Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
xxxxxx
Evet haklısın orada sadece kendi hayalin gereyi oynuyor olayı sen yönlendiriyorsun Diyer türlü hikaye mikaye yi sen tayin ediyor onu bi güzel boyayıp hareketlendiriyorsun
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Beyler benim yorum eksikliğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum fakat ;
Sadece kapılarak
Kendimizi orada zannederek
Hissederek
şıkları arasında( bir ankette soruluyorsa eğer) pek bir fark göremedim.Açıkçası da bu anketin öylesine mesj sayısı arttırayım diye yapıldığını düşünüyorum.Bana katılmayabilirsiniz tabii fakat bu arkadaşın başka msj larını da okudum ve bu kanıya vardım.Arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat bu site ortamında bulunmak istiyorsa samimi bir şekilde bu konu hakkında bilgi alması gerektiğini söylesin nitekim herkes yardım etmek için bu arkadaşa çok uğraşacaktır.
Sadece kapılarak
Kendimizi orada zannederek
Hissederek
şıkları arasında( bir ankette soruluyorsa eğer) pek bir fark göremedim.Açıkçası da bu anketin öylesine mesj sayısı arttırayım diye yapıldığını düşünüyorum.Bana katılmayabilirsiniz tabii fakat bu arkadaşın başka msj larını da okudum ve bu kanıya vardım.Arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat bu site ortamında bulunmak istiyorsa samimi bir şekilde bu konu hakkında bilgi alması gerektiğini söylesin nitekim herkes yardım etmek için bu arkadaşa çok uğraşacaktır.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
- fistandantilus
- Kullanıcı

ya sonuçta herşeyi bilenlerin yapması ve öğrenmek isteyenlernide gerçekten öğrenmesi şart yoksa kafası bozuklar sayesinde bu güzel oyuna leke sürülecek.Bence frp de herşeydir diğer arkadaşlarada katılıyorum yapılamayanı yapmaktır bir nevi ama o yerde oynanan mekanda kalsın ama tadını alarak tabii yani bunun içinde iyi bir dm ve sağlam kafalar gerek yoksa "abi be ben burda mutlu değilim bana en taşından bir elf ayarlada ...." olmaz bu ya
karanlıklar içinde kaybolurum...The chaos can begin
- fistandantilus
- Kullanıcı

