İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hmm... Beornlar ilgi çekici. Acaba Beorn olarak katılsam mı ne... Bilmem ki :P Neyse, sen devam et, bir karara varırım ben zaten zamanla :D
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Elf ile insan arasında kalmıştım, catboy da sağ olsun çok iyi yazmış tanıtım yazılarını. Kafam daha da karıştı, karar veremedim :D

Çok güzel bir proje olacak bu, konu çok orijinal geldi bana. Kesin katılmak istiyorum.

Not olarak belirteyim, (gerçi catboy nedenini belirtmiş ama) insanları tanıtırken doğu halklarından da biraz bahsetmesi daha iyi olabilirdi. Belki düşman tanıtımları yaparsa orada bahsedebilir, bilmiyorum catboy'un kafasında tam ne var.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

önce sadece iyi halktan bahsedeyim dedim, kafa karışmasın diye. Sadece iyi halktan karakterlerimiz olacak sonuçta. ondan sonra düşman ırklardan da (orklar, troller, uruk-hailar ve kötü tarafa hizmet eden insanlar) kısaca bahsedeceğim... neyse tanıtım yazılarının yeni bölümünde ise cüceler ve hobbitler var. ortak öyküde 4 temel ırktan birini olabilirsiniz... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Dura eklemiş karakterini, rohanlı bir karakterimiz oldu. eh artık bir elf karakteri bekliyoruz, gondorlu da eksik olmasın, sonra dunedain de olmalı. ardından cücesi ve hobbiti de olmalı. evet bekliyoruz karakterleri... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Hobbitler de eklenmiştir, umarım faydalı olmuştur bakalım hobbit olmak isteyen olacak mı? Ya tarım ile uğraşan, barışçıl shirelı hobbit (Sam gibi) ya da daha maceraperest olan erdiyarı hobbit (Merry gibi) olabilirsiniz... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

gerçekten hoş bir konu ve hikaye orta dünya konusunda bilgim yüksektir. Catboy uygunsa bende katılmak isterim (:
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:gerçekten hoş bir konu ve hikaye orta dünya konusunda bilgim yüksektir. Catboy uygunsa bende katılmak isterim (:
Ne demek, elbette katılabilirsin... Karakter bilgilerini karakterler başlığına koyabilirsin. Tanıtım bölümünde belirttiğim gibi dört iyi halktan (elf, insan, hobbit, cüce) biriyle ortak öyküde yer alabilirsin... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

teşekkürler, kendi karakterimi ekledim bile.... :)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Rohan süvarisi ve Gondor şövalyesi var elimizde şimdilik, artık insan yerine başka ırklardan katılan olursa daha iyi olur ama seçim size kalmış tabi, ben etkileyemeyeyim. en azından insan olmak isteyenler diye insan tiplerinden olsun (dunedain, nehir insanı veya beorn)... :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hobbitler hakkında da tam gerekli uzunlukta bir yazı yazmışsın, hoş olmuş :D Ben katılmam, dediğim gibi ama ilgi çekici, konuk karakter olarak ziyaret ederim, takipteyim :D
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Offfff bu kadar şans olamaz inanamıyorum ya ağlamak istiyorum :cry:
Dün yazacaktım karakterimi ama bugün sınavım vardı, ondan dün arkadaşa gittim ders çalışmaya. Arkadaşta kaldığım için yazamadım karakterimi. Yani kaç gündür kimse karakter yazmadı bir gün daha yazan olmaz dedim. Ama Walter arkadaşımız Gondorlu olmuş. Tüm düşündüklerim yıkıldı. Gondorlu olacaktım hatta resmini bile çizmiştim karakterimin. Bir Gondorlu daha yakışmaz onca ırk varken. Tüh ya böyle şans olamaz hakkaten, çok kötü oldu :(
Walter, sana kızmıyorum da böyle kör talih olamaz bende. Bir haftadır karakterim üzerine düşünüyordum, resmini bile çizdim adamımın. Tek diyeceğim lütfen hakkını ver Gondorlu şövalyenin :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Orta Dünyaya hakim olduğumu düşümekteyim, rol konusunda bir sorun çıkacağını sanmam :)
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

iki gondorlu olmaz diye bir şart olduğunu sanmıyorum.. o kadar özenip resmini dahi çizdiysen bence vazgeçmemelisin possessed..
Aurë entuluva...!!
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Mithlond'dan Reiwen Denizyolcusu hizmetinizdedir :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gemici bir elf, işte ilginç bir karakter denemek isteyen biri çıktı sonunda. demek istediğim yüzüklerin efendisi serisinde ön planda olmayan bir ırk. hadi balalım beorn ya da nehir insanı gibi başka kitaplarda ön planda olmayan ırklardan birini yazmak isteyen bir babayiğit çıkacak mı? :D
Post Reply