Bu arada tuhaf bir detay... geçen yazın başıydı, henüz Harry Potter'in dördüncü kitabı piyasaya verilmemişti, internette dolaşan "harry potter and the order of phoneix" diye bin sayfalık filan metinler vardı. hani güya gerçek kitap diye. ben saf saf gidip bir tanesini indirmiş ve e-book halinde okumuştum tüm yaz. gerçi hakkını yiyemem, harikaydı, hatta belki orjinal 4. kitaptan bile güzeldi ama yine de sornadan kitap piyasaya verilince anlamıştım sahte olduğunu duydum ki böyle bir kaç sahte harry potter daha varmış..
benim okuduğum sahte harry potter, "harry writer" nickini kullanan birisi tarafından yazılmıştı... kazaa'dan bulabilirsin veya dilersen gönderebilirm sana. benim şahsi fikrim, orjinal harry potter 5'den daha güzel olduğudur... en azından daha süpriz bir sonu var.
zaten sirius'a kıydığı için kılım j.k rownling'e...
Bana da gönderebilir misin Molydeus? Mail adresim desapesr@yahoo.com . Doğrusu kim bu kadar zahmete girmiş merak ettim doğrusu ve bir sonraki kitaptan önce bir tane Harry Potter kitabı hoş giderdi doğrusu.
Mailelriniz gönderildi. Kitabın tamamını attach edemediğim için ilk beş chapter'i body olarak yolladım ilginizi çekerse devamını da body gönderirim. iyi okumalar
yeni kitabın ingilizcesi çıktığı nada koşup alacam valla istedikleri kadar çocuk mocuk desinler. hem ing okurken bahanem de oluyo
ingişlizcemi geliştiriyom
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
bahanem oluyo diyo zaten. iki şey için olabilir. 1.si "olm çocuk kitabı mı okuyon lem" dediklerinde "ingilizcemi geliştiriyom" diyecek. ikincisi anne babası "oğlum hep kitap okuyosun ders çalış biraz" dediğinde "ingilizce çalışıyom zaten anne ya. bak ingilizce kitap. geliştiriyom ing.i" dicek. ehuehe