ANİME-MANGA

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

ANİME-MANGA

Post by galadlirim »

şu güzide frp insanları.. aranızda bu konular bir yana anime ve manga ile ilgilenen ,seven,çıldıran var mıdır?vallahi fantazi hayatımı ele geçirmiş olsa dahi anime de çok önemlidir benim için. manga pek bulamıyorum ama anime de ileriyim.. yani yorumlarınızı bekliyorum..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ejderçocuk »

Anime anime diye çıldırıyorum. Eskiden bütün kanallar anime yayınlıyoru. Ã?ocukluğumda izliyordum ama bir şey anlamıyoduk tabii.
şimdi bir tv'ye mail bombardımanı yapıp eski animeleri yeniden yayınlamalarını sağlamak lazım.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ejderçocuk »

Samurai Pizza Cats
Uzay şerifi
Transformers
Nemesis
Cobra
Benjamin
Dragon Ball
Dr Slump
Slam Dunk
Saber Rider

Bunları hatırladıkça çocukluğumu özlüyorum.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

ejder çocuk yeni nesil daha iyi.

noir
mononoke
spirited away

özellikle izlemeni atvsiye edeceklerim olacak. sanırım sinemada Titan AE'yi izlemişsindir. o da gayet iyiydi.

Galadlirim haklısın manga bulmak pek kolay değil ama anime için her türlü imkan insanın elinin altında.
yola devam...
...barış için
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Anime&Manga hayranı olsam de türkiye şartlarında hiçbirşey elde edememiş olmam benim için ayrı bir üzüntü kaynağı olmaya devam ediyor ne yazık ki. Sağdan soldan anime bulunabilse de hala herhangi bir Manga okuyamadım.

Zavallı ben... :cry:
"Lovefull Evil"
KaraNightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KaraNightshadow »

bu işle ilgili brşeyler yapılması konusunda herkese hak veriyorum...aslnda gzl br organizasyon yapablsem br anime manga fanzin bile yapmayı düşündüm vakti zamanında...ama br gölge en fazla ne yapabilir...?brleşelim bişeyler yapalım...site açalım yandaş toplayalalım...abartalım derim ben
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Manga ile ben ilgilenmedim ama kocaman gözlü minik insanlarıda severdim.
Sonradan sonraya Ninja Scroll diye bir manga seyrettım ve açıkça soylım hayran oldum...
Bizim zamnımızda sihirli şovalyeler ,saber Rider vb. gibi mangalar vardı şimdiki mangalar gerçekten mükemmel yukardaki örnekte dahıl bıraz eskı ama küçüklüğümüzdekiler kadar eski değil....
Neyse ya çok konultum ben...Manga severlerin yanındayım çünki bende sanırım bu hastalığa tutuldum :o
KaraNightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Uzman Kara Konuşuyor

Post by KaraNightshadow »

şimdi Dragoncum bir Manga izleyemezsin zira o Çizgi romanlara verilen isimdir..Seyrettiğin şey animedir.Osamu Tezuka bunun kurucusu kabul edilir.Bazı çok bilindik animeler saysam dicem ama..misal bi voltran bi dragon ball vs...ve ek bir örnek...clementine ilk yabancı yapım animedir..Fransız yapımı olup azcık frp bi yapıya sahiptir severiz kendilerini...saygılar efenim...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Uzay şerifi
Transformers

Ah ah! bu ikisi özellikle! Bende Tnarnsformers var 100 bölüm izliyorum bazen :D ama uzay serifi! Ya bu hani ati bazuka kullanandi di mi?
Bu arada bu ikisi anime mi oluyo? Su an transfomers armada anime ama bu ikis anime mi?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Re: Uzman Kara Konuşuyor

Post by Dragonfly »

KaraNightshadow wrote:şimdi Dragoncum bir Manga izleyemezsin zira o Çizgi romanlara verilen isimdir..Seyrettiğin şey animedir.Osamu Tezuka bunun kurucusu kabul edilir.Bazı çok bilindik animeler saysam dicem ama..misal bi voltran bi dragon ball vs...ve ek bir örnek...clementine ilk yabancı yapım animedir..Fransız yapımı olup azcık frp bi yapıya sahiptir severiz kendilerini...saygılar efenim...

Cehaletim için özür dilerim...
Sanırım manganın çizgi filim olarak yorumuna anıme manga deniyor diye düşünüp bu fikrimi beyan ettim....
Dediğim gibi yeni başladım bu konuya
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

tamam dragonfly ben sana öğretçem hepsini :wink:
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ahaa gizli bir ejderha bana Manga öğreticek aağğğğ imdaaattt ölücem beni önce kızartıp sonra yiyicek kurtarın benııı :)
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

İşin şakası bir yana bir dahaki sefere buluşursak.
Mutlaka bana bir Manganın tarihini ve ne olduğunu anlatmak için hazırlıklı gelsin...
Dersime bende çalışırım,anlatılanları anında aklıma yerleştiririm...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

benim elimde bulunan dökümanları,mangAnime dergilerini falan getiririm ben sana hemi yavrim çabuk öğrenirsin öğrenmezsen de arkanda ejderha gölgemi bulursun :P
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Ben şahsen Dragon Ball fanatiğiyim. Star kanalı bi ara sabah 8 de falan veriyo diye saat kurup kalkardım. Ya da geceden uyumaz sereder öyle uyurdum :)
Internetten birkaç bölümünü indirdim ama 56k ile olcak iş değil. Bütün bölümlerini edinmeyi düşünüyorum. Ama önce kablonet. Merak nede olsa son bölümünü indirdim. Ve sonu biliyorum :) Fransızcasını indirmişim ama olsun :D anlaşılıyo. Songoku yine songoku. Sapık Efendi Kaplumbağa en sevdiğim karakterlerdindir. ehuehueheu tabi her biri ayrı bi güzellik orda yav hangi birinden söz etsem. Bi bölümde böyle labirentlerle dolu bi kuleye çıkıyodu songoku. Orda onu öldürmesi için karşısına 8 numara diye bi robat çıkardılar Frankestain özentisi bi dayı işte. Songokuyla bunlar arkadaş falan oldu. Sekizciiiiiiiim kaldı robotun adıda. O gün bu gündür benim gibi hastası olan bi arkadaşıma hep öyle derim bende. :D Telefonumda bile öyle kayıtlı..
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
Post Reply