Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:Hüsnü beyi oynattım biraz. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.

edit: Yalnız burada belirtmek isterim ki karakterim öyle boş konuşan bir tip değil. Kaslı, çok ciddi ve güçlü birisi.
Hüsnü Bey zaten ortak karakter, Hüsnü Bey için yazdıklarımı okuyan ve nasıl bir karakter olduğunu anlayan düzgünce onun hakkında bir şeyler yazabileceğine inanıyorsa yazabilir onu da. Sen de çok uygun bir şekilde yazmışsın işte... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Hüsnü Bey ile son kez karşılaşıyoruz, bu yüzden değerli ve anlamlı bir soru sormaya özen gösterin. Kalkıp da adamın burcunu öğrenmeye çalışmayın... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gökhan karakteri hakkında yorumlarınız neler? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum... :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Meraklı bir tip gibi. Bir de sosyalleşme çabası içinde. Bir de... İşte, bu çizgide bir karakter gibi. İçinde kim bilir neler saklıyordur. Korkacaksın böylesinden :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Herkes pijamalar hakkında yorumlarını yazsın, iyi geceler dileklerinde bulunup bulunmadıklarını da. Bunlar ufak detaylar ama karakterlerinizi tanımamız için de harika fırsatlar sunuyor. Neyse sonra hemen sabah olacak, ilerleteceğim yani...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Niye pijamaları böyle yapma gereği duydun ki :D Bu nasıl tarikat, kırmızı şeytanın rengi falan diye mi :D Ben üzerinde kırmızı alevler olan sıcak tutsun diye yünden yapılmış siyah pijamalar beklerdim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

siyah renk tarikatın memur ve yöneticileri, kırmızı renk de savaşçı kesmi sembolize ediyor... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

herkes kısaca uyku seansını da yazsın da hemen sabah olsun, gördüğü rüyalar, oda hakkında şikayetler, uyku getiren koku ile ilgili düşünceler, oda arkadaşları hakkında düşünceler gibi yazabilirsiniz...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bir an önce sabah olsa da güçlerimizi alsak? Çok uzamadı mı zaten?
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:Bir an önce sabah olsa da güçlerimizi alsak? Çok uzamadı mı zaten?
Ben kimsenin karakterini kontrol etmek istemiyorum, belki bazı arkadaşlar karakterinin uyku durumunu veya gördüğü rüyaları yazmak ister. Onun için hemen sabah olmasından yana değilim ben...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bundan sonra yazacağım yazıda direk güçlerimizi alma aşamasına gelmiş olacağız, bu yüzden son sözlerinizi bir yazmanızı tavsiye ederim. Artık her şey değişecek....

:)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Güçlerimizi aldık artık size kalmış her şey. Güçleriniz siz de mavcut ama onları nasıl keşfettiğiniz sizin kaleminize bağlı.... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

edmond hadi karakterime karşılık ver de öyküyü ilerleteyim artık... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

edmond gücünü biraz daha burada açabilir misin? yani ruh gibi dolaşabiliyorsun aynen rüzgar gibi hareket ediyorsun ama o sırada bedeninden dışarı mı çıkıyorsun yoksa bedeninle beraber görünmez mi oluyorsun?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bedenim bir anda yok oluyor, ama kıyafetler ne yazık ki bir anda içleri boşaldığından dolayı yere düşüyor.Eğer eski formuma bir kıyafetin içinde dönüşmezsem bir anda çıplak olarak ortalıkta beliriveriyorum.

Bu arada ruh gibi denemez, çünkü rüzgarı kesebilen bir duvar gayet beni de kesebilir :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply