Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Aynısı benim için geçerli asıl, çünkü ben Troll'lerden bile sonrayım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron wrote:Ben şimdi anlamadım bu ayılar bizi farketti üzerimize doğurmu geliyorlar??
Buradaki Initiative zarları, büyükten küçüğe doğru oynama sırasıdır. Ã?ncelikle kimlerin oynayacağını gösteriyor. İlk olarak Darthu, sonra Magistrate, sonra Akmenos, sonra Hope, sonra da ayılar oynayacak, en son da Winter.dwaxer wrote:.
Stealth Check: (konuşanlar -5, kahkaha atanlar:-10)
Magistrate(18 ):6
Darthu(4):6
Hope(20):28
Akmenos(5):11
Winter(2):-3
Ayılar Perception: (ilgileri başka yönde:-10, 10 kare mesafe:-2)
Ayı1(13):6
Ayı2(8 ):1
Ayılar dışarıyla ilgilendikleri hâlde; mağaranın içinde, -hamamda muhabbet eder gibi- rahatça konuşan grup üyelerini işitirler. Hırlayarak savaşa hazırlanırlar.
Initiative:
Darthu(19):26
Magistrate(17):23
Akmenos(14):22
Hope(18 ):19
...
Ayılar(9):13
...
Winter(10):13
.
Ayıların sizi farkettiği açık ve seçik olarak yazıyor. Hatta hırlayarak savaşa hazırlandılar diye yazmışım, dikkat ederseniz.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dwaxer Edmondun kötü şansı bana geçti. Edmond tamamen şans tanrıçası oldu sayılır. Kritik vurmaya başladı. Ve ne yazıktır ki bende 1 atıyorum hep
Allahtan grup içinde 'Ejdersoylu' diye bir havamız vardı. O da gitti ne yazıkki laf etmeyen bir Hope kaldı
(doğal olarak yiyorum lafı). Birde maksatım intimidate yapmaktı. Düşerken onları tehdit etmeyi düşünemiyorum 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Ben Dwaxer'ın oyunlarından önce kritik vurarak zombi öldüren Bard olarak tanınırdım.Her ne kadar aynı ozan tek turda 3 kritik yiyip ölmüş olsa da.CLiCKs wrote:Dwaxer Edmondun kötü şansı bana geçti. Edmond tamamen şans tanrıçası oldu sayılır. Kritik vurmaya başladı. Ve ne yazıktır ki bende 1 atıyorum hepAllahtan grup içinde 'Ejdersoylu' diye bir havamız vardı. O da gitti ne yazıkki laf etmeyen bir Hope kaldı
(doğal olarak yiyorum lafı). Birde maksatım intimidate yapmaktı. Düşerken onları tehdit etmeyi düşünemiyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Kritik 20 ve kritik 1 pozisyonlarını oyunda ciddi biçimde kullanmak hoş oluyor; (ben kendi oynadığım oyunlardan biliyorum) böylece oyuncu ne kendinden %100 emin olabiliyor ne de çok ümitsizliğe kapılmıyor, yani en güçlü düşman karşısında bile şansı olabilir. Bütün bunlar da oyunda heyecan olmasını sağlıyor. Eğer ölüm tehlikesi olmazsa combatlar zevksiz olur. Kaybetme ihtimalini daima hissetmek heyecan verir.
Son zamanlarda forum oyunlarında çok kritik, özellikle 1 gelir oldu; yağmur gibi, bazı kişilere üst üste geliyor üstelik.
.
Kritik 20 ve kritik 1 pozisyonlarını oyunda ciddi biçimde kullanmak hoş oluyor; (ben kendi oynadığım oyunlardan biliyorum) böylece oyuncu ne kendinden %100 emin olabiliyor ne de çok ümitsizliğe kapılmıyor, yani en güçlü düşman karşısında bile şansı olabilir. Bütün bunlar da oyunda heyecan olmasını sağlıyor. Eğer ölüm tehlikesi olmazsa combatlar zevksiz olur. Kaybetme ihtimalini daima hissetmek heyecan verir.
.
.
Clics - Darthu;
Prone durumdan (yani yerde yatıyor) kurtulmak yani ayağa kalkmak (Stnd-up) Move Action'dır. Shift de Move Action'dır. Yani hem ayağa kalkıp bir de shift yapmaya kalkarsan 2 Move action birden yapmış olursun!
Bu kelimeleri PHB'nin en arkadaki "Index" (s317) bölümünü kullanarak çabucak bulabilir ve hatırlayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum; insan unutuyor çünkü.
şimdi acaba Darthu, shift ederek ayıların arasından mı çıkacak ya da flank durumda vuruş mu yapacak ya da shift için action pointini mi kullanacak?
.
Clics - Darthu;
Prone durumdan (yani yerde yatıyor) kurtulmak yani ayağa kalkmak (Stnd-up) Move Action'dır. Shift de Move Action'dır. Yani hem ayağa kalkıp bir de shift yapmaya kalkarsan 2 Move action birden yapmış olursun!
Bu kelimeleri PHB'nin en arkadaki "Index" (s317) bölümünü kullanarak çabucak bulabilir ve hatırlayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum; insan unutuyor çünkü.
şimdi acaba Darthu, shift ederek ayıların arasından mı çıkacak ya da flank durumda vuruş mu yapacak ya da shift için action pointini mi kullanacak?
.