xxxxxx
Asutay kardeşimizn işi gücü sadece muhalefet olduğundan hiç bir yorum yapmıyorum.... Ama Lütfen önce konu ile ilgili sjları atsın eğer MANTIKSIZ bir konu ise Admine baş vursun.... Eğer mantıksız Olsa idi O kadr İnsan Msj atmaz veya bu link e girmezlerdi....
Lütfen şikayeti olan varsa Admine bildirsin
Lütfen şikayeti olan varsa Admine bildirsin
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Lütfen kusura bakmayın elimde olmadan bu kaliteli ve muhteşem sitenin kalitesine düşürdüm.Bu arkadaşla tartışmayacağım ve bu konuya attığım son msjdır bu.Tüm siteden özür diliyorum benim ne demek istediğimi diğer msj ım söylüyor. Umarım xF arkadaşım da msj atmaz da bu sitenin kalitesini ikimizin aramızda sürtüşmesi sebebiyle daha fazla düşürmeyiz.
Tekrar özürlerimle...
Tekrar özürlerimle...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
kalite düşürmek ne demektir?
doğru düzgün mesaj atılırsa hiçbir sorun yaşanmaz
bunun kriterleri konusunda bir çok şey söyleyebilirim
ama sadece şunu diyeceğim
the-kirath adlı kullanıcının imzasını herkes okusun
gelelim öbür konuya
adı üstünde rol yapma oyunu kararakterinizin kişiliğne ve tarzına bürünmek zorundasınız
hah oradaymış gibi davranıp davranmamak içinde bulunduğunuz grubun ve dmin tutumuna bağlı
ama bence en güzeli dm ile corax arasında geçen o müthiş oyundur
tabii bunu gerçek hayata taşımayacak kadar olgun insanlar olmak gerekir
yani çek elini üzerimden köpek diye bağırdığınız adam oyundan çıkınca size alınmamalı
doğru düzgün mesaj atılırsa hiçbir sorun yaşanmaz
bunun kriterleri konusunda bir çok şey söyleyebilirim
ama sadece şunu diyeceğim
the-kirath adlı kullanıcının imzasını herkes okusun
gelelim öbür konuya
adı üstünde rol yapma oyunu kararakterinizin kişiliğne ve tarzına bürünmek zorundasınız
hah oradaymış gibi davranıp davranmamak içinde bulunduğunuz grubun ve dmin tutumuna bağlı
ama bence en güzeli dm ile corax arasında geçen o müthiş oyundur
tabii bunu gerçek hayata taşımayacak kadar olgun insanlar olmak gerekir
yani çek elini üzerimden köpek diye bağırdığınız adam oyundan çıkınca size alınmamalı
xxxxxx
Tüm arkaadaşlarıma teşekkür ederim .Eğer bir insan İnsanı tahrik ederse... Düşünü gerisini. neyse Önemli olan bir çatı altın da toplanabilmek ve birbirimize destek çıkmaktır. İnsanlar arasında topluma ayak uyduramayan insanlar olur... Ama Önemli olan kalite düşürmek yükseltmek değil Belli bir potansiyelle oratada tutumak ve daha yukarılara taşımaktır.Böyle ard niyetli arkaların davranış bozouklukları elvette böyle sıcak ortamda Pekişecek ve yazdıklarının daha önem taşıyan msjlar olacaklarını teymin etmek dileği ile TEKRAR TÃ?m SİTE sakinlerine teşşekkürler......
Kural Yok KANUN YOK TEK YÃ?NETMEN TEK ADALET İNSANIN BENLİğİ , İÃ?TENLİğİ ve DüRüStLüğüDüR

Kural Yok KANUN YOK TEK YÃ?NETMEN TEK ADALET İNSANIN BENLİğİ , İÃ?TENLİğİ ve DüRüStLüğüDüR
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
xxx
İnsanları SEVELİM
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Biraz konuyla alakasız kaçacak ama yine de söylemek istiyorum.
Herşeyin başı iyi niyet ve sevgi beslemek.
Eğer birşeylere bu ikisiyle yaklaşırsanız,o zaman sorun yoktur.Hata yapabilirsiniz ama hatanız affedilir.Ama hatanız bir kasıta dönüşürse o zaman zaten bu duydulardan yoksunsunuzdur demektir.Ve bir şeye karşı bu duyguları besliyorsanız o şeye zarar vermeniz (kasıtlı olarak)söz konusu olamaz.Eğer sevdiğim halde zarar veriyorum diyorsanız ben derim ki duygularınızı bir daha gözden geçirin.
Herşeyin başı iyi niyet ve sevgi beslemek.
Eğer birşeylere bu ikisiyle yaklaşırsanız,o zaman sorun yoktur.Hata yapabilirsiniz ama hatanız affedilir.Ama hatanız bir kasıta dönüşürse o zaman zaten bu duydulardan yoksunsunuzdur demektir.Ve bir şeye karşı bu duyguları besliyorsanız o şeye zarar vermeniz (kasıtlı olarak)söz konusu olamaz.Eğer sevdiğim halde zarar veriyorum diyorsanız ben derim ki duygularınızı bir daha gözden geçirin.
xx
Evet İkinizde Haklısınız : Tartıima Var ama Tartış ma demek illâ 2 tarafında kızgın bir alev gibi sataşması demek değildir. Sizlere çok katılıyorum Quel evet sevgi Ve İYİ NİYEt en öenmlileri bunlar fakat bence bunların arasında da SAYGI da olmalı ne Dersin?=
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life