CLiCKs wrote:Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı
Warlocklar gerçekten çok güçlü.
Goblin6 bana hasar verdikten sonra, goblin5 ona geçen tur "hellrish rebuke" ile saldırdığım için, 1d6+cons(4->hope)+1d6(curse) hasarı alması gerekiyordu. Dwaxer goblin5 öldü diye power play atıyorum. ok
Geçen tur saldırdıysan ve vurduysan doğrudur; kontrol edeceğim, dediğin gibiyse 5 ölür.
CLiCKs wrote:Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı
Warlocklar gerçekten çok güçlü.
Goblin6 bana hasar verdikten sonra, goblin5 ona geçen tur "hellrish rebuke" ile saldırdığım için, 1d6+cons(4->hope)+1d6(curse) hasarı alması gerekiyordu. Dwaxer goblin5 öldü diye power play atıyorum. ok
goblin4 e saldırmışım. şimdi bu öldü mü?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Bu ikisini indirmeniz gerekirdi; bloodied olduklarında 2 misli zarar verdiklerini özellikle belirtmiştim. Bir de bunlar bloodied olunca en yakındakine manyak gibi saldırmaktan başka birşey yapmıyor; goblinlerin Barbarı bu 4 ve 5.
.
Mark; hatırlattığın iyi oldu, aynı düşmandan değil, sadece hasar alman Hellish Rebukenin etkisini göstertiyor. Düzelttim ama yine de ölmedi; iki psikopat biri 2, biri 3 canla savaşıyor ve delirmiş haldeler.
Bu arada Winter haricinde hiç kimsenin "Action Point" kullanmaması da dikkatimi çekiyor?
Ya zırhım nerde benim ya Healing Surge harcayıp zırhımı alabilirmiyim?? Yanlış anlaşılması healing surge mi harcıycam daha sonra zırhımı alcam oluyorsa tabi...
Aegron wrote:Ya zırhım nerde benim ya Healing Surge harcayıp zırhımı alabilirmiyim?? Yanlış anlaşılması healing surge mi harcıycam daha sonra zırhımı alcam oluyorsa tabi...
Ne alakası var ya! Zırh giymek birkaç dakika süren uzun bir işlem; giyemezsin kavga esnasında.
CLiCKs wrote:Action pointlerimiz bitmişti bizim o yüzden. Dinlenmediğimiz için hem daily powerdan yoksun hemde action pointten yoksun savaştık
Action pointin bitmiş miydi ayılarla savaşırken; bak not almayı unutmuşum demek ki.
Clicks her 2 encounter atlattığınızda bir action point kazanacaksınız; yani bunu atlatınca +1 action point gelir. Daily powerlerine ise... adı üstünde daily power; her encounterde kullanırsan encounter power olur.
Musibet Ã?etesi'nin sonu mu geldi; zindanların tutamadığı çeteyi, kıçı kırık goblinler mi infaz edecek!