luskana sis olarak girsende bu metamorfozu ne kadar koruyabileceksin ki ayrıca beni ıssırman konusunda bu bir anlaşmaya tabidir beni ıssırdıktan sonra serbest bırakmassan negative plane e olan bağını kesen seni tekrar ölülerin yaşıyan ölülerin değil cehennemdekilerin yanına yollarım
Vampir olmayı kabul etmek nasıl bir deliliktir. Yalnızca doğal yollarla ölmemek için neleri feda etitğin hakkında hiç bir fikrin yok heralde. Gününün 14 saatini güneşten saklanmak için bir tabutta geçirmek, her an avlanma korkusu, bir de yetmiyormuş gibi susuzluk... işte en korkuncu belki de o...
Tabii hayatta hiç bir şeyden bir daha eskisi gibi zevk alamayacağını söylemiyorum bile.
bunuda hangi günün yardımıyla yapacaksın. Bak sana nedicem.sen benim ısırma işimden vazgeç.gerçekten sen benim düşündüğümden de deliymişsin.Beni bi vampir spawnla karıştırma.onların ısırdıkları yine vampir spawn olur.benim ısırdıklarım vampir slave olur.yani benim kölelerim.hem illada benim ısırmamı istiyosan sen geleceksin bana.Ölümsüzlüğü almak için değer heralde.ama sen yinede git bi kabre falan bi vampir bul ona ısırttır kendini.
Vampirlik özenilecek ya da övünülecek bir şey olsaydı herkes bir vampir'e slave olup yumuşak yumuşak yaşardı sonsuza kadar...
Ama tam tersine korkunç ve iğrenç bir lanetle etleri ve zihinleri kavrulmuş kendilerinden ve kötülükten başka bir şey düşünmeyen zihinleri sapmış varlıklar onlar. şiddetle kaçınınız...
şiddetle kaçınırızda gece boş ense buldumuda cort diye girer anlamaszın alimillah. Benim için bir sorun yok. Wampirler drow kanı içmez. "Yoo içerim" deme sakın quel. Drow kanı zehirlidir :
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Peki Kitiara için ne düşünüyorsunuz? Sizce ejderha yüceefendiliğine yakışır meziyetleri var mı? Yoksa o seksi "çarpık gülümseme" ile mi şu anki konumuna geldi?
Sonunda ele geçiriyor mu bari?
Kötü olduğuna göre kesin ele geçiremiyodur bence...
Onlar asla başarıya ulaşıp mutlu olamamakla lanetlenmişler sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power