ANİME-MANGA
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ANİME-MANGA
şu güzide frp insanları.. aranızda bu konular bir yana anime ve manga ile ilgilenen ,seven,çıldıran var mıdır?vallahi fantazi hayatımı ele geçirmiş olsa dahi anime de çok önemlidir benim için. manga pek bulamıyorum ama anime de ileriyim.. yani yorumlarınızı bekliyorum..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

-
ejderçocuk
- Kullanıcı

ejder çocuk yeni nesil daha iyi.
noir
mononoke
spirited away
özellikle izlemeni atvsiye edeceklerim olacak. sanırım sinemada Titan AE'yi izlemişsindir. o da gayet iyiydi.
Galadlirim haklısın manga bulmak pek kolay değil ama anime için her türlü imkan insanın elinin altında.
noir
mononoke
spirited away
özellikle izlemeni atvsiye edeceklerim olacak. sanırım sinemada Titan AE'yi izlemişsindir. o da gayet iyiydi.
Galadlirim haklısın manga bulmak pek kolay değil ama anime için her türlü imkan insanın elinin altında.
yola devam...
...barış için
...barış için
-
KaraNightshadow
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Manga ile ben ilgilenmedim ama kocaman gözlü minik insanlarıda severdim.
Sonradan sonraya Ninja Scroll diye bir manga seyrettım ve açıkça soylım hayran oldum...
Bizim zamnımızda sihirli şovalyeler ,saber Rider vb. gibi mangalar vardı şimdiki mangalar gerçekten mükemmel yukardaki örnekte dahıl bıraz eskı ama küçüklüğümüzdekiler kadar eski değil....
Neyse ya çok konultum ben...Manga severlerin yanındayım çünki bende sanırım bu hastalığa tutuldum
Sonradan sonraya Ninja Scroll diye bir manga seyrettım ve açıkça soylım hayran oldum...
Bizim zamnımızda sihirli şovalyeler ,saber Rider vb. gibi mangalar vardı şimdiki mangalar gerçekten mükemmel yukardaki örnekte dahıl bıraz eskı ama küçüklüğümüzdekiler kadar eski değil....
Neyse ya çok konultum ben...Manga severlerin yanındayım çünki bende sanırım bu hastalığa tutuldum
-
KaraNightshadow
- Kullanıcı

Uzman Kara Konuşuyor
şimdi Dragoncum bir Manga izleyemezsin zira o Çizgi romanlara verilen isimdir..Seyrettiğin şey animedir.Osamu Tezuka bunun kurucusu kabul edilir.Bazı çok bilindik animeler saysam dicem ama..misal bi voltran bi dragon ball vs...ve ek bir örnek...clementine ilk yabancı yapım animedir..Fransız yapımı olup azcık frp bi yapıya sahiptir severiz kendilerini...saygılar efenim...
Uzay şerifi
Transformers
Ah ah! bu ikisi özellikle! Bende Tnarnsformers var 100 bölüm izliyorum bazen
Bu arada bu ikisi anime mi oluyo? Su an transfomers armada anime ama bu ikis anime mi?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Re: Uzman Kara Konuşuyor
KaraNightshadow wrote:şimdi Dragoncum bir Manga izleyemezsin zira o Çizgi romanlara verilen isimdir..Seyrettiğin şey animedir.Osamu Tezuka bunun kurucusu kabul edilir.Bazı çok bilindik animeler saysam dicem ama..misal bi voltran bi dragon ball vs...ve ek bir örnek...clementine ilk yabancı yapım animedir..Fransız yapımı olup azcık frp bi yapıya sahiptir severiz kendilerini...saygılar efenim...
Cehaletim için özür dilerim...
Sanırım manganın çizgi filim olarak yorumuna anıme manga deniyor diye düşünüp bu fikrimi beyan ettim....
Dediğim gibi yeni başladım bu konuya
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
İşin şakası bir yana bir dahaki sefere buluşursak.
Mutlaka bana bir Manganın tarihini ve ne olduğunu anlatmak için hazırlıklı gelsin...
Dersime bende çalışırım,anlatılanları anında aklıma yerleştiririm...
Mutlaka bana bir Manganın tarihini ve ne olduğunu anlatmak için hazırlıklı gelsin...
Dersime bende çalışırım,anlatılanları anında aklıma yerleştiririm...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
benim elimde bulunan dökümanları,mangAnime dergilerini falan getiririm ben sana hemi yavrim çabuk öğrenirsin öğrenmezsen de arkanda ejderha gölgemi bulursun 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Ben şahsen Dragon Ball fanatiğiyim. Star kanalı bi ara sabah 8 de falan veriyo diye saat kurup kalkardım. Ya da geceden uyumaz sereder öyle uyurdum
Internetten birkaç bölümünü indirdim ama 56k ile olcak iş değil. Bütün bölümlerini edinmeyi düşünüyorum. Ama önce kablonet. Merak nede olsa son bölümünü indirdim. Ve sonu biliyorum
Fransızcasını indirmişim ama olsun
anlaşılıyo. Songoku yine songoku. Sapık Efendi Kaplumbağa en sevdiğim karakterlerdindir. ehuehueheu tabi her biri ayrı bi güzellik orda yav hangi birinden söz etsem. Bi bölümde böyle labirentlerle dolu bi kuleye çıkıyodu songoku. Orda onu öldürmesi için karşısına 8 numara diye bi robat çıkardılar Frankestain özentisi bi dayı işte. Songokuyla bunlar arkadaş falan oldu. Sekizciiiiiiiim kaldı robotun adıda. O gün bu gündür benim gibi hastası olan bi arkadaşıma hep öyle derim bende.
Telefonumda bile öyle kayıtlı..
Internetten birkaç bölümünü indirdim ama 56k ile olcak iş değil. Bütün bölümlerini edinmeyi düşünüyorum. Ama önce kablonet. Merak nede olsa son bölümünü indirdim. Ve sonu biliyorum
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!