Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Beni görmeden kesin konuşma.Hem bu sinek kategorisine sisler de dahilmi? SEni haber vermeden mi ısrıyım yoksa boynunu tepsiyemi koyacaksın?
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

luskana sis olarak girsende bu metamorfozu ne kadar koruyabileceksin ki ayrıca beni ıssırman konusunda bu bir anlaşmaya tabidir beni ıssırdıktan sonra serbest bırakmassan negative plane e olan bağını kesen seni tekrar ölülerin yaşıyan ölülerin değil cehennemdekilerin yanına yollarım
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vampir olmayı kabul etmek nasıl bir deliliktir. Yalnızca doğal yollarla ölmemek için neleri feda etitğin hakkında hiç bir fikrin yok heralde. Gününün 14 saatini güneşten saklanmak için bir tabutta geçirmek, her an avlanma korkusu, bir de yetmiyormuş gibi susuzluk... işte en korkuncu belki de o...
Tabii hayatta hiç bir şeyden bir daha eskisi gibi zevk alamayacağını söylemiyorum bile.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

bunuda hangi günün yardımıyla yapacaksın. Bak sana nedicem.sen benim ısırma işimden vazgeç.gerçekten sen benim düşündüğümden de deliymişsin.Beni bi vampir spawnla karıştırma.onların ısırdıkları yine vampir spawn olur.benim ısırdıklarım vampir slave olur.yani benim kölelerim.hem illada benim ısırmamı istiyosan sen geleceksin bana.Ölümsüzlüğü almak için değer heralde.ama sen yinede git bi kabre falan bi vampir bul ona ısırttır kendini.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vampirlik özenilecek ya da övünülecek bir şey olsaydı herkes bir vampir'e slave olup yumuşak yumuşak yaşardı sonsuza kadar...
Ama tam tersine korkunç ve iğrenç bir lanetle etleri ve zihinleri kavrulmuş kendilerinden ve kötülükten başka bir şey düşünmeyen zihinleri sapmış varlıklar onlar. şiddetle kaçınınız...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

şiddetle kaçınırızda gece boş ense buldumuda cort diye girer anlamaszın alimillah. Benim için bir sorun yok. Wampirler drow kanı içmez. "Yoo içerim" deme sakın quel. Drow kanı zehirlidir : :twisted: :twisted: :twisted:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben yamyam'ım o beni ısırırken ben de biraz vampir tadına bakarım belki... hatta 43 str ile bir vampiri sıkarak parçalayabilirim bile belki :P
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Wampir atide yanir mi ben abi pis pis. Iyyy. midem bulandı :x :x :x
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Asla yemek seçmem :twisted:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ha bak ben seçerim. Ki zaten pek yemek yemem. Su ve sadece halkıma ait özel iksirler bana yeter :twisted:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Peki Kitiara için ne düşünüyorsunuz? Sizce ejderha yüceefendiliğine yakışır meziyetleri var mı? Yoksa o seksi "çarpık gülümseme" ile mi şu anki konumuna geldi?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ehh biraz da hırs var ama asıl olay hakkaten güzelliğidir bence. Kadın kendini Lord Soth'a bile hayran bıraktığına göre...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ejderha yüceefendileri ile de bu güzelliği biraz fazla paylaşmış ama... Lord Soth'u bırak zaten delimiş o.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yaa adam sırf Kitiarayı ele geçirmek için yapmadığı maymunluk lamıyo. Deli ne kalime kaçık kaçık :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sonunda ele geçiriyor mu bari?
Kötü olduğuna göre kesin ele geçiremiyodur bence...
Onlar asla başarıya ulaşıp mutlu olamamakla lanetlenmişler sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Locked