Aegron Linwelin wrote:Valla bende aşırı derecede M&M gazı var bu ara oyun olursa süper olur. Çizgiroman okumayı seven arkadaşlar yok mu hiç?
Superman, Flash, Batman, Spiderman vs vs.
Çizgi roman okumakla ne alakası var; ben de okumuyorum. Bu da FRP neticede
Aegron Linwelin wrote:Beni M&M ye iten yegane şey çizgiromanlardı ondan sordum.
M&M (Mutants and Mastermind) da sanıyorum ki oynatması zor bir oyun. Oyun kuralları filan öğrenilse bile GM'in senaryo hazırlaması, super powerların birbiriyle encounterlarında hangi özelliklerin çatışacığına karar vermek vs vs bir sürü endişe verici durum var. Gerçi oyuncular için zevkli olacağı kesin.
Aegron Linwelin wrote:Evet öyle. Ã?rnek bir oyunun anlatımları için link verebiliyorsak verelim millet görsün. Sen muhtemelen okumuşsunudr zaten
Yok valla okumadım doğrusu. Aslında merak da ediyorum. Bırak oyun anlatımını hazır senaryo bile yok elimde. Bir sürü karakter kağıdı, şehir ve dönem bilgileri, kural kitabı vs ama çok kısa iki encounter dışında, detaylı senaryo yok bende.
Encounterlar da şöyle: Ediyle Büdü ve yanlarında 5 minion banka soymaktadır. Siz de tam bu olayın üstüne bankaya dalarsınız. Burda Edi ile Büdünün süper güçleri anlatılıyor, size karşı ne kullanacaklarını vs. Ve tabii bütün kötü karakterler gibi, zorda kalınca rehine alırlar, masumları kendilerine siper olarak kullanırlar vs Hatta binanın tavanını yıkarlar ve siz insanları korumaya uğraşırken kaçarlar.
Bilgi paylaşımı açısından bir sorun olacagını sanmıyorum. Rpcraftta parti kritiklerimiz bölümünde güzel bir oyunu tüm detayları karakterler vs anlatılmış şekilde bulabilirsiniz. Açıkcası zevkle okumaya devam ediyorum. Tavsiye ederim.
Aegron Linwelin wrote:Evet öyle. Ã?rnek bir oyunun anlatımları için link verebiliyorsak verelim millet görsün. Sen muhtemelen okumuşsunudr zaten :D
Yok valla okumadım doğrusu. Aslında merak da ediyorum. Bırak oyun anlatımını hazır senaryo bile yok elimde. :roll: Bir sürü karakter kağıdı, şehir ve dönem bilgileri, kural kitabı vs ama çok kısa iki encounter dışında, detaylı senaryo yok bende.
Encounterlar da şöyle: Ediyle Büdü ve yanlarında 5 minion banka soymaktadır. Siz de tam bu olayın üstüne bankaya dalarsınız. Burda Edi ile Büdünün süper güçleri anlatılıyor, size karşı ne kullanacaklarını vs. Ve tabii bütün kötü karakterler gibi, zorda kalınca rehine alırlar, masumları kendilerine siper olarak kullanırlar vs Hatta binanın tavanını yıkarlar ve siz insanları korumaya uğraşırken kaçarlar.
.
Eğer M&M oynatacaksanız Freedom City kitabına bakın, hazır olarak kötüler motivasyonları ne yapıp yapmayacakları vardır. PL ayarına göre istediğinizi çıkartabilirsiniz.
Ben profesyonel tiyatrocuyum. Pek çok arkadaşım bana bu yüzden frp oynamamı tavsiye etti, çok benziyor dediler, ama ben hala tam olarak ne olduğunu çözemedim bu frpnin. Üstelik bir kez de aralarına aldılar beni oyunda. Adım Mahmut, bana kız bir karakter oynattılar. Dediler ki herkese ilk oyununda karşı cinsiyeti oynatılır. O gün eve gidince çok üzüldüm, dışlandığımı hissettim ve içimde çok kötü duygular oluştu, ağladım. Bana bunu açıklayın lütfen.
Templar wrote:Ben profesyonel tiyatrocuyum. Pek çok arkadaşım bana bu yüzden frp oynamamı tavsiye etti, çok benziyor dediler, ama ben hala tam olarak ne olduğunu çözemedim bu frpnin. Üstelik bir kez de aralarına aldılar beni oyunda. Adım Mahmut, bana kız bir karakter oynattılar. Dediler ki herkese ilk oyununda karşı cinsiyeti oynatılır. O gün eve gidince çok üzüldüm, dışlandığımı hissettim ve içimde çok kötü duygular oluştu, ağladım. Bana bunu açıklayın lütfen
-Mahmut
Mahmut, ben olsam senin o arkadaşlara dikkat ederdim, kötü emelleri var gibi geldi bana; seni fena işletmişler.
Tabii isteyen karşı cinsi de oynar ama bence düzgün olmaz çünkü uzun soluklu FRP'de oyuncu kendi karakterini ister istemez oyuna yansıtıyor. Erkeğin olaylara yaklaşımıyla kızın yaklaşımı birbirinden dağlar kadar farklı.
3.5 veya 4 ögrenecem yada benim ingilizcem iyi değil arkadaş bana 3rd oyuncunun el kitabı türkçe lazım diyorsan elimde mevcut 3.5 ve 4'ün fotokopileri var. 3rd oyuncunun el kitabıda orjinal biraz hasar görmüş olarak var. Almayı düşünürsen ses et
Thanks Mario but The princess is in another castle!!