Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Benden öncekilerin oynamasını bekliyorum ben.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aynısı benim için geçerli asıl, çünkü ben Troll'lerden bile sonrayım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben yamıştım ayılar bizi farkederse charge yapıcam diye. Hatta intimidate check'ide hazırlamıştım. Eğer beni diyorsanız ben yazdım zaten?
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ben şimdi anlamadım bu ayılar bizi farketti üzerimize doğurmu geliyorlar?? :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ben şimdi anlamadım bu ayılar bizi farketti üzerimize doğurmu geliyorlar?? :roll:
dwaxer wrote:.

Stealth Check: (konuşanlar -5, kahkaha atanlar:-10)
Magistrate(18 ):6
Darthu(4):6
Hope(20):28
Akmenos(5):11
Winter(2):-3

Ayılar Perception: (ilgileri başka yönde:-10, 10 kare mesafe:-2)
Ayı1(13):6
Ayı2(8 ):1

Ayılar dışarıyla ilgilendikleri hâlde; mağaranın içinde, -hamamda muhabbet eder gibi- rahatça konuşan grup üyelerini işitirler. Hırlayarak savaşa hazırlanırlar.

Initiative:
Darthu(19):26
Magistrate(17):23
Akmenos(14):22
Hope(18 ):19
...
Ayılar(9):13
...
Winter(10):13

.
Buradaki Initiative zarları, büyükten küçüğe doğru oynama sırasıdır. Ã?ncelikle kimlerin oynayacağını gösteriyor. İlk olarak Darthu, sonra Magistrate, sonra Akmenos, sonra Hope, sonra da ayılar oynayacak, en son da Winter.

Ayıların sizi farkettiği açık ve seçik olarak yazıyor. Hatta hırlayarak savaşa hazırlandılar diye yazmışım, dikkat ederseniz.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

tamam tamam onu gördüm pardon....
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ben magistare den once oynamışım yanlışlıkla bir daha yazmama gerek yok değil mi?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ben magistare den once oynamışım yanlışlıkla bir daha yazmama gerek yok değil mi?
Yok ben ayarlayacağım sıranızı.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote: Yok ben ayarlayacağım sıranızı. .
Sağol dwaxer alışmaya çalışıyorum yeni olduğum için sağol tekrardan :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark ve Aegron; benim oyunlara attığınız mesajların yazılarını kalın yapmayın lütfen. Ã?ünkü bende yazıları kalın yapma takıntısı var ve sizin de öyle olunca yazı deforme oluyor. :mrgreen:
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

tamam dwaxer ben sadece sondaki yazılarımı yani şunu şunu yaparım dediğim zamanlarda öyle yapıyorum bundan sonra dikakt ederim.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer Edmondun kötü şansı bana geçti. Edmond tamamen şans tanrıçası oldu sayılır. Kritik vurmaya başladı. Ve ne yazıktır ki bende 1 atıyorum hep :D Allahtan grup içinde 'Ejdersoylu' diye bir havamız vardı. O da gitti ne yazıkki laf etmeyen bir Hope kaldı :D (doğal olarak yiyorum lafı). Birde maksatım intimidate yapmaktı. Düşerken onları tehdit etmeyi düşünemiyorum :|
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

CLiCKs wrote:Dwaxer Edmondun kötü şansı bana geçti. Edmond tamamen şans tanrıçası oldu sayılır. Kritik vurmaya başladı. Ve ne yazıktır ki bende 1 atıyorum hep :D Allahtan grup içinde 'Ejdersoylu' diye bir havamız vardı. O da gitti ne yazıkki laf etmeyen bir Hope kaldı :D (doğal olarak yiyorum lafı). Birde maksatım intimidate yapmaktı. Düşerken onları tehdit etmeyi düşünemiyorum :|
Ben Dwaxer'ın oyunlarından önce kritik vurarak zombi öldüren Bard olarak tanınırdım.Her ne kadar aynı ozan tek turda 3 kritik yiyip ölmüş olsa da.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Kritik 20 ve kritik 1 pozisyonlarını oyunda ciddi biçimde kullanmak hoş oluyor; (ben kendi oynadığım oyunlardan biliyorum) böylece oyuncu ne kendinden %100 emin olabiliyor ne de çok ümitsizliğe kapılmıyor, yani en güçlü düşman karşısında bile şansı olabilir. Bütün bunlar da oyunda heyecan olmasını sağlıyor. Eğer ölüm tehlikesi olmazsa combatlar zevksiz olur. Kaybetme ihtimalini daima hissetmek heyecan verir. :-P Son zamanlarda forum oyunlarında çok kritik, özellikle 1 gelir oldu; yağmur gibi, bazı kişilere üst üste geliyor üstelik.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Clics - Darthu;
Prone durumdan (yani yerde yatıyor) kurtulmak yani ayağa kalkmak (Stnd-up) Move Action'dır. Shift de Move Action'dır. Yani hem ayağa kalkıp bir de shift yapmaya kalkarsan 2 Move action birden yapmış olursun!

Bu kelimeleri PHB'nin en arkadaki "Index" (s317) bölümünü kullanarak çabucak bulabilir ve hatırlayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum; insan unutuyor çünkü.

şimdi acaba Darthu, shift ederek ayıların arasından mı çıkacak ya da flank durumda vuruş mu yapacak ya da shift için action pointini mi kullanacak?

.
Post Reply