Hüsnü Bey zaten ortak karakter, Hüsnü Bey için yazdıklarımı okuyan ve nasıl bir karakter olduğunu anlayan düzgünce onun hakkında bir şeyler yazabileceğine inanıyorsa yazabilir onu da. Sen de çok uygun bir şekilde yazmışsın işte...AlenthasLeasess wrote:Hüsnü beyi oynattım biraz. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.
edit: Yalnız burada belirtmek isterim ki karakterim öyle boş konuşan bir tip değil. Kaslı, çok ciddi ve güçlü birisi.
Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart
Niye pijamaları böyle yapma gereği duydun ki
Bu nasıl tarikat, kırmızı şeytanın rengi falan diye mi
Ben üzerinde kırmızı alevler olan sıcak tutsun diye yünden yapılmış siyah pijamalar beklerdim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bedenim bir anda yok oluyor, ama kıyafetler ne yazık ki bir anda içleri boşaldığından dolayı yere düşüyor.Eğer eski formuma bir kıyafetin içinde dönüşmezsem bir anda çıplak olarak ortalıkta beliriveriyorum.
Bu arada ruh gibi denemez, çünkü rüzgarı kesebilen bir duvar gayet beni de kesebilir
Bu arada ruh gibi denemez, çünkü rüzgarı kesebilen bir duvar gayet beni de kesebilir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury