karanlığı savanlar

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

karanlığı savanlar

Post by Just_wiN »

ben chaotic good cleric kord'a tapan majenta zannedersem majenta elf büyücü olur artık kendi yazsın
oyunun genel özellikleri we ilk başlangıç yerini yazıyorum oynadıkça değişir nasıl olsa :) bu arada her zaman başkalarının da katılımını bekliyoruz
çok zaman geçti çok şey değişti...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

ben elf büyücü olurum.Oyunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

belirtmem gereken bir şey

Post by Just_wiN »

bu odada olanlar, konuşulanlar, olanlar diğer bütün yerlerden bağımsızdır we kesinlikle alakasızdır DUYURULUR saygılarımla bunun dışında yeterince oyuncu kazandığımızda oyuna başlayacağız hepimize iyi eğlenceler
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

majenta wrote:ben elf büyücü olurum.Oyunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.
tamam bu kısmını anladık da yönelimin ne? ne büyüleri üzerine yoğunlaştın falan... lütfen açıkla bunları
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bak mesela bana ben chaotic good um we goodness domain ya da bundan sonra türkce yazayım kuraltanımaz iyi iyilik kürresi we güç kürresine sahip kord'a tapan bir ruhbanım
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

ben de kuraltanımaz iyiyim. (türkçe yazıyoruz galiba :) ) Herhangi bir büyü okulunda uzmanlığım yok.Ben bütün okulların ustasıyım :P (çıkarın burayı kayıtlardan :) ) sebep de annemle babamın ölümünden sonra beni yetiştiren çatlak büyücünün bana " hiçbir okulda uzmanlaşma. böylece okulların zayıflıklarını almazsın.Ama istediğin bütün iyi yönleri de kendinde toplayabilirsin" demiş olması. Ben de bunun üzerine tüm okulların en güçlü büyülerini öğrenmeye çalışıyorum.
Tanrım ise Corellon Larethian'dir. Irkımın yaratıcısı ve koruyucusu.
Hobilerim ( :P ) büyü yapmak, büyü kitabı okumak ve kötülerle savaşmaktır.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

walla çok karizma olmuş güzel olmuş o zaman senin karakteri sabitledim bir de bana hızlı msjla ozelliklerini bildirirsen stat pointleri yani daha iyi olur
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

oyun chatte mi olacak???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

hayır forum üzerinden böylece hem herkes okuyabilir hem de katılabilirler aynı anda sitede online olmak da gerekmiyor
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm arkadaşlar normalde kulaktan kulağa bölümünde bir hikayeye başlanılır ve direk hikaye eklemelerle ilerler ve pek muhabbet edilmez ama bu seferlik bir organizasyon yapmanız için bu başlığı taşımıyorum. Bakalım neler yapacaksınız, heyecanla bekliyorum :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Raistlin wrote:Hmm arkadaşlar normalde kulaktan kulağa bölümünde bir hikayeye başlanılır ve direk hikaye eklemelerle ilerler ve pek muhabbet edilmez ama bu seferlik bir organizasyon yapmanız için bu başlığı taşımıyorum. Bakalım neler yapacaksınız, heyecanla bekliyorum :)
teşekkür ederim bir de oynemek ister misin diye sorayım gerçi biliyorum ki sen bizden cok daha iyi oynarsın ama bir değişiklik olur yeni bir hava katılır yeni bir efsane daha yaratırsın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Çok teşekkür ederim Just_Win, iltifat ediyorsun :D
şu anda söz veremiyorum ama siz başlayın oyuna ben de belki arada katılırım, yeni biri olarak :wink:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bence o senin mütevaziliğin eğer katılırsan gerçekten de cok memnun we mesut olurum
silverlance
Kullanıcı
Kullanıcı

gri ormandaki iz

Post by silverlance »

oyuna bende varım
yer tarih filan falan olayını betimleyin ki karakterin arka plan olaylarını ayarlayalaım.
Bu arada Raist kardeşimizi de kızdırmamak için olayı bir hikaye moduna sokuveriyorum. Bir gün beni döfcek zaten çok dağınık olduğum için ;)
...
..
.

Tam olarak nelerden kaçmıştı yada biri gerçekten onu kovalıyor muydu emin değilim. Bazen bunu kendisi de çok merak ediyordu. Aklı ister istemez "o" na kaydı. Evi saydığı ormandan bu kadar uzaklaşmasının tek sebebi olan büyücüye. Ã?nce sempatik ve çekici bulduğu gülümsemesine, sonra da melankolik sesine... Korucu başını sallayıp, hemen bu fikri, bu yüzü aklından uzaklaştırdı. Hani bazı aşklar yanlış zamanda ve yanlış yerdedir ya. Kolcununda hikayesi işte böyle birşeydi. Yine de geç kalmıştı. Yüreğindeki acı su yüzüne çıkmak için fırsat kollarken sadece bir ahayl bile acı çekmesini sağlıyordu.
Yaşlı kolcu sol omzunu sıvazlayarak kamp ateşini yeniden körükledi. Yeniden özlediği gibi çıplak gökyüzünün altında uyayacaktı. Sırtının ortalarına dökülen uzun saçları ince deri bir iple uzun, uzun sarılarak sabitlenmişti. Uzun yüzü yorgulukla sanki daha da zayıflamıştı. Uzun zamandır kimseyle konuşmadığını hatırladı. Bu ona herhangi bir açlık hissettirmedi. Nedense hala insanalara karşı bir özlem taşımıyordu. Nedenini düşünmedi bile. Nedenleri düşünmeyeli çok uzun zaman geçmişti. Hayatının bir yerlerinde bilge insanalr ona "Neden?" sorusunun insanın kendisine sabileceği en tehlikeli soru olduğunu öğretmişlerdi. Bir korucu yollardan alınan dersleri ciddiye alacak kadar bilge olabilmeliydi.
Sakince kamp ateşinde fokurdamaya başlayan ıhlamurunu uzun zamandır kendisine yoldaşlık yapan teneke kupasına doldurdu ve neredeyse ufuk çigisinde görüenen ışıklara bakarak ıhlamurunu yudumladı. Hemen yanında adeti olduğu üzere, pek uzakta tutmadığı uzun savaş epeleri(rapierleri) ve uzun yayı vardı. Rapierleri büyük babasının yolunu takip etmektense, bir şehire yerleşip, ticarete atılan babası hediye etmişti. Ailesi... Uzun zamandır onları düşünmemişti... Başını yeniden sallayıp -ki bu kez yavaş ve hüzünlü bir sallayıştı- yeniden ıhlamurunu yudumladı ve tıpkı uzun yayını yaptığı gibi kendi elleriyle yaptığı kavalını çalmaya başladı. Parçası hüzünlü ve ağırdı.
hergün dönüp dolaşıp aynı çıkmazda bulmak kendini... kimseye anlatamamak. Anlaşılmayacağını bilerek susmak ve uzaklaşmak. Uzaktan tüm bir dünyanın kendi azametiyle akışını izlemek ve bu akışta
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

biz bir değişiklik olsun, bir yenilik olsun diye hikaye formunda yapmadık LÃ?TFEN hikaye formunda yazmayalım hikayeleri (ben sizin GMiniz olacağım siz sadece yapmak istedeklerinizi yazınız) olayın positive ya da negative sonuçlanması bana ait olacaktır lütfen buna saygı duyalım ama karakterimizi biraz daha açıklamaya özen gösterelim ben elf korucu we tahminen 400 - 500 yaşını geçmiş olması dışında hiçbir şey anlamadım lütfen bunları açıklığa kavuşturalım

saygılarımla
Post Reply