2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)
-
Mark
- Kullanıcı

Benim ghost um, eskiden elfti. şimdiyse geriye pek birşey kalmadı. Canlılar çığlık atarak uzaklaşmalarına rağmen, asıl endişlenmesi gereken hayalet ırklarıydı. Olasel, diğer hayaletleri yutarak beslenmeyi, içgüdüsel olarak farketti.
Cesedinden çıktığında, gençti.
Hiç bir zaman şair olamadı, ama hep ozan olmaya çalışmıştı.
Meraklı, ergenliğe girerken ölmüş bir hayalet
Cesedinden çıktığında, gençti.
Hiç bir zaman şair olamadı, ama hep ozan olmaya çalışmıştı.
Meraklı, ergenliğe girerken ölmüş bir hayalet
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tamam yavdwaxer wrote:Yok artık, zaten vampir, namevtlerin süpermeni gibi bir şey oldu, bari bir zayıf tarafı da kalıversin.Aegron Linwelin wrote:Yav ben blade tarzı olamıyormuyum "Gündüz Yürüyen"
.
O zaman bana bi çare bulalım neyse ben gece takip ederim sizi!
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

havaalanında çalışıyorum. volkan patlayınca antalyadan uçak kalkmıyor veya gelmiyor öyle olunca iş çıkıyor bizde mesaiye kalıyoruzdwaxer wrote:Yetişebilirsin istersen. Daha oyun yeni başladı isteyen girebilir ama seçilmiş tiplerin aynından değil de farklı bir karakter tipi seçelim, çeşit olsun.fmc wrote:bi volkan patladı mesaiye kaldım oyun başlamış 1543 tur dönmüş bile. yetişemedim di mi?
Hayırdır Fmc volkan ile senin ne alakan var?
.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Hımm kolay gelsin.fmc wrote:havaalanında çalışıyorum. volkan patlayınca antalyadan uçak kalkmıyor veya gelmiyor öyle olunca iş çıkıyor bizde mesaiye kalıyoruz
Peki karakter seçip katılcan mı oyuna; at arabası da geldi, kalkacak bugün yarın.
Arkadaşlar arabayı kim kullanacak; Zack herhalde sen?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron Linwelin wrote:Ã?yle bir anlattın ki hiçbirşey olmayacak sadece gidip alıp geleceksiniz bi başından bide sonuna bi encounter koydum mu tmaamdır bu senaryo ya gibi oldu
.