Hmm, tahta ile sandalye yapmak çok zekice ve uygun fakat tüy ile köpek yapmak abartı değil mi? Sperm ile olsa anlarım da, garip geldi yaniAlenthasLeasess wrote:Nasıl anlatsam...
Ã?rnek vereyim, mesela karakterim bir parça tahtayla sandalye yapabilecek, köpek tüyüyle köpek yaratabilecek türden güçleri var. Böyle bir karakter düşündüm ben
Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Biz zaten önce bana bir ağda yapıcaz sonrasında her tüyümden birer special 'ben' yaratıcaz. İsmim ilk klonlanan insan olmasından ötürü donny olucak.(İlk klonlanan koyuna yakışır diye düşündüm.) Sonra sırayla isimlerini donny1, donny2, donny3... vb yapıcaz. Sonra o klonları satıcaz paraya para demicez. :schemes:Edmond wrote:Hmm, tahta ile sandalye yapmak çok zekice ve uygun fakat tüy ile köpek yapmak abartı değil mi? Sperm ile olsa anlarım da, garip geldi yaniAlenthasLeasess wrote:Nasıl anlatsam...
Ã?rnek vereyim, mesela karakterim bir parça tahtayla sandalye yapabilecek, köpek tüyüyle köpek yaratabilecek türden güçleri var. Böyle bir karakter düşündüm ben
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hayır, hayır! Hiç de göründüğü gibi güçlü değil, üstteki *arkadaşın* belirttiği gibi olmuyor öyle
Mesela ondan bir klon yaratsam hiç bir özelliği olmayan, hiç bir anısı veya bilgisi olmayan bir...yaratık olur. Ya da, nasıl anlatayım, mesela bir hayvan, köpek yarattığım zaman ömrü de pek uzun olmuyor. Sadece cansız maddeler kalıcı oluyor, onlar ise istenilen gibi olmuyor herzaman. Mesela bir tahtadan gemi yapsam bir bakıyorum yelkeni yok! Bunun gibi aksilikler olabiliyor.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
E o zaman bir anlamı kalmıyor ki, zaten benim başlama noktam büyücülerdi, summon monster, summon animal falan...
edit: hatta en başta yoktan var etmeyi planlıyordum ama sonra dengeli olsun diye maddeleri şekillendirmek dedim. Hem zaten öyle aşırı büyüklükteki şeyleri yapamıyorum.
edit: hatta en başta yoktan var etmeyi planlıyordum ama sonra dengeli olsun diye maddeleri şekillendirmek dedim. Hem zaten öyle aşırı büyüklükteki şeyleri yapamıyorum.
Last edited by Alenthas on Wed Jul 22, 2009 5:41 am, edited 1 time in total.
E o zaman o güçleri al ya, bunlar imkansız güçler değil.Ama ilk bahsettiğin tahtadan sandalye yapmak ile alakasız.AlenthasLeasess wrote:E o zaman bir anlamı kalmıyor ki, zaten benim başlama noktam büyücülerdi, summon monster, summon animal falan...
FRP dilinden anlatayım:
Summon Monster Conjuration büyüsüdür.
Ama şekil değiştirme Transmutation büyüsüdür
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury