırlayan arkadaşlarada çok teşekkürler. kafama takılan bir çok konuyu en kestirme yoldan anlaşılır bir şekilde yazmışlar.
--------------------
sezdim bu siteyi :D
--------------------
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Rica ederim. Dediğim gibi; yardım edebildiysem ne mutlu bana.... :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Başka hertürlü sorun için siteyi takip etmeni ve çekinmeden sorular sormanı isteriz.

Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence de sitedeki frp kursuna bak yaaaa. hakketen çok güzel anlatıyor frp nedir diyee ben soran arkadaşlarıma direk tavsiye ediyom vallah. Genel olarak aldığım tepkiler de olumlu idi....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ã?ğrenmek istiyorum diyen herkese dediğim gibi:

Bir sorun olursa icq, msn, özel mesaj yada herhangi bir yolla bana ulaşırsan tüm sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...
"Lovefull Evil"
Aiakos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aiakos »

arkadaşlar bu ilginiz için herpinize çok teşekkür ederim gerçekten sitedeki bilgiler daha öncede yazdığım gibi çok güzel ve oldukça işime yaradı. sizleri yakında tek tek rahatsız edeceğimden emin olabilirsiniz :lol:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Et beee Aiakos sen de bana ödevlerimde yardımcı olursun ödeşiriz tabii bi bölümünü de Cyan abim yapacak ama sana da bir bölümünü sorarım artık :))))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply