İstimbol (istim punk osmanlı dünyası)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Farklı bir dünya mı? şu anda aklımda öyle bir şey yok bu dünyayı sizin de yardımlarınızla geliştirmeye çalışıyorum.Possessed wrote:Ben bakmayalı oyun başlamış bile :D
Çok enteresan bir tema, benim de kafamda vardı Osmanlı istimpanka nasıl uygulanabilir diye. Beni ilgilendiren konuyu sorayım, daha konsept çalışman var mı? Onlarla ayrı bir başlık açabilirsin belki.
Sen arada bir hekim (ya da dişçi, sünnetçi, berber olabilir) gidip yaralarını sardırıyorsun, çıkan omzunu yerine oturtuyor, bir de kortizonlu iğne yapıp yolluyor seni. Canın tamamlandı şimdi.dwaxer wrote:.
Devrimk iyileşme kuralları nedir? Bu Zimirnoff 3 hpye düştü nasıl oldu tekrar iyileşti mi, çümkü %15 canı kaldı adamın sadece? :mrgreen:
.
Sisteme ufak tefek eklentiler yaptım, sınıflar geliştirildi (fmc korsan sınıfının seviye ile gelen özelliklerini değiştirdim). Bilhassa sınıflarla ilgili mevcutları hakkında ya da yeni önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... highlight=
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... highlight=
.
Yalnız Devrimk bu Kara Mehmet necidir, padişah filan mı, "het hüt!" bağırıyor, "yezitler!" dedi yahu, adamı vururum ben, yezit çok ağır kelime.
Herif padişahtır diye sesimi çıkarmadım, doğru mudur; ordum var filan dedi.
Bir de...
şimdi burdan (tabii bu düşünce sesi biz bilmiyoruz ama) Carlos ile Gülpembe arasında bir ilişki mi var?
.
Yalnız Devrimk bu Kara Mehmet necidir, padişah filan mı, "het hüt!" bağırıyor, "yezitler!" dedi yahu, adamı vururum ben, yezit çok ağır kelime.
Bir de...
fmc wrote:Carlos Gülpembe diye düşündü... Ondan haber alamıyordu günlerdir. Hoş birini bulmuş beni unutmuştur diye avuturdu kendini. Ama bu haber Carlos'un yüreğini dağladı.
şimdi burdan (tabii bu düşünce sesi biz bilmiyoruz ama) Carlos ile Gülpembe arasında bir ilişki mi var?
.
Cüce muhteşem maceracı:
http://devrimkunter.deviantart.com/art/ ... -163222125
http://devrimkunter.deviantart.com/art/ ... -163222125
Dwaxer Mucid'lere yetenek olarak Ã?ilingirlik verdim, Kilit-tuzak-mekanizma olaylarını kapsadığı için en uygun yetenek bu. Karakter kağıdında da değiştirdim.
fmc korsanlarda da bazı değişiklikler yaptım karakter kağıdında düzelttim, daha fazla yetenekleri var şimdi.
Akrobasi, Atletizm, Avcılık, El çabukluğu otomatik geliyor. Bir yetenek daha seçebilirsin.
Bir de senin karakter kağıdında kırmızı yazan yazılar çift silah özelliği yüzünden savunma ya da saldırıya geçebiliyorsun. Savunmanı yüksek bıraktım eğer saldırı pozisyonuna geçersen kırmızı rakamları kullanacağız.
Fiziksel Savunma: 11 (9) (6 çeviklik +1 sınıf +2 kalkan +2 çift silah)
Balta: +1 (+3) saldırı, +16 hasar (+6 balta, +10 güç)
Edmond aynı şekilde Yeniçeri'nin de yetenekleri çoğaltıldı.
Akrobasi, Algı, Atletizm, Avcılık bir yetenek daha seçebilirsin.
fmc korsanlarda da bazı değişiklikler yaptım karakter kağıdında düzelttim, daha fazla yetenekleri var şimdi.
Akrobasi, Atletizm, Avcılık, El çabukluğu otomatik geliyor. Bir yetenek daha seçebilirsin.
Bir de senin karakter kağıdında kırmızı yazan yazılar çift silah özelliği yüzünden savunma ya da saldırıya geçebiliyorsun. Savunmanı yüksek bıraktım eğer saldırı pozisyonuna geçersen kırmızı rakamları kullanacağız.
Fiziksel Savunma: 11 (9) (6 çeviklik +1 sınıf +2 kalkan +2 çift silah)
Balta: +1 (+3) saldırı, +16 hasar (+6 balta, +10 güç)
Edmond aynı şekilde Yeniçeri'nin de yetenekleri çoğaltıldı.
Akrobasi, Algı, Atletizm, Avcılık bir yetenek daha seçebilirsin.
Last edited by devrimk on Mon May 10, 2010 6:51 pm, edited 1 time in total.
Arkadaşlar oyunun bu kısmında "Yetenek çekişmesi" yapacağız. Amacınız 3 fire vermeden 8 başarıya ulaşmak.
Gemiden kaçmaya çalışırken her biriniz hikayeyi ele alıp kullanacağınız yeteneği yazacaksınız.
Eğer kullanabilecek bir yeteğiniz yoksa basitçe adama vurabilirsiniz ya da efsunlayabilirsiniz fakat bu yetenek çekişmesinde ne artı ne de eksi olarak etki etmeyecektir sadece turunuzu geçirmiş olursunuz.
Hayalgücünüzü de işin içine katarak gemiden kurtulma sahnesini canlandıralım beraberce.
Gemiden kaçmaya çalışırken her biriniz hikayeyi ele alıp kullanacağınız yeteneği yazacaksınız.
Eğer kullanabilecek bir yeteğiniz yoksa basitçe adama vurabilirsiniz ya da efsunlayabilirsiniz fakat bu yetenek çekişmesinde ne artı ne de eksi olarak etki etmeyecektir sadece turunuzu geçirmiş olursunuz.
Hayalgücünüzü de işin içine katarak gemiden kurtulma sahnesini canlandıralım beraberce.
Hocam ben Gizlenme alayım, zaten Menzilliyim çok da iyi olur sanırım Gafil Avlama için.
Bir de şöyle bir önerim var. Eğer ben bir yere gizlenmiş adama ateş yettiysem ve adam sonraki tur da beni görmediyse ikinci tur da Gafil Avlama puanını kullanabileyim?
Bir de şöyle bir önerim var. Eğer ben bir yere gizlenmiş adama ateş yettiysem ve adam sonraki tur da beni görmediyse ikinci tur da Gafil Avlama puanını kullanabileyim?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury