Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:
CLiCKs wrote:Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı :D
Warlocklar gerçekten çok güçlü.
Goblin6 bana hasar verdikten sonra, goblin5 ona geçen tur "hellrish rebuke" ile saldırdığım için, 1d6+cons(4->hope)+1d6(curse) hasarı alması gerekiyordu. Dwaxer goblin5 öldü diye power play atıyorum. ok :D
Geçen tur saldırdıysan ve vurduysan doğrudur; kontrol edeceğim, dediğin gibiyse 5 ölür.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Mark wrote:
CLiCKs wrote:Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı :D
Warlocklar gerçekten çok güçlü.
Goblin6 bana hasar verdikten sonra, goblin5 ona geçen tur "hellrish rebuke" ile saldırdığım için, 1d6+cons(4->hope)+1d6(curse) hasarı alması gerekiyordu. Dwaxer goblin5 öldü diye power play atıyorum. ok :D
goblin4 e saldırmışım. şimdi bu öldü mü?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Hayır Mark; 4'e saldırıp vurmuşsun; Hellis Rebuke etkisi 1 turdan fazla sürmese gerek. :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ölmedi.

Bu ikisini indirmeniz gerekirdi; bloodied olduklarında 2 misli zarar verdiklerini özellikle belirtmiştim. Bir de bunlar bloodied olunca en yakındakine manyak gibi saldırmaktan başka birşey yapmıyor; goblinlerin Barbarı bu 4 ve 5.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Mark; hatırlattığın iyi oldu, aynı düşmandan değil, sadece hasar alman Hellish Rebukenin etkisini göstertiyor. Düzelttim ama yine de ölmedi; iki psikopat biri 2, biri 3 canla savaşıyor ve delirmiş haldeler.

Bu arada Winter haricinde hiç kimsenin "Action Point" kullanmaması da dikkatimi çekiyor? :roll:

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Action pointlerimiz bitmişti bizim o yüzden. Dinlenmediğimiz için hem daily powerdan yoksun hemde action pointten yoksun savaştık :-o
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya zırhım nerde benim ya :D Healing Surge harcayıp zırhımı alabilirmiyim?? :D Yanlış anlaşılması healing surge mi harcıycam daha sonra zırhımı alcam oluyorsa tabi...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Bu arada Winter haricinde hiç kimsenin "Action Point" kullanmaması da dikkatimi çekiyor? :roll:

.
Geriye doğru sayfayı taradım. Action point kullanmamışım gerçekten. :plotting:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ya zırhım nerde benim ya :D Healing Surge harcayıp zırhımı alabilirmiyim?? :D Yanlış anlaşılması healing surge mi harcıycam daha sonra zırhımı alcam oluyorsa tabi...
:mrgreen: Ne alakası var ya! :-P Zırh giymek birkaç dakika süren uzun bir işlem; giyemezsin kavga esnasında.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Action pointlerimiz bitmişti bizim o yüzden. Dinlenmediğimiz için hem daily powerdan yoksun hemde action pointten yoksun savaştık :-o
Action pointin bitmiş miydi ayılarla savaşırken; bak not almayı unutmuşum demek ki.

Clicks her 2 encounter atlattığınızda bir action point kazanacaksınız; yani bunu atlatınca +1 action point gelir. Daily powerlerine ise... adı üstünde daily power; her encounterde kullanırsan encounter power olur. :-P

Musibet Ã?etesi'nin sonu mu geldi; zindanların tutamadığı çeteyi, kıçı kırık goblinler mi infaz edecek! :roll:

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benim daily powerım gitti. Action pointim yok. 2 encounter powerım duruyor :D Dedim sonradan hexera gömerim, ama ömrüm yetmedi :-P
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Aegron senin hareketini bekliyorum oyun içinde. Ona göre ben de yazacağım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk senin hunter quarry olayını vermedim çünkü shifter gücünle minor aksiyonunu harcamıştın, hunter quarry de minor action çünkü. :roll:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bak iki dk gelmedik Action Pointi harcamışınız uyanıklar.... :D
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Devrimk senin hunter quarry olayını vermedim çünkü shifter gücünle minor aksiyonunu harcamıştın, hunter quarry de minor action çünkü. :roll:

.
Güzel farketmişsin, HQ'nin minor action olduğunu unutuyorum hep. Ayrıca powerlerın ismini de ters yazmışım.
Post Reply