ben zaten illa ki dragonborn yener demedim ama çok büyük bir avantajı var dedim. Mesela bir drow ile bir insan karşılaşınca da aynısı oluyor drowun globe of darkness, faerie fire ve eğer soyluysa ya da akademi üyesiyse, ya da en azından bir ev broşunu bir şekilde taşıyorsa levitation avantajı var ki olayı çat diye değiştirebiliyor. Mesela Drizzt tam zor durumda kaldığında Entreri'ye karşı globe of darkness kullanıp kapışmanın gidişhatını değiştirmişti bunun gibi birşeyden bahsediyorum ben.Aegron wrote:Lightflarer zaten Dragonborn ve bir insan arasında oyundaki farklar belli. İri cüsseli bir dragonbornun yapabilecekleri ile bir insanın yapabilecekleri aynı oranda değil. Savaş bölümüne gelincede Dragonborn vs Human hmmm.... Bu konuda biraz hak verebilirim ama ırktan gelen bonusları zaten mevcut olan Dragonbornlar ile bir insanın kapışmasında mantıken bile ille Dragonborn yenecek diye birşey yok... İkisininde zayıf noktaları oyunda bellidir.
Sistem çakışmasından kaynaklanan bir anlaşmazlık. Yani aslında ikiniz farklı konulardan bahsediyorsunuz bence.
çok doğru demişsin. Gerçi geçişte değil direkt 2e ile tanışmıştım ben ama olsunBirinizinki bence ile olurken, diğerinizinki kural sistemine göre bir düşünce.
Normalde o kadar büyü dolu bir kandan gelenin diğerlerine göre çok daha üstün olması gerektiğini düşünüyorum ben de ama Dragonlance'de hatırladığım kadarıyla Dragonspawnlar o kadar da güçlü değillerdi. Ancak kendilerine özgü bazı güçleri vardı ki ordular onlara saldırıken iki kere düşünürlerdi.
Daha açık oalrak söylemem gerekirse 2E den 3E ye geçiş sırasında oyuna başlamış olan lightflarer ile 4E ile başlamış Aegron arasındaki anlaşmazlık 2E ile 4E arasındaki farkı da ortaya koyuyor sanırım.