Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

Sanırım iyi bir bilgisayar oyunu olsa bile gerçek masaüstü frpsini tutmuyor. Ã?ünkü masaüstü frpde sadece hayal gücün var.. Bilgisayarda hazır bir olay doğrultusunda hareket ediyorsun ama genede krizleri yatıştırmakta iyi oluyor.
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

Evet haklısın orada sadece kendi hayalin gereyi oynuyor olayı sen yönlendiriyorsun Diyer türlü hikaye mikaye yi sen tayin ediyor onu bi güzel boyayıp hareketlendiriyorsun
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Beyler benim yorum eksikliğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum fakat ;
Sadece kapılarak
Kendimizi orada zannederek
Hissederek

şıkları arasında( bir ankette soruluyorsa eğer) pek bir fark göremedim.Açıkçası da bu anketin öylesine mesj sayısı arttırayım diye yapıldığını düşünüyorum.Bana katılmayabilirsiniz tabii fakat bu arkadaşın başka msj larını da okudum ve bu kanıya vardım.Arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat bu site ortamında bulunmak istiyorsa samimi bir şekilde bu konu hakkında bilgi alması gerektiğini söylesin nitekim herkes yardım etmek için bu arkadaşa çok uğraşacaktır.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
fistandantilus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fistandantilus »

ya sonuçta herşeyi bilenlerin yapması ve öğrenmek isteyenlernide gerçekten öğrenmesi şart yoksa kafası bozuklar sayesinde bu güzel oyuna leke sürülecek.Bence frp de herşeydir diğer arkadaşlarada katılıyorum yapılamayanı yapmaktır bir nevi ama o yerde oynanan mekanda kalsın ama tadını alarak tabii yani bunun içinde iyi bir dm ve sağlam kafalar gerek yoksa "abi be ben burda mutlu değilim bana en taşından bir elf ayarlada ...." olmaz bu ya
karanlıklar içinde kaybolurum...The chaos can begin
fistandantilus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fistandantilus »

ayrıca arkardaşlara da katılıyorum bir bilgisayar oyunu toplanıp ta oynanılan oyunun yerinin tutamaz hayal etme işi bizlere burakılmmalı ki hayalimiz de ne var a onu oraya koyalım benim yerime kimsenin hayal kurmasına gerek yok :!:
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

Asutay kardeşimizn işi gücü sadece muhalefet olduğundan hiç bir yorum yapmıyorum.... Ama Lütfen önce konu ile ilgili sjları atsın eğer MANTIKSIZ bir konu ise Admine baş vursun.... Eğer mantıksız Olsa idi O kadr İnsan Msj atmaz veya bu link e girmezlerdi....

Lütfen şikayeti olan varsa Admine bildirsin
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Lütfen kusura bakmayın elimde olmadan bu kaliteli ve muhteşem sitenin kalitesine düşürdüm.Bu arkadaşla tartışmayacağım ve bu konuya attığım son msjdır bu.Tüm siteden özür diliyorum benim ne demek istediğimi diğer msj ım söylüyor. Umarım xF arkadaşım da msj atmaz da bu sitenin kalitesini ikimizin aramızda sürtüşmesi sebebiyle daha fazla düşürmeyiz.
Tekrar özürlerimle...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

kalite düşürmek ne demektir?
doğru düzgün mesaj atılırsa hiçbir sorun yaşanmaz

bunun kriterleri konusunda bir çok şey söyleyebilirim
ama sadece şunu diyeceğim

the-kirath adlı kullanıcının imzasını herkes okusun

gelelim öbür konuya
adı üstünde rol yapma oyunu kararakterinizin kişiliğne ve tarzına bürünmek zorundasınız

hah oradaymış gibi davranıp davranmamak içinde bulunduğunuz grubun ve dmin tutumuna bağlı

ama bence en güzeli dm ile corax arasında geçen o müthiş oyundur
tabii bunu gerçek hayata taşımayacak kadar olgun insanlar olmak gerekir
yani çek elini üzerimden köpek diye bağırdığınız adam oyundan çıkınca size alınmamalı
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

Tüm arkaadaşlarıma teşekkür ederim .Eğer bir insan İnsanı tahrik ederse... Düşünü gerisini. neyse Önemli olan bir çatı altın da toplanabilmek ve birbirimize destek çıkmaktır. İnsanlar arasında topluma ayak uyduramayan insanlar olur... Ama Önemli olan kalite düşürmek yükseltmek değil Belli bir potansiyelle oratada tutumak ve daha yukarılara taşımaktır.Böyle ard niyetli arkaların davranış bozouklukları elvette böyle sıcak ortamda Pekişecek ve yazdıklarının daha önem taşıyan msjlar olacaklarını teymin etmek dileği ile TEKRAR TÃ?m SİTE sakinlerine teşşekkürler......Image

Kural Yok KANUN YOK TEK YÃ?NETMEN TEK ADALET İNSANIN BENLİğİ , İÃ?TENLİğİ ve DüRüStLüğüDüR
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxx

Post by xF »

İnsanları SEVELİM
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet katılıyorum insanları sevelim. bu arada tartışmayı yerinde kesmişsiniz ikinizi de tebrik ederim. sanırım ben bunu başaramamıştım. birzamanlar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Biraz konuyla alakasız kaçacak ama yine de söylemek istiyorum.
Herşeyin başı iyi niyet ve sevgi beslemek.
Eğer birşeylere bu ikisiyle yaklaşırsanız,o zaman sorun yoktur.Hata yapabilirsiniz ama hatanız affedilir.Ama hatanız bir kasıta dönüşürse o zaman zaten bu duydulardan yoksunsunuzdur demektir.Ve bir şeye karşı bu duyguları besliyorsanız o şeye zarar vermeniz (kasıtlı olarak)söz konusu olamaz.Eğer sevdiğim halde zarar veriyorum diyorsanız ben derim ki duygularınızı bir daha gözden geçirin.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yerinde bir cevap quel hemde tam yerinde tebrikler
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Teşekkür ederim.
ama bence bu böyle.
Yani bir düşünsenize bir insan hem seviyorum deyip hem nasıl zarar verebilir ki?
eğer seviyorum gibi bir düşüncesi varsa bu biraz egoya kaçar.
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xx

Post by xF »

Evet İkinizde Haklısınız : Tartıima Var ama Tartış ma demek illâ 2 tarafında kızgın bir alev gibi sataşması demek değildir. Sizlere çok katılıyorum Quel evet sevgi Ve İYİ NİYEt en öenmlileri bunlar fakat bence bunların arasında da SAYGI da olmalı ne Dersin?=
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Post Reply