İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
-
Possessed
- Site Çizeri
Elf ile insan arasında kalmıştım, catboy da sağ olsun çok iyi yazmış tanıtım yazılarını. Kafam daha da karıştı, karar veremedim
Çok güzel bir proje olacak bu, konu çok orijinal geldi bana. Kesin katılmak istiyorum.
Not olarak belirteyim, (gerçi catboy nedenini belirtmiş ama) insanları tanıtırken doğu halklarından da biraz bahsetmesi daha iyi olabilirdi. Belki düşman tanıtımları yaparsa orada bahsedebilir, bilmiyorum catboy'un kafasında tam ne var.
Çok güzel bir proje olacak bu, konu çok orijinal geldi bana. Kesin katılmak istiyorum.
Not olarak belirteyim, (gerçi catboy nedenini belirtmiş ama) insanları tanıtırken doğu halklarından da biraz bahsetmesi daha iyi olabilirdi. Belki düşman tanıtımları yaparsa orada bahsedebilir, bilmiyorum catboy'un kafasında tam ne var.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
önce sadece iyi halktan bahsedeyim dedim, kafa karışmasın diye. Sadece iyi halktan karakterlerimiz olacak sonuçta. ondan sonra düşman ırklardan da (orklar, troller, uruk-hailar ve kötü tarafa hizmet eden insanlar) kısaca bahsedeceğim... neyse tanıtım yazılarının yeni bölümünde ise cüceler ve hobbitler var. ortak öyküde 4 temel ırktan birini olabilirsiniz... 
Ne demek, elbette katılabilirsin... Karakter bilgilerini karakterler başlığına koyabilirsin. Tanıtım bölümünde belirttiğim gibi dört iyi halktan (elf, insan, hobbit, cüce) biriyle ortak öyküde yer alabilirsin...Walter wrote:gerçekten hoş bir konu ve hikaye orta dünya konusunda bilgim yüksektir. Catboy uygunsa bende katılmak isterim (:
-
Possessed
- Site Çizeri
Offfff bu kadar şans olamaz inanamıyorum ya ağlamak istiyorum
Dün yazacaktım karakterimi ama bugün sınavım vardı, ondan dün arkadaşa gittim ders çalışmaya. Arkadaşta kaldığım için yazamadım karakterimi. Yani kaç gündür kimse karakter yazmadı bir gün daha yazan olmaz dedim. Ama Walter arkadaşımız Gondorlu olmuş. Tüm düşündüklerim yıkıldı. Gondorlu olacaktım hatta resmini bile çizmiştim karakterimin. Bir Gondorlu daha yakışmaz onca ırk varken. Tüh ya böyle şans olamaz hakkaten, çok kötü oldu
Walter, sana kızmıyorum da böyle kör talih olamaz bende. Bir haftadır karakterim üzerine düşünüyordum, resmini bile çizdim adamımın. Tek diyeceğim lütfen hakkını ver Gondorlu şövalyenin
Dün yazacaktım karakterimi ama bugün sınavım vardı, ondan dün arkadaşa gittim ders çalışmaya. Arkadaşta kaldığım için yazamadım karakterimi. Yani kaç gündür kimse karakter yazmadı bir gün daha yazan olmaz dedim. Ama Walter arkadaşımız Gondorlu olmuş. Tüm düşündüklerim yıkıldı. Gondorlu olacaktım hatta resmini bile çizmiştim karakterimin. Bir Gondorlu daha yakışmaz onca ırk varken. Tüh ya böyle şans olamaz hakkaten, çok kötü oldu
Walter, sana kızmıyorum da böyle kör talih olamaz bende. Bir haftadır karakterim üzerine düşünüyordum, resmini bile çizdim adamımın. Tek diyeceğim lütfen hakkını ver Gondorlu şövalyenin
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..