2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

bi volkan patladı mesaiye kaldım oyun başlamış 1543 tur dönmüş bile. yetişemedim di mi?
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Benim ghost um, eskiden elfti. şimdiyse geriye pek birşey kalmadı. Canlılar çığlık atarak uzaklaşmalarına rağmen, asıl endişlenmesi gereken hayalet ırklarıydı. Olasel, diğer hayaletleri yutarak beslenmeyi, içgüdüsel olarak farketti.
Cesedinden çıktığında, gençti.
Hiç bir zaman şair olamadı, ama hep ozan olmaya çalışmıştı.
Meraklı, ergenliğe girerken ölmüş bir hayalet :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote:bi volkan patladı mesaiye kaldım oyun başlamış 1543 tur dönmüş bile. yetişemedim di mi?
Yetişebilirsin istersen. Daha oyun yeni başladı isteyen girebilir ama seçilmiş tiplerin aynından değil de farklı bir karakter tipi seçelim, çeşit olsun.

Hayırdır Fmc volkan ile senin ne alakan var?

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Yav ben blade tarzı olamıyormuyum "Gündüz Yürüyen" :-P
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Yav ben blade tarzı olamıyormuyum "Gündüz Yürüyen" :-P
Yok artık, zaten vampir, namevtlerin süpermeni gibi bir şey oldu, bari bir zayıf tarafı da kalıversin. :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:
Aegron Linwelin wrote:Yav ben blade tarzı olamıyormuyum "Gündüz Yürüyen" :-P
Yok artık, zaten vampir, namevtlerin süpermeni gibi bir şey oldu, bari bir zayıf tarafı da kalıversin. :mrgreen:

.
Tamam yav :)
O zaman bana bi çare bulalım neyse ben gece takip ederim sizi!
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:O zaman bana bi çare bulalım neyse ben gece takip ederim sizi!
Valla birbirinizi kaybetmeseniz benim için daha iyi, çift hikaye yazmayalım.

Bir de diğerleri de güneş altında her zarlarına -2 alıyorlar hatırlatayım

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Onlar zarlarına -2 alıyorlar ben candan kaybediyorum sürekli o kötü işte :(
Üzerimize giydiğimiz şeyler sayesinden bu miktar azalabilir mi acep??
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer at arabasına binmemiz mümkün mü? Arkası kapalı tip içine de tabut koyarız.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer at arabasına binmemiz mümkün mü? Arkası kapalı tip içine de tabut koyarız.
Olabilir tabii, eğer vampir razı geliyorsa, neden olmasın. Yalnız sizde at yok, zombi at bulabilirsinzi ancak. :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Herşey namevt olunca böyle oluyo işte :mrgreen:
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

dwaxer wrote:
fmc wrote:bi volkan patladı mesaiye kaldım oyun başlamış 1543 tur dönmüş bile. yetişemedim di mi?
Yetişebilirsin istersen. Daha oyun yeni başladı isteyen girebilir ama seçilmiş tiplerin aynından değil de farklı bir karakter tipi seçelim, çeşit olsun.

Hayırdır Fmc volkan ile senin ne alakan var?

.
havaalanında çalışıyorum. volkan patlayınca antalyadan uçak kalkmıyor veya gelmiyor öyle olunca iş çıkıyor bizde mesaiye kalıyoruz :)
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote:havaalanında çalışıyorum. volkan patlayınca antalyadan uçak kalkmıyor veya gelmiyor öyle olunca iş çıkıyor bizde mesaiye kalıyoruz :)
Hımm kolay gelsin.
Peki karakter seçip katılcan mı oyuna; at arabası da geldi, kalkacak bugün yarın. :-P

Arkadaşlar arabayı kim kullanacak; Zack herhalde sen? :mrgreen: Gündüz de yola devam şeklinde ilerleteceğim o halde hikayeyi. Sizde maalesef harita yok ama belki yolda bulursunuz; yine de Hakmarun'da herkesin bildiği bir ana yol var; şimdi siz de sisli vadiden çıkıp aşağı inerseniz eninde sonunda doğu-batı ana yoluna gelirsiniz, burdan batıya doğru ilerlerseniz eninde sonunda güneye sapan bir yol ayrımına varırsınız, burdan da güneye giderseniz eninde sonunda Hadron şehrini bulursunuz. Ancak bu anayol çok işlektir, ticaret yoludur ve askeri birlikler de bu yolda çok dolaşır. Her neyse, siz şimdi sisli vadiden çıkana kadar ağır ağır ilerlerken başınıza ilginç bir olay gelmez; bazen yolunuzu namevtler kesse de sizin de kendilerinden olduğunuzu görünce yoldan çekilirler...

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ã?yle bir anlattın ki hiçbirşey olmayacak sadece gidip alıp geleceksiniz bi başından bide sonuna bi encounter koydum mu tmaamdır bu senaryo ya gibi oldu :mrgreen:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Ã?yle bir anlattın ki hiçbirşey olmayacak sadece gidip alıp geleceksiniz bi başından bide sonuna bi encounter koydum mu tmaamdır bu senaryo ya gibi oldu :mrgreen:
:mrgreen: Yok yahu o sisler vadisinden çıkmanız bile (ful gittiğiniz için) 2 gün. Aslında gideceğiniz mesafe oldukça uzun, ben asıl dönüşten endişeleniyorum. (açıkçası, ben sizin bu işi başaracağınıza bahse girmem doğrusu :-P )

.
Post Reply