Artık eskisi kadar sık görmüyoruz sitede, özl

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aaa, harbi, Lydronk, Lydronk duy sesimiziii, işte bu FRP World'ün chanting sesleriiii!
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet kulağı çınlıyo insanın :-P Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

dwaxer wrote:.
Evet kulağı çınlıyo insanın :-P Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.

.
Demek buralardaydın, ben de mesajlarım sana ulaşmıyor mu diyordum he he he :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Alenthas wrote:Aaa, harbi, Lydronk, Lydronk duy sesimiziii, işte bu FRP World'ün chanting sesleriiii!
İşe yaramadı :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:
Alenthas wrote:Aaa, harbi, Lydronk, Lydronk duy sesimiziii, işte bu FRP World'ün chanting sesleriiii!
İşe yaramadı :D
Facebooktan söyledim herif umursamadı :D
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ona dokunmayın bu sene. Sınavı falan vardı galiba arkadaşın. Kafasını karıştırmayalım. Sınav bitince zorlarız =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Efla wrote:Ona dokunmayın bu sene. Sınavı falan vardı galiba arkadaşın. Kafasını karıştırmayalım. Sınav bitince zorlarız =)
Aa, doğru ya. Ben sınavı umursamıyorum diye herkesi öyle zannediyorum :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş ya :D Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada :D Aegron da bizlen yaşıt emee, onun okulu 5 yıllık :D Bir o rahat :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote:Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş ya :D Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada :D Aegron da bizlen yaşıt emee, onun okulu 5 yıllık :D Bir o rahat :D
Sosyal Bilimler Lisesini seçtiğime yanayım arkadaş Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlığınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal) :D
Last edited by Aegron Linwelin on Mon Nov 22, 2010 7:07 am, edited 1 time in total.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Klindar ve Sercan adlı üyelerinde bu sene sınavları.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aegron Linwelin wrote:
Edmond wrote:Ne sınavı ya? Lydronk daha Lise 3 değil miydi? Enee ben bunca zamandır yanlış bülüyümüş ya :D Benim, Alenthas'ın, Clicks'in, middle-earth'in de sınavı var bu arada :D Aegron da bizlen yaşıt emee, onun okulu 5 yıllık :D Bir o rahat :D
Sosyal Bilimler Lisesini seçtiğime yanayım arkadaş Hazırlık+4 Yıl nedir ya? Ã?niversite hazırlığınıda okursam bırakırım(atlarım büyük ihtimal) :D
Ben de bir hazırlık okumuş kadar varım içini ferah tut yiğenim :D
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilir :) firble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Efla wrote:Aslinda bir ara sinavi olanlari internete cok vakit geciriyorsa cezalandiralim diyorduk. ossye girdigim zaman geldi aklima. ne yapsak sinava hazirlananlar icin bir hizmet mi baslatsak. rehberlik olabilir, sorulariniz icin fantastik cozumlr olabilir :) firble destekler muhtemelen bu fikri bir hayrimiz dokunsun
Evet bu olabilir hakikatten, fakat başlık ismini "sınavda yapmamanız gereken şeyler" koymalıyız.Mâlum soruyu tanıdım, yaptım ve dahası kanıtlamam da gerekiyor gibisinden şeylere, arkadaşları çekmek istemeyiz değil mi :) Adı üstünde fantastik :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy wrote:
dwaxer wrote: Evet kulağı çınlıyo insanın :-P Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
Mesajların ulaşıyor da şu sıralar (burda olsam da) Ocakbaşı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim başka edebiyat sitelerinde de üyeliğim var (örneğin Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadığım için serzenişte bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum. :mrgreen: Oyun, oyun oyun...

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

dwaxer wrote:
catboy wrote:
dwaxer wrote: Evet kulağı çınlıyo insanın :-P Yok yahu ben hep burdaydım. Yazacak bir şey olmadı da ondan yok zannedildim herhalde.
Mesajların ulaşıyor da şu sıralar (burda olsam da) Ocakbaşı, Kulaktan kulaa vs gibi bölümlerde uzun öykü, vs okuyacak vaktim yok maalesef. Benim başka edebiyat sitelerinde de üyeliğim var (örneğin Xasiork) onlara da girip öyküleri yorumlamadığım için serzenişte bulunuyorlar ama artık vaktim kısıtlı; programcılık ve bilgisayar oyunlarına fokuslanıyorum. :mrgreen: Oyun, oyun oyun...

.
Olsun ben beklerim, elbet bir gün okursun değil mi? :D
Post Reply