oyunun genel özellikleri we ilk başlangıç yerini yazıyorum oynadıkça değişir nasıl olsa
karanlığı savanlar
karanlığı savanlar
ben chaotic good cleric kord'a tapan majenta zannedersem majenta elf büyücü olur artık kendi yazsın
oyunun genel özellikleri we ilk başlangıç yerini yazıyorum oynadıkça değişir nasıl olsa
bu arada her zaman başkalarının da katılımını bekliyoruz
çok zaman geçti çok şey değişti...
belirtmem gereken bir şey
bu odada olanlar, konuşulanlar, olanlar diğer bütün yerlerden bağımsızdır we kesinlikle alakasızdır DUYURULUR saygılarımla bunun dışında yeterince oyuncu kazandığımızda oyuna başlayacağız hepimize iyi eğlenceler
ben de kuraltanımaz iyiyim. (türkçe yazıyoruz galiba
) Herhangi bir büyü okulunda uzmanlığım yok.Ben bütün okulların ustasıyım
(çıkarın burayı kayıtlardan
) sebep de annemle babamın ölümünden sonra beni yetiştiren çatlak büyücünün bana " hiçbir okulda uzmanlaşma. böylece okulların zayıflıklarını almazsın.Ama istediğin bütün iyi yönleri de kendinde toplayabilirsin" demiş olması. Ben de bunun üzerine tüm okulların en güçlü büyülerini öğrenmeye çalışıyorum.
Tanrım ise Corellon Larethian'dir. Irkımın yaratıcısı ve koruyucusu.
Hobilerim (
) büyü yapmak, büyü kitabı okumak ve kötülerle savaşmaktır.
Tanrım ise Corellon Larethian'dir. Irkımın yaratıcısı ve koruyucusu.
Hobilerim (
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Hmm arkadaşlar normalde kulaktan kulağa bölümünde bir hikayeye başlanılır ve direk hikaye eklemelerle ilerler ve pek muhabbet edilmez ama bu seferlik bir organizasyon yapmanız için bu başlığı taşımıyorum. Bakalım neler yapacaksınız, heyecanla bekliyorum 
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
teşekkür ederim bir de oynemek ister misin diye sorayım gerçi biliyorum ki sen bizden cok daha iyi oynarsın ama bir değişiklik olur yeni bir hava katılır yeni bir efsane daha yaratırsın...Raistlin wrote:Hmm arkadaşlar normalde kulaktan kulağa bölümünde bir hikayeye başlanılır ve direk hikaye eklemelerle ilerler ve pek muhabbet edilmez ama bu seferlik bir organizasyon yapmanız için bu başlığı taşımıyorum. Bakalım neler yapacaksınız, heyecanla bekliyorum
-
silverlance
- Kullanıcı

gri ormandaki iz
oyuna bende varım
yer tarih filan falan olayını betimleyin ki karakterin arka plan olaylarını ayarlayalaım.
Bu arada Raist kardeşimizi de kızdırmamak için olayı bir hikaye moduna sokuveriyorum. Bir gün beni döfcek zaten çok dağınık olduğum için
...
..
.
Tam olarak nelerden kaçmıştı yada biri gerçekten onu kovalıyor muydu emin değilim. Bazen bunu kendisi de çok merak ediyordu. Aklı ister istemez "o" na kaydı. Evi saydığı ormandan bu kadar uzaklaşmasının tek sebebi olan büyücüye. Ã?nce sempatik ve çekici bulduğu gülümsemesine, sonra da melankolik sesine... Korucu başını sallayıp, hemen bu fikri, bu yüzü aklından uzaklaştırdı. Hani bazı aşklar yanlış zamanda ve yanlış yerdedir ya. Kolcununda hikayesi işte böyle birşeydi. Yine de geç kalmıştı. Yüreğindeki acı su yüzüne çıkmak için fırsat kollarken sadece bir ahayl bile acı çekmesini sağlıyordu.
Yaşlı kolcu sol omzunu sıvazlayarak kamp ateşini yeniden körükledi. Yeniden özlediği gibi çıplak gökyüzünün altında uyayacaktı. Sırtının ortalarına dökülen uzun saçları ince deri bir iple uzun, uzun sarılarak sabitlenmişti. Uzun yüzü yorgulukla sanki daha da zayıflamıştı. Uzun zamandır kimseyle konuşmadığını hatırladı. Bu ona herhangi bir açlık hissettirmedi. Nedense hala insanalara karşı bir özlem taşımıyordu. Nedenini düşünmedi bile. Nedenleri düşünmeyeli çok uzun zaman geçmişti. Hayatının bir yerlerinde bilge insanalr ona "Neden?" sorusunun insanın kendisine sabileceği en tehlikeli soru olduğunu öğretmişlerdi. Bir korucu yollardan alınan dersleri ciddiye alacak kadar bilge olabilmeliydi.
Sakince kamp ateşinde fokurdamaya başlayan ıhlamurunu uzun zamandır kendisine yoldaşlık yapan teneke kupasına doldurdu ve neredeyse ufuk çigisinde görüenen ışıklara bakarak ıhlamurunu yudumladı. Hemen yanında adeti olduğu üzere, pek uzakta tutmadığı uzun savaş epeleri(rapierleri) ve uzun yayı vardı. Rapierleri büyük babasının yolunu takip etmektense, bir şehire yerleşip, ticarete atılan babası hediye etmişti. Ailesi... Uzun zamandır onları düşünmemişti... Başını yeniden sallayıp -ki bu kez yavaş ve hüzünlü bir sallayıştı- yeniden ıhlamurunu yudumladı ve tıpkı uzun yayını yaptığı gibi kendi elleriyle yaptığı kavalını çalmaya başladı. Parçası hüzünlü ve ağırdı.
yer tarih filan falan olayını betimleyin ki karakterin arka plan olaylarını ayarlayalaım.
Bu arada Raist kardeşimizi de kızdırmamak için olayı bir hikaye moduna sokuveriyorum. Bir gün beni döfcek zaten çok dağınık olduğum için
...
..
.
Tam olarak nelerden kaçmıştı yada biri gerçekten onu kovalıyor muydu emin değilim. Bazen bunu kendisi de çok merak ediyordu. Aklı ister istemez "o" na kaydı. Evi saydığı ormandan bu kadar uzaklaşmasının tek sebebi olan büyücüye. Ã?nce sempatik ve çekici bulduğu gülümsemesine, sonra da melankolik sesine... Korucu başını sallayıp, hemen bu fikri, bu yüzü aklından uzaklaştırdı. Hani bazı aşklar yanlış zamanda ve yanlış yerdedir ya. Kolcununda hikayesi işte böyle birşeydi. Yine de geç kalmıştı. Yüreğindeki acı su yüzüne çıkmak için fırsat kollarken sadece bir ahayl bile acı çekmesini sağlıyordu.
Yaşlı kolcu sol omzunu sıvazlayarak kamp ateşini yeniden körükledi. Yeniden özlediği gibi çıplak gökyüzünün altında uyayacaktı. Sırtının ortalarına dökülen uzun saçları ince deri bir iple uzun, uzun sarılarak sabitlenmişti. Uzun yüzü yorgulukla sanki daha da zayıflamıştı. Uzun zamandır kimseyle konuşmadığını hatırladı. Bu ona herhangi bir açlık hissettirmedi. Nedense hala insanalara karşı bir özlem taşımıyordu. Nedenini düşünmedi bile. Nedenleri düşünmeyeli çok uzun zaman geçmişti. Hayatının bir yerlerinde bilge insanalr ona "Neden?" sorusunun insanın kendisine sabileceği en tehlikeli soru olduğunu öğretmişlerdi. Bir korucu yollardan alınan dersleri ciddiye alacak kadar bilge olabilmeliydi.
Sakince kamp ateşinde fokurdamaya başlayan ıhlamurunu uzun zamandır kendisine yoldaşlık yapan teneke kupasına doldurdu ve neredeyse ufuk çigisinde görüenen ışıklara bakarak ıhlamurunu yudumladı. Hemen yanında adeti olduğu üzere, pek uzakta tutmadığı uzun savaş epeleri(rapierleri) ve uzun yayı vardı. Rapierleri büyük babasının yolunu takip etmektense, bir şehire yerleşip, ticarete atılan babası hediye etmişti. Ailesi... Uzun zamandır onları düşünmemişti... Başını yeniden sallayıp -ki bu kez yavaş ve hüzünlü bir sallayıştı- yeniden ıhlamurunu yudumladı ve tıpkı uzun yayını yaptığı gibi kendi elleriyle yaptığı kavalını çalmaya başladı. Parçası hüzünlü ve ağırdı.
hergün dönüp dolaşıp aynı çıkmazda bulmak kendini... kimseye anlatamamak. Anlaşılmayacağını bilerek susmak ve uzaklaşmak. Uzaktan tüm bir dünyanın kendi azametiyle akışını izlemek ve bu akışta
biz bir değişiklik olsun, bir yenilik olsun diye hikaye formunda yapmadık LÃ?TFEN hikaye formunda yazmayalım hikayeleri (ben sizin GMiniz olacağım siz sadece yapmak istedeklerinizi yazınız) olayın positive ya da negative sonuçlanması bana ait olacaktır lütfen buna saygı duyalım ama karakterimizi biraz daha açıklamaya özen gösterelim ben elf korucu we tahminen 400 - 500 yaşını geçmiş olması dışında hiçbir şey anlamadım lütfen bunları açıklığa kavuşturalım
saygılarımla
saygılarımla