İstimbol (istim punk osmanlı dünyası)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Güzel olmuş eline sağlık.
Yalnız Meran Cadı gözükmüyor.

Bir de BOTlar hemen moda olmuş bakıyorum; onların ismi Ã?esvab değil miydi? :-P

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Güzel olmuş eline sağlık.
Yalnız Meran Cadı gözükmüyor.

Bir de BOTlar hemen moda olmuş bakıyorum; onların ismi Ã?esvab değil miydi? :-P

.
Yok bunlar Warforged ya da Robocop gibi, birinin beynini ve omuriliğini söküp robot vücuda monte ediyorlar. Gulyabani ve B.O.T. çok az bulunan ırklar bir ara üretilmiş, deney aşamasında kalmış.

Dwaxer bu arada senin bulduğun Dizayn-er, Ã?eşvab gibi kelimeleri de literatüre ekleyeceğim müsaadenle.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer bu arada senin bulduğun Dizayn-er, Ã?eşvab gibi kelimeleri de literatüre ekleyeceğim müsaadenle.
Tabii ki, ne demek, sevinirim ayrıca! :D

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Logo denemesi
Image
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Vay anasını, bunca zamandır nasıl oldu da farketmedim bu oyunu!
An itibariyle baştan aşağı herşeyi okudum İstimbol ve deneme oyunu ile ilgili olan. Hepsini de bir solukta okudum, herkesin kalemine, emeğine sağlık arkadaşlar. Süper ötesi bir iş çıkartmışsınız. Devamını da merakla bekliyorum.

Çizimler mükemmel olmuş, logo da efsane, sistem desen ayrı güzel, ne diyeceğimi şaşırdım arkadaş, helal olsun devrimk.
Been there. Seen that. Got the scars.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Devrimk böyle bir logo yerine tamamen osmanlıca yazsak daha bi güzel olur sanki yani en azından bi denenebilir
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Evet bildiğin arapça yazılı bir logo o hemde genişletilmiş arapçadan osmanlıca İstim bol şöyle yazılır, gerçi astimbol gibi okunuyor çünkü birleştirecek y harfi world'de yoktu. Osmanlıca da İstimbol şöyledir.

اسطمبول
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Walter wrote:Evet bildiğin arapça yazılı bir logo o hemde genişletilmiş arapçadan osmanlıca İstim bol şöyle yazılır, gerçi astimbol gibi okunuyor çünkü birleştirecek y harfi world'de yoktu. Osmanlıca da İstimbol şöyledir.

اسطمبول
Doğru olmuş Walter istanbulda da araya y harfi gelmiyordu i sesi vermek için burada da geleceğini düşünmüyorum.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Tam tersi Osmanlıca yazılmasını istemeyen ve daha steam-punk tarzı yazılmasını isteyenler de oldu bakalım bir-iki deneme daha yapacağım.

Arkadaşlar ilgi mi dağıldı yoksa birbirinizin yazdıklarını okumuyor musunuz? Karar vermenizi bekliyorum ona göre ilerleteceğim oyunu.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

grupçana her kafadan bi ses çıkıyor :D bide beklemediğimiz olaylar gelişince iyice koptuk. kimse kimsenin fikrine destek vermiyo valla tam osmanlı :evil:
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Post Reply