Artık eskisi kadar sık görmüyoruz sitede, özl
Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş ya
Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada
Aegron da bizlen yaşıt emee, onun okulu 5 yıllık
Bir o rahat 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Sosyal Bilimler Lisesini seçtiğime yanayım arkadaş Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlığınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal)Edmond wrote:Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş yaBenim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada
Bir o rahat
Last edited by Aegron Linwelin on Mon Nov 22, 2010 7:07 am, edited 1 time in total.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ben de bir hazırlık okumuş kadar varım içini ferah tut yiğenimAegron Linwelin wrote:Sosyal Bilimler Lisesini seçtiğime yanayım arkadaş Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlığınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal)Edmond wrote:Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş yaBenim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada
Bir o rahat
Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilir
firble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Evet bu olabilir hakikatten, fakat başlık ismini "sınavda yapmamanız gereken şeyler" koymalıyız.Mâlum soruyu tanıdım, yaptım ve dahası kanıtlamam da gerekiyor gibisinden şeylere, arkadaşları çekmek istemeyiz değil miEfla wrote:Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilirfirble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Mesajların ulaşıyor da şu sıralar (burda olsam da) Ocakbaşı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim başka edebiyat sitelerinde de üyeliğim var (örneğin Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadığım için serzenişte bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum.catboy wrote:Demek buralardaydın, ben de mesajlarım sana ulaşmıyor mu diyordum he he hedwaxer wrote: Evet kulağı çınlıyo insanınYok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
.
Olsun ben beklerim, elbet bir gün okursun değil mi?dwaxer wrote:Mesajların ulaşıyor da şu sıralar (burda olsam da) Ocakbaşı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim başka edebiyat sitelerinde de üyeliğim var (örneğin Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadığım için serzenişte bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum.catboy wrote:Demek buralardaydın, ben de mesajlarım sana ulaşmıyor mu diyordum he he hedwaxer wrote: Evet kulağı çınlıyo insanınYok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
Oyun, oyun oyun...
.