Tek Yüzük.....
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Tek Yüzük.....
http://www.goldas.com/ProductInfo.asp?Product_ID=571 ... Alınmaya değer mi..Lotr fanı olarak koleksiyon yapmayı düşünüyorum bunu mu alsam yoksa daha ucuz ve altın olanını biliyormusunuz?.Zaten yakında Anduril'i bulup dışarı çıkacam zaten.Herkesi Orc niyetine doğrarım sonrada yüzüğü takıp kaçmaya çalışırım.Düşüsenize polisleri yüzüktayfları sanıp,yargıçı Sauron sanıyorum.Komik olur 
Re: Tek Yüzük.....
bence sen önce bi silkinip kendine gel.FreyaImplorer wrote:Düşünsenize polisleri yüzüktayfları sanıp,yargıçı Sauron sanıyorum.Komik olur
Goldaş altınların yanısıra aynı yüzüğü başka formatlarda da çıkarttı. onlar daha ucuz olabilir. biraz daha detaylı ara istersen...
yola devam...
...barış için
...barış için
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Arkadaşlar bu tek yüzük değil sanırım tek yüzükte yazılar ateşe atıldığında beliriyordu öyle bir teknoloji de ilginç olurdu ama değil mi sizce???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sıradan altın bir yüzüğün ateşin içine atılıp ısınmaması ve aynı zamanda sahibinin parmak boyuna göre değişebilen boyutundan yola çıkarak elastisiteye sahip olması pek mümkün değil. Farklı bir metal kesinlikle. Düzeltiyorum farklı metaller. Daha da düzeltiyorum farklı materyaller olsa gerek kesinlikle.
Hem çok sağlam hem esnek hem de metal olacak. Günümüz dünyasında bunu andırabilecek bir şey var mı? Aklıma cıva geliyor gibi ama o da alakasız olur. Renk zaten tutmuyor da onun dışında katı cıva esnek olmaz sanıyorum, en azından o derece. Hem ısıyı da iletir.
Isıyla beraber rengi değişen bir metali de yüzüğün içine kakarak kullanırsak ateşin içine atıldığında yazılar çıkan bir yüzük elde edebiliriz. Böyle bir maddenin bulunabileceğini sanıyorum.
Hem çok sağlam hem esnek hem de metal olacak. Günümüz dünyasında bunu andırabilecek bir şey var mı? Aklıma cıva geliyor gibi ama o da alakasız olur. Renk zaten tutmuyor da onun dışında katı cıva esnek olmaz sanıyorum, en azından o derece. Hem ısıyı da iletir.
Isıyla beraber rengi değişen bir metali de yüzüğün içine kakarak kullanırsak ateşin içine atıldığında yazılar çıkan bir yüzük elde edebiliriz. Böyle bir maddenin bulunabileceğini sanıyorum.
Taşlar unutana dek...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
2. Ã?ağ'ın ortalarında Noldorlu Zanaatkarlar - ki başlarında Celeborn oğlu Celebrimor vardı- güç yüzükleri yapmaya başladılar. Başlangıçta bunlar ufak ziynetlerdi, fakat bu konudaki irfanları arttıkça daha da güçlendiler. Ve böylece ali yüzükler üretildi. Bu yüzüklerin üretilmesinde Sauron - o zamanlar sahte bir surete bürünmüştü ve kendini 'Hediye Veren' diye isimlendirmişti - Elflere yardım etti. Celebrimor en güçlü üç yüzüğü de dövdükten sonra - ki bunların yapımında Sauron rol oynamadı - Sauron Mordor Diyarına geldi. Burada gizlilikle çalışarak Tek Yüzüğü yaptı. Denir ki, Hüküm Dağı'nın ateşlerinde dövülen bu yüzük tamamlandığında Sauron şöyle haykırmış: Hepsine hükmedecek bir yüzük, hepsini o bulacak, hepsini bir araya getirip, karanlıkta biribirine bağlayacak', onun sözlerini duyan Celebrimor nihayet niyetini anlamış. Zaten Sauron da niyetini daha fazla gizlememiş, diğer yüzüklerde hak iddia ederek Eregion'a saldırdı. Eregion yıkılmış Celebrimor ve orada yaşayan Noldor Halkı'nın çoğu ölmüştü. Fakat Celebrimor'un sonradan dövdüğü Üç Yüzük elflerde kaldı. Diğer ali yüzüklerse Sauron tarafından insan ve cücelere dağıtıldı. İnsanlar Sauron'un umduğu gibi onun boyunduruğu altına girerken cüceler ona baş eğmedi. Fakat yüzükleri sınırsız servet amacıyla kullandılar..
Vaay be ilginçmiş ama büyünün yaptığını neden teknolji de yapmasın yaaa??? Bence olabilir aslında en azından yazının sıcakta belirmesi olabilir belki...
HARBE GİDEN