catboy wrote:Yeni bölüm, yeni heyecanlar

Yorumlarınızı bekliyorum

Sen yanlış biliyorsun bir kere HSoul kötü adam olamaaaaaaaaaaaaaz! ! ! O benim bilge zenci yaşlı amcam, hani şu Stephen King'in her kitabında olan siyahlardan, bazen bıyıklı bile olur ? Hani Esaretin Bedeli'nde vardı, kötü olamaaaz
Ama tabiî Hacer'in kötü olduğunu duyunca (belki de Melektir? Sonuçta onlar da ikizlere karşı, alternatif bakış açışı şeytan da bir melektir, karıştı ortalık ben susayım en iyisi) Gökçe'nin ve Hsoul'un da kötü yolda olduğunu farketmiştim.
Aslında daha önce farkettim, o uyuşturucu oklar Emre'ye isabet ettiğinde işin içinde şeytan kanı (Yani Hsoul) olduğunu farkettim.Ama emin olamadım, sonuçta iki kişiden birinde (Galiba Gökçe de dahil) şeytan kanı var.
Fakat mükemmel bir bölümdü, hiçbir kusur yoktu desem yeridir, en başta Emir'in çizgiromanlarından, en sonda Damla-Serdar tanışmasına kadar çok eğlenceli bir bölümdü diyebilirim, sırların çözülmesi, ya da düğümlenmesi açısından bile harikaydı
Kısacası, ilk bölümden beri en kısa sürede böylesine rahat ve akıcı olarak okuduğum ilk bölümdü.En güzel bölüm bile diyebilirim

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